Unbelievable Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Asia & Ginger']http://i27.tinypic.com/2eznxw0.jpg Wow, Gramik ma na szyi 2 obroże, do tego szelki i kantar. :-o Nie za dużo tego naraz? :evil_lol: ;) :evil_lol::evil_lol: obroża na wszelki wypadek z id bo z szelek może wyjść, szelki bo w szelkach mi się go wygodniej prowadzi, kantar żeby był spokój(niektórzy widzieli zbawienne skutki jego działania : P), a obroża przeciwpchelna z wiadomych względów : P [quote name='Acctiually']A to Grami mały śmierdziel był:D Śliczne fotki potwora:loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Hejos Fajnie było was poznac na pikniku. Ale Gram jest szalony hihi Biedaczka w kantarku trzymałaś, a on tak biedny nie szalał w nim hihi Bobiś już na niego sie wkurzał, bo był za nachalny, ale mi Gramik bardzo sie spodobał Quote
Unbelievable Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejos Fajnie było was poznac na pikniku. Ale Gram jest szalony hihi Biedaczka w kantarku trzymałaś, a on tak biedny nie szalał w nim hihi Bobiś już na niego sie wkurzał, bo był za nachalny, ale mi Gramik bardzo sie spodobał[/quote] szybka jesteś, już w domu? : P wcale nie taki biedaczek:evil_lol::evil_lol: spokój przynajmniej był. I Bobi go nie zjadł:evil_lol: Was też było miło poznać:razz: Quote
LeCoyotte Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol: obroża na wszelki wypadek z id bo z szelek może wyjść, szelki bo w szelkach mi się go wygodniej prowadzi, kantar żeby był spokój(niektórzy widzieli zbawienne skutki jego działania : P), a obroża przeciwpchelna z wiadomych względów : P [/QUOTE] no popatrz, identycznie jak u Samby:diabloti: (oprócz kantarka) Quote
Izabela124. Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 No już w domu, bo pociag miałam na 16.20 i nawet do końca nie zostałam, ciekawe kto wygrał Quote
Unbelievable Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='LeCoyotte']no popatrz, identycznie jak u Samby:diabloti: (oprócz kantarka)[/quote] lepiej zapobiegać niż leczyć:diabloti::evil_lol::evil_lol: dzisiaj mu darowałam i kantarek i obrożę:razz: chociaż dla niego to różnica żadna : P [quote name='Izabela124.']No już w domu, bo pociag miałam na 16.20 i nawet do końca nie zostałam, ciekawe kto wygrał[/quote] ciekawe, ciekawe:razz: i co to za nagroda była : P Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Gramiemu urodziło się dzisiaj pół-rodzeństwo:loveu::loveu: 8 szczeniorków, w tym 1 suczka. Dwa pieski mają 1/3 wielkości reszty, jednego już uspano, drugi ciągle walczy. Jeden jest całkowicie biały, już się w nim zakochałam:loveu::loveu: ale to by było głupotą z mojej strony brać kolejnego psa:placz: w sobotę je mocno ufocę, nie mogę się doczekać:loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Vectra']Gratuluje siostrzyczek i braciszków :multi:[/quote] siostrzyczki ; ) dodam że w godzinę po urodzeniu była już sprzedana :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 a tak jedna dziewusia . teraz doczytałam dokładnie ;) A sprzedana szybko i dobrze :multi: Ja nie planowałam Matyldy , bo kolor nie taki :diabloti: ale jak mi hodowca zdjęcia przysłał , to mimo iż hodowca wcale nie chciał bym miała taką sukę , to mu wbiłam do łepetyny że chcę , jest moja i nie oddam :evilbat: Bo już kocham :D A myślisz , że mogła być bez walki mieć dwóch chłopaków ? Bo ja z francą niestety nie :( suczki spoko , ale do psów jest killer.Moi rodzica mają dwa foksy , samce i żyją w zgodzie. Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Vectra']a tak jedna dziewusia . teraz doczytałam dokładnie ;) A sprzedana szybko i dobrze :multi: Ja nie planowałam Matyldy , bo kolor nie taki :diabloti: ale jak mi hodowca zdjęcia przysłał , to mimo iż hodowca wcale nie chciał bym miała taką sukę , to mu wbiłam do łepetyny że chcę , jest moja i nie oddam :evilbat: Bo już kocham :D A myślisz , że mogła być bez walki mieć dwóch chłopaków ? Bo ja z francą niestety nie :( suczki spoko , ale do psów jest killer.Moi rodzica mają dwa foksy , samce i żyją w zgodzie.[/quote] dobrze, dobrze : P pan jeszcze ceny nie zna ale już ją chce :evil_lol: ładne tak psychę hodowcy rypać?:cool1: czy ja bym mogła? spokojnie ; ) Grami jest do wszystkich aniołeczek, ani cienia agresji dopóki ten drugi pies agresywny być nie zacznie ; ) on nawet nie szczeka tylko piszczy, chciałby się wiecznie bawić :evil_lol: bo Franio to niewyrośnięty Pittbull :diabloti: Quote
Vectra Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Znaczy miałam dwóch samców (Kano) i było spoko , Franca lubi rządzić - uległego psa , myslę , że spoko by się dogadały - tylko staszki raczej uległe nie bywają :evil_lol: Ja też jeszcze nie znam ceny za Matyldę , gorzej bo się nie mogę dowiedzieć. Czekam zatem na fotki maluszków i trzymam łapy za chłopaka - niech walczy !!!! :kciuki: A swoją drogą , to chyba duży miot prawda ? 8 sztuk , taka mała rasa Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Vectra']Znaczy miałam dwóch samców (Kano) i było spoko , Franca lubi rządzić - uległego psa , myslę , że spoko by się dogadały - tylko staszki raczej uległe nie bywają :evil_lol: Ja też jeszcze nie znam ceny za Matyldę , gorzej bo się nie mogę dowiedzieć. Czekam zatem na fotki maluszków i trzymam łapy za chłopaka - niech walczy !!!! :kciuki: A swoją drogą , to chyba duży miot prawda ? 8 sztuk , taka mała rasa[/quote] JRT też nie, np. mama Grama, ta co urodziła to jest postrach:diabloti: byliśmy z nią na wystawie to siostra musiała ją na rękach nosić żeby jakiejś jatki nie było ; ) Grami jest dziwny, bo powinien być agresorem i maniakiem seksualnym:evil_lol::evil_lol: ja też trzymam, ale wujek mówił że jest bardzo żywy i ruchliwy, diabeł rośnie :evil_lol: to bardzo dużo, Duszka zawsze tyle rodzi, 7-9 sztuk. Powinno być ze 4 : P Quote
Izabela124. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Jeszcze coś mam na pewno,a le to potem wstawię Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Izabela124.']Jeszcze coś mam na pewno,a le to potem wstawię dobrze dobrze, poczekam:cool3::cool3: A teraz Grami w kolekcji:diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Coś ty z nim zrobiła?:crazyeye::evil_lol: Quote
Russellka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 O matko :-o kobieto co on ci zawinił? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Izabela124.']Coś ty z nim zrobiła?:crazyeye::evil_lol: [quote name='Acctiually']Ło je coś Ty mu zrobiła?:D ja? nic :diabloti: [quote name='Russellka']O matko :-o kobieto co on ci zawinił? :evil_lol: spójrzcie na jego uradowaną minkę :evil_lol::loveu::loveu: Quote
LeCoyotte Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Tinka:)']ja? nic :diabloti: spójrzcie na jego uradowaną minkę :evil_lol::loveu::loveu:[/QUOTE] haha rzeczywiście w siódmym niebie jest;) ale ma tyle samo obroży i szelek co Samba:cool3: ale ona nie ma kantarka, tylko kaganiec nylonowy Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='LeCoyotte']haha rzeczywiście w siódmym niebie jest;) ale ma tyle samo obroży i szelek co Samba:cool3: ale ona nie ma kantarka, tylko kaganiec nylonowy[/quote] my mamy obrożę jeszcze jedną ale gdzieś posiałam:razz: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='LeCoyotte']to Samba ma jeszcze dwie, ale zepsute:eviltong:[/quote] a moje wszystkie działające :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Tinka:)']my mamy obrożę jeszcze jedną ale gdzieś posiałam:razz:[/QUOTE] to Samba ma jeszcze dwie, ale zepsute:eviltong: Quote
Recommended Posts