Unbelievable Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Dzaga napisał(a):Oh, uwierz mi mam ich sporo :roll: Czego dużo...? Quote
Unbelievable Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Dzaga napisał(a):o problemy :D :evil_lol: Ja mam je głęboko. ;] Quote
Unbelievable Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Helga&Ares napisał(a):czeeeć a gdzie foty? :diabloti: yyyy ten... na komputerze :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 no a kiedy wstawisz leniuszku Tii :mad::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Helga&Ares napisał(a):no a kiedy wstawisz leniuszku Tii :mad::evil_lol::evil_lol: mogę zaraz :evil_lol: leniuszku to mało powiedziane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Zgadnijcie w kogo one tak usłużnie patrzą :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Dzaga napisał(a):Na pewno nie w ciebie :evil_lol: I tu się mylisz droga koleżanko. Przed chwilą odkryłam że Gram bardziej od sera i czekolady lubi salami :evil_lol: Mam 35-metrową linkę, będziem sie uczyć wracać na zawołanie! :D Quote
BlackSheWolf Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 hejo :D :D ooo a ja mam 5 metrową linke :diabloti: wiesz co nie chce mi się czytać galeri :evil_lol: i mam pytanko :D co to za labek ? i ile latek ma twój diabołek ?? :loveu: mam nadzieje, że sięnie obrazisz jak będe stałym gościem waszej galerii :cool3: Quote
Unbelievable Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='BlackSheWolf']hejo :D :D ooo a ja mam 5 metrową linke :diabloti: wiesz co nie chce mi się czytać galeri :evil_lol: i mam pytanko :D co to za labek ? i ile latek ma twój diabołek ?? :loveu: mam nadzieje, że sięnie obrazisz jak będe stałym gościem waszej galerii :cool3: Leń :evil_lol: labek to Lena ( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104871 ), pies mojego brata, jutro przyjeżdżają :loveu: Mój diabołek ma hmm... rook i 7 miesięcy (jaki staruch :evil_lol:) No 5 m to ja mam flexi xD wyobraź sobie że się [SIZE=6]nie obrażę. :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 to fajnie, że się nie obrazisz :) :loveu: e tam staruch :) mój 29 marca będzie miał 10 urodziny :roll: Quote
Unbelievable Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='BlackSheWolf']to fajnie, że się nie obrazisz :) :loveu: e tam staruch :) mój 29 marca będzie miał 10 urodziny :roll: 10? łeee, młody.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: za co niby miałabym xDD Quote
BlackSheWolf Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 a bo ja wiem :D :) zapraszam cię 29 marca na imprezke urodzinową Kleksa :D haha :) bo to takie okrągłe urodziny :) a teraz lece :) z Kleksem do weta... Quote
Unbelievable Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 BlackSheWolf napisał(a):a bo ja wiem :D :) zapraszam cię 29 marca na imprezke urodzinową Kleksa :D haha :) bo to takie okrągłe urodziny :) a teraz lece :) z Kleksem do weta... Powodzenia :razz: Quote
Unbelievable Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Gram mi 'wyszedł z szelek' gdy zobaczył zająca i prawie godzinę latał po polach bez obroży. Wrócił jak zaczęłam sie bawić plastikową butelką żeby zobaczyć co robi taki hałas :evil_lol: Zastanawiam się ile on może znaleźć sposobów na uciekanie... na razie mam jakieś 15. Zobaczymy :evil_lol: Wczoraj miał w zębach łasicę. Żywą. Zdjęcia z dzisiaj. Mam ich mnóstwo :P ''Języczek'' Quote
Unbelievable Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Męczenia część dalsza :diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 słodziak :loveu: piszesz, że masz dużo fotek :D to czekam na reszte :razz: Quote
Unbelievable Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 BlackSheWolf napisał(a):słodziak :loveu: piszesz, że masz dużo fotek :D to czekam na reszte :razz: Teraz to ja idę zjeść! :evil_lol: I o pełnym żołądku mogę działać dalej. :diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Tinka:) napisał(a):Teraz to ja idę zjeść! :evil_lol: I o pełnym żołądku mogę działać dalej. :diabloti: SMACZNEGO!! :) Quote
Unbelievable Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='infers1995']Indżoj de mil:razz: dir sister:P I'm back :diabloti: Gdzie jest Grami...? Upsss.... :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 hyhy a co to za bardzo ładne krzaki ]:-> Quote
Unbelievable Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 BlackSheWolf napisał(a):hyhy a co to za bardzo ładne krzaki ]:-> szukaj Grama :evil_lol: Quote
Recommended Posts