WŁADCZYNI Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ja też odkręcam/odkręciłam ciąganie ale mam obawy że pobyt z mamą zepsuje wszystko :shake: trudno odkręce jeszcze raz. a mi chodziło o to, że pomarzyć można pracując w polskim zoo zobaczymy :evilbat: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']ja też odkręcam/odkręciłam ciąganie ale mam obawy że pobyt z mamą zepsuje wszystko :shake: trudno odkręce jeszcze raz. zobaczymy :evilbat:[/quote] ja odkręciłam bardzo łatwo- pies ciągnie=nigdzie nie idziemy. Żadnych smakołyków ani wydziwiania ;) zobaczymy : P Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='betty_labrador']czeloł paskudo![/quote] joł monster : P Quote
betty_labrador Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 jak sie dzionek pani M zaczal? :razz: juz Cie Gramik wycienczyl? Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='betty_labrador']jak sie dzionek pani M zaczal? :razz: juz Cie Gramik wycienczyl?[/quote] Grami zdążył zrobić kopkę na środku trawnika a ja dopiero wstałam :diabloti: a teraz jadem do miasta:razz: Quote
betty_labrador Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Tinka:)']Grami zdążył zrobić kopkę na środku trawnika a ja dopiero wstałam :diabloti: a teraz jadem do miasta:razz:[/QUOTE] wow to niesamowity prezencik dla swojej nieustajacej pomocy pani :lol: jedziesz bez Grama? :placz: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='betty_labrador']wow to niesamowity prezencik dla swojej nieustajacej pomocy pani :lol: jedziesz bez Grama? :placz:[/quote] :evil_lol::evil_lol: a jak wrócę muszę to sprzątnąć:cool1: bez Grama, muszę papiery do szkoły złożyć, na pocztę iść, do spożywczego iii tak dalej :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol: a jak wrócę muszę to sprzątnąć:cool1: bez Grama, muszę papiery do szkoły złożyć, na pocztę iść, do spożywczego iii tak dalej :evil_lol:[/QUOTE] musisz? :razz: to rozkaz bo Gram zagryzie! no to gram Ci sie pozniej odwdzieczy!! :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='betty_labrador']musisz? :razz: to rozkaz bo Gram zagryzie! no to gram Ci sie pozniej odwdzieczy!! :diabloti:[/quote] mnie? prędzej TO zagryzie:evil_lol::evil_lol: nie odwdzięczył się:razz: tylko kombinuje co by tu zrobić żebym się z nim pobawiła : P Quote
betty_labrador Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 jakie TO zagryzie? :P co Ty opowiadasz chlopcze? :cool3: hehe to sie pobaw a nie sie znecasz psycho-fizycznie nad biednym niechcianym piesulkiem! bić to kazdy potrafi (psa):mad: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='betty_labrador']jakie TO zagryzie? :P co Ty opowiadasz chlopcze? :cool3: hehe to sie pobaw a nie sie znecasz psycho-fizycznie nad biednym niechcianym piesulkiem! bić to kazdy potrafi (psa):mad:[/quote] sam jesteś chłopiec!:cool1: e tam, taka zabawa mu się też podoba:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ja dziefcynka! Tys chlopiec :P a w ogole znalazlas juz jakies zajecie dla niego by szybciej rozladowac psiaka? czy nadal jedziesz 5 godzin rowerem a on tylko nabiera energii? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='betty_labrador']ja dziefcynka! Tys chlopiec :P a w ogole znalazlas juz jakies zajecie dla niego by szybciej rozladowac psiaka? czy nadal jedziesz 5 godzin rowerem a on tylko nabiera energii? :diabloti:[/quote] phi:cool1: najlepiej jest wypuścić go na dwór, jak jest ciepło, sam się męczy :evil_lol::evil_lol: niieee, nie znalazłam, mam frisbee ale po parunastu rzutach już mu się nie chce... Do tego on nie rozumie, że jak rzuciłam mu pierwsze i złapał to żeby złapać drugie trzeba puścić te pierwsze :evil_lol: Quote
infers Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Tinka:)']phi:cool1: najlepiej jest wypuścić go na dwór, jak jest ciepło, sam się męczy :evil_lol::evil_lol: niieee, nie znalazłam, mam frisbee ale po parunastu rzutach już mu się nie chce... Do tego on nie rozumie, że jak rzuciłam mu pierwsze i złapał to żeby złapać drugie trzeba puścić te pierwsze :evil_lol:[/quote] Entelegentne stworzenie z tego Grama;):loveu::loveu::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='infers1995']Entelegentne stworzenie z tego Grama;):loveu::loveu::evil_lol:[/quote] zaczyna powoli łapać OCB :evil_lol::evil_lol: cinuś, zgłoś się jak będziesz chciał nowe frisbee kupować :cool3: nasze CSy wyglądają już jak weterani :evil_lol: myślę, że jeszcze z miesiąc przeżyją :razz: Quote
Justa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Tinka:)']Do tego on nie rozumie, że jak rzuciłam mu pierwsze i złapał to żeby złapać drugie trzeba puścić te pierwsze :evil_lol:[/QUOTE] On jest po prostu ambitny :p Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Iza13']Martyna a gdzie frisbee kupowałaś ? na frisbee.net chyba : P [quote name='Justa']On jest po prostu ambitny :p :evil_lol::evil_lol: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/e922017e.jpg tu była prośba o zdjęcie moje z Gramem :evil_lol: no to jest :cool3: Quote
betty_labrador Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 hehe, a co bedzie puszczal pierwsze frisbee jak moze miec dwa naraz :P szeleczki krowka? :cool3: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 betty_labrador napisał(a):hehe, a co bedzie puszczal pierwsze frisbee jak moze miec dwa naraz :P szeleczki krowka? :cool3: tak, tylko że on do tego drugiego tylko biegnie :evil_lol: tak tak :cool3: Quote
betty_labrador Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Tinka:) napisał(a):tak, tylko że on do tego drugiego tylko biegnie :evil_lol: tak tak :cool3: to co ten drugi ma w sobie? magnetyzm? :razz: szeleczki muuuuuu :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 betty_labrador napisał(a):to co ten drugi ma w sobie? magnetyzm? :razz: szeleczki muuuuuu :evil_lol: ta, magnetyzm i odpychacz, bo jak dobiegnie do niego to w tył zwrot i przynosi ten co go cały czas w pysku miał : P chociaż teraz już jest lepiej bo jak dobiegnie to puszcza ten pierwszy i łapie się za drugi:cool3: Quote
Unbelievable Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 pierwsze próby minolty: http://img390.imageshack.us/img390/7302/p1060129op3.jpg i Grami:loveu: Quote
Recommended Posts