betty_labrador Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):Nie lobię :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak mozesz!!!!!!!!!! chociaz jak sie dobrze zastanowic to on był bezpłciowy? :hmmmm: infers1995 napisał(a):http://superfly86.wrzuta.pl/audio/iS...sobie_lata_ooo To lepsze od tej standardowej piosenki a masz 18 lat? :evil_lol: bo tam trzeba bylo zaznaczyc ze sie tyle ma!! Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Tinka:) napisał(a): Iza co się tak śmiejesz od razu :diabloti: Nic, nic :diabloti: W sumie to dobrze, że podoba Ci się jak śpiewa,a nie sam Wodecki :evil_lol: betty_labrador napisał(a):jak mozesz!!!!!!!!!! chociaz jak sie dobrze zastanowic to on był bezpłciowy? :hmmmm: Nie wiem, czy bezpłciowy , bo nie sprawdzałam :diabloti: Ale jakiś taki dziwny był i za to go nie lubiem :P Quote
Unbelievable Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):Nic, nic :diabloti: W sumie to dobrze, że podoba Ci się jak śpiewa,a nie sam Wodecki :evil_lol: ale wiesz, Wodecki to niezłe ciacho było. Kiedyś :evil_lol::evil_lol: Quote
infers Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 betty_labrador napisał(a): a masz 18 lat? :evil_lol: bo tam trzeba bylo zaznaczyc ze sie tyle ma!! Prawie mam:diabloti::diabloti::diabloti: Tinka:) napisał(a):ale wiesz, Wodecki to niezłe ciacho było. Kiedyś :evil_lol::evil_lol: Teraz też niezłe ciacho, jak to Majewski powiedział "Człowiek z drewnem na głowie":evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 infers1995 napisał(a): Teraz też niezłe ciacho, jak to Majewski powiedział "Człowiek z drewnem na głowie":evil_lol::evil_lol:o żesz kurde :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiesz co, pati mi skrzywiła psychikę... zawsze jak czytam twój nick to zamiast infers wychodzi mi interfejs :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Tinka:) napisał(a):ale wiesz, Wodecki to niezłe ciacho było. Kiedyś :evil_lol::evil_lol: Kiedyś może i tak :evil_lol: infers1995 napisał(a):Prawie mam:diabloti::diabloti::diabloti: Prawie robi wielką różnicę :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):Kiedyś może i tak :evil_lol: właśnie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Biorąc przykład z Bett pochwalę się moim ''dziełem'' :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='infers1995']Prawie mam:diabloti::diabloti::diabloti: Teraz też niezłe ciacho, jak to Majewski powiedział "Człowiek z drewnem na głowie":evil_lol::evil_lol: Prawie to sobie mozesz Żywiec zakupic :P podoba Ci sie Wodecki? wow ! no i wydalo sie... :P z drewnem? moze w glowie? :diabloti: [quote name='Tinka:)']Biorąc przykład z Bett pochwalę się moim ''dziełem'' :evil_lol: wow ktos bierze ze mnie przyklad? Tinka mowie Ci niedlugo sie nie odgonisz od klientow :eviltong: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 betty_labrador napisał(a): wow ktos bierze ze mnie przyklad? Tinka mowie Ci niedlugo sie nie odgonisz od klientow :eviltong: :evil_lol::evil_lol: nie grozi mi to : P Quote
betty_labrador Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tinka:) napisał(a)::evil_lol::evil_lol: nie grozi mi to : P ja Ci wróże ze Ci grozi jak nic :P nie mow Hop.... Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 betty_labrador napisał(a):ja Ci wróże ze Ci grozi jak nic :P nie mow Hop.... więcej nic tu nie wstawiam :evil_lol::evil_lol: Quote
BBeta Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 http://img390.imageshack.us/img390/7302/p1060129op3.jpg Te dwa środkowe zdjęcia są niczego sobie, szczególnie to na górze ;) Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='BBeta']http://img390.imageshack.us/img390/7302/p1060129op3.jpg Te dwa środkowe zdjęcia są niczego sobie, szczególnie to na górze ;) te na górze też mi się podoba, ale to nic szczególnego ; ) te na dole niestety nieostre... Quote
akodirka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 nie gadaj, tylko dawaj Grama do wymiziania :loveu: :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 akodirka napisał(a):nie gadaj, tylko dawaj Grama do wymiziania :loveu: :evil_lol: to chodź i weź :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 akodirka napisał(a):za daleko, to lepiej Ty przyjedz :diabloti: ja mam tak samo daleko jak ty :evil_lol::evil_lol: w białym już byłam, teraz twoja kolej:diabloti: Quote
akodirka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tinka:) napisał(a):ja mam tak samo daleko jak ty :evil_lol::evil_lol: w białym już byłam, teraz twoja kolej:diabloti: Nie prwada, ty masz blizej :diabloti: No walnie, skoro juz bylas, to nie bedziesz miala problemow z dojechaniem jeszcze raz. Zreszta ja juz w bialym od urodzenia jestem, wiec za soba mam swoja kolej :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ale za to Martyneczka przyjedzie do mnie do Wawki :loveu: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 akodirka napisał(a):Nie prwada, ty masz blizej :diabloti: No walnie, skoro juz bylas, to nie bedziesz miala problemow z dojechaniem jeszcze raz. Zreszta ja juz w bialym od urodzenia jestem, wiec za soba mam swoja kolej :evil_lol: ale Grami nie chce iść:diabloti: betty_labrador napisał(a):ale za to Martyneczka przyjedzie do mnie do Wawki :loveu: właśnie :loveu::loveu: Quote
akodirka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tinka:) napisał(a):ale Grami nie chce iść:diabloti: Masz problemy, biezesz go na rece i niesiesz :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 akodirka napisał(a):Masz problemy, biezesz go na rece i niesiesz :evil_lol: ty weź:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts