Unbelievable Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 LeCoyotte napisał(a):o właśnie marketing..:diabloti: dlatego nigdy nie kupie elektronicznego klikera, który będzie, piszczał, muczał, mruczał, kwiczał, stękał, skwierczał czy jakie tam inne dźwieki wydawał;) ani takiego z regulacją;) ja też. najlepsze jest najprostsze ; ) Quote
Klaudia :-) Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 śliczny rozrabiaka:-) a ja ostatnio kupiła kliker Triple Crown i jest cudny Quote
Unbelievable Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Klaudia :-) napisał(a):śliczny rozrabiaka:-) a ja ostatnio kupiła kliker Triple Crown i jest cudny dziwny taki :razz: piszą, że głośny więc u mnie odpada, a i tak narazie mam swój i przy takim modelu pewnie zostanę ;) Quote
Klaudia :-) Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 bardzo wygodny,ale rzeczywiscie dosyć głośny,to moze iclick tez jest bardzo fajny Quote
Unbelievable Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Klaudia :-) napisał(a):bardzo wygodny,ale rzeczywiscie dosyć głośny,to moze iclick tez jest bardzo fajny iclick zaraz bym zgubiła, strasznie mały jest :razz: Quote
WŁADCZYNI Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 i click jest booski, karlie - koszmarnie głośny ale ja go i tak lubię,dobrze mi w ręku leży, trixie też ok, a regulacja daje - trzeba się wsłuchać:cool3: linka do bani zaraz bym była oplątana razem z psem, no i do frisbee mi się nie widzi. Więcej fotek! Quote
Unbelievable Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejos dziewczyno niedowytrzymania :P cześć :evil_lol::evil_lol: WŁADCZYNI napisał(a):i click jest booski, karlie - koszmarnie głośny ale ja go i tak lubię,dobrze mi w ręku leży, trixie też ok, a regulacja daje - trzeba się wsłuchać:cool3: linka do bani zaraz bym była oplątana razem z psem, no i do frisbee mi się nie widzi. Więcej fotek! czyli że karlie jak dla mnie odpada :razz: a raczej dla Grama:cool1: ta, daje, jak jest ustawione ciszej trzeba mocniej naciskać :evil_lol: frisbee to ja se na ogrodzie urządzam, o :cool1: poza tym zamówiłam w niedzielę 2 competitiony, zostały wysłane nie później niż wczoraj priorytetem, czyli pewnie jutro będą:razz: albo, znając moje szczęście, nie :angryy: fotek, fotek... ty też zrób galerię : P Quote
Unbelievable Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Sory, że fotki takie nudne ale Grami prawie cały czas przy mnie siedział :razz: Quote
Klaudia :-) Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 wystarczy iclick zapiąć na sprężynce na nadgarstek lub na smyczce:-) a kliker karlie jak dla mnie masakra Quote
Izabela124. Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Jak tam przygotowania na piknik? O której jutro wyjeżdżasz? Quote
Unbelievable Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Klaudia :-) napisał(a):wystarczy iclick zapiąć na sprężynce na nadgarstek lub na smyczce:-) a kliker karlie jak dla mnie masakra ale po pierwsze nie mam tego cały czas przy sobie, a że bajzel w pokoju mam nieziemski to mi się i trixie ciągle gubi : P z tym , że jest w miarę duży i łatwo go znaleźć ; ) Izabela124. napisał(a):Jak tam przygotowania na piknik? O której jutro wyjeżdżasz? o 7.28 jeżeli dobrze na tym spisie przeczytałam : P bądź jak nie zdążę to o 4.47, lepiej niż ty mam :cool3: Quote
Izabela124. Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 O to też kosmiczne godziny hehe Ja już spakowana jestem, tylko nie wiem jak ja wstanę, to będzie masakra Quote
infers Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Tinka:)'] o 7.28 jeżeli dobrze na tym spisie przeczytałam : P bądź jak nie zdążę to o 4.47, lepiej niż ty mam :cool3:[/quote] Nie wstaniesz, nie ma szans;);) Quote
Russellka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Tinka:)']chyba tak:razz: z regulacją:evil_lol: która nie daje nic : P My też mamy, ale żółtego :diabloti: I faktycznie nic ta regulacja nie daje alo co tam i tak jest szpanerski :evil_lol: http://img134.imageshack.us/img134/7613/p1050944nf4.jpg jaki dostojnik :loveu: a no właśnie WŁADCZYNI daj tutaj szybciutko galerię Su :evil_lol::cool3: Quote
Unbelievable Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Izabela124.']O to też kosmiczne godziny hehe Ja już spakowana jestem, tylko nie wiem jak ja wstanę, to będzie masakra tak, tylko 4 pomyliło mi się z 7 i ta druga godzina to 7.48 : P [quote name='infers1995']Nie wstaniesz, nie ma szans;);) wstanę wstanę :cool3: [quote name='Russellka']My też mamy, ale żółtego :diabloti: I faktycznie nic ta regulacja nie daje alo co tam i tak jest szpanerski :evil_lol: http://img134.imageshack.us/img134/7613/p1050944nf4.jpg jaki dostojnik :loveu: a no właśnie WŁADCZYNI daj tutaj szybciutko galerię Su :evil_lol::cool3: :evil_lol: ona jej nie ma:cool1: Quote
Unbelievable Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Psa wykąpałam w końcu, śmierdział już jak cholera, a jaki brudny : O teraz bialutki jak płatek śniegu :loveu::loveu::evil_lol: Na tym ostatnim zdjęciu najpierw stał, później siedział na puszczonej smyczy jakieś parę minut, zdążyłam się spakować, za każdym razem jak zaczynał się bystrzyć, czyli miał ochotę gdzieś pójść mówiłam fe i się słuchał:multi: Quote
Unbelievable Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='infers1995']Nowa smycz? Rowerem tam byłaś?[/quote] stara, ta co się rozwaliła :evil_lol: rowerem ;) Quote
Unbelievable Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Gram na pikniku :cool3:[/quote] to ty z tym wielkim obiektywem byłaś? :evil_lol::evil_lol: żeś się nie odezwała nawet no :cool1: ale dzięki za fotkę :cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Nie z tym wielkim to była forumowa akodirka, ja z tym niepozornym kodakiem :cool3: Quote
Unbelievable Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Nie z tym wielkim to była forumowa akodirka, ja z tym niepozornym kodakiem :cool3: [/quote] ano to już wiem :evil_lol::evil_lol: obydwie żeście się nie odezwały, pfy :cool1: Quote
Asia & Ginger Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 http://i27.tinypic.com/2eznxw0.jpg Wow, Gramik ma na szyi 2 obroże, do tego szelki i kantar. :-o Nie za dużo tego naraz? :evil_lol: ;) Quote
Tepes Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 A to Grami mały śmierdziel był:D Śliczne fotki potwora:loveu: Quote
Recommended Posts