Iza. Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Tinka:) napisał(a):ja powinnam mieć 4 :roll: tak samo z angielskiego mam 4 a powinnam mieć 5 :cool1: ale dość o ocenach, faktycznie, koniec szkoły! :loveu::loveu::loveu: szkoła jest nie sprawiedliwa :P właśnie zmieńmy temat, sprawdziłaś autobusy ? :P Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Iza13 napisał(a):szkoła jest nie sprawiedliwa :P właśnie zmieńmy temat, sprawdziłaś autobusy ? :P nie miałam czasu :evil_lol::evil_lol: może jutro, ze psem się przejdę :razz: Quote
Iza. Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Tinka:) napisał(a):nie miałam czasu :evil_lol::evil_lol: może jutro, ze psem się przejdę :razz: wiedziałam, ze nie sprawdzisz :roll::diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Iza13 napisał(a):wiedziałam, ze nie sprawdzisz :roll::diabloti: sprawdzę : P ale nie teraz :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Tinka:) napisał(a):sprawdzę : P ale nie teraz :evil_lol: yhy zobaczymy :P Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Iza13 napisał(a):yhy zobaczymy :P ja zobaczę, ty nie, chyba że mnie wyręczyć chcesz :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Tinka:) napisał(a):ja zobaczę, ty nie, chyba że mnie wyręczyć chcesz :evil_lol: Nie łap mnie za słówka :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Iza13 napisał(a):Nie łap mnie za słówka :diabloti: no i nie poszłam :evil_lol::evil_lol: a z egzaminu pogrom... 86pkt na 100 : O razem z ocenami wyszło 133pkt, może mnie gdzie przyjmą : P Quote
Iza. Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Tinka:) napisał(a):no i nie poszłam :evil_lol::evil_lol: a z egzaminu pogrom... 86pkt na 100 : O razem z ocenami wyszło 133pkt, może mnie gdzie przyjmą : P To bierz psa i idź :P A ja 87 :PP a z ocenami tez mam 133 ;) Quote
Unbelievable Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Iza13 napisał(a):To bierz psa i idź :P A ja 87 :PP a z ocenami tez mam 133 ;) nie biorę bo muszę jechać do szkoły językowej po dyplom i się zapisać na FCE :razz: dopiero druga osoba co ma więcej niż ja :evil_lol: jaką masz średnią? wydawało mi sie że lepszą niż ja : P Quote
Iza. Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Tinka:) napisał(a):nie biorę bo muszę jechać do szkoły językowej po dyplom i się zapisać na FCE :razz: dopiero druga osoba co ma więcej niż ja :evil_lol: jaką masz średnią? wydawało mi sie że lepszą niż ja : P Jak zwykle jakaś wymówka :roll: :PP u mnie w klasie chłopak ma 98 :crazyeye: tylko Ci sie pewnie wydawało, średnią mam małą :P Quote
Unbelievable Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Iza13 napisał(a):Jak zwykle jakaś wymówka :roll: :PP u mnie w klasie chłopak ma 98 :crazyeye: tylko Ci sie pewnie wydawało, średnią mam małą :P spadówa :cool1: jutro jak sie do 16 wyrobię ze sprzątnięciem domu(:diabloti:) to sprawdzę : P mój kolega, żaden kujon(kiedyś tu pisałam że Grami był z ASTką na spacerze, to jego sucz) ma punktów 96 :cool1: takiemu to dobrze :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Acctiually']Hej hej:) A co tu za pogaduchy fotki dawać:D wczoraj były : P jak ktoś jeszcze będzie chciał to dam! Quote
Unbelievable Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 betty_labrador napisał(a):co to za pogaduchy :P ja chce fotki! phi phi : P czekam na więcej chętnych : P Quote
betty_labrador Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 nie badz wybredna bo sie wszyscy wyprowadza zaraz od Ciebie :P Quote
NightQueen Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 to ja zrobię sztuczny tłum:seeyeah: CHCEMY ZDJĘĆ, CHCEMY ZDJĘĆ !!!!! :zly7: :shithappens: :terazpol: :cunao: Quote
NightQueen Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 betty_labrador napisał(a):nie badz wybredna bo sie wszyscy wyprowadza zaraz od Ciebie :P i przyjdą do mnie :diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 betty_labrador napisał(a):nie badz wybredna bo sie wszyscy wyprowadza zaraz od Ciebie :P będę :evil_lol::evil_lol: smallpati napisał(a):to ja zrobię sztuczny tłum:seeyeah: CHCEMY ZDJĘĆ, CHCEMY ZDJĘĆ !!!!! :zly7: :shithappens: :terazpol: znalazła się ta co zdjęcia daje :cool1: smallpati napisał(a):i przyjdą do mnie :diabloti::evil_lol: u ciebie nie ma mojego ślicznego Gramcia adhd-owca :loveu: Quote
betty_labrador Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 albo do mnie przyjda :P nie badzcie takie za madre krówki :P Quote
Iza. Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Tinka:) napisał(a):spadówa :cool1: jutro jak sie do 16 wyrobię ze sprzątnięciem domu(:diabloti:) to sprawdzę : P mój kolega, żaden kujon(kiedyś tu pisałam że Grami był z ASTką na spacerze, to jego sucz) ma punktów 96 :cool1: takiemu to dobrze :evil_lol: Mogę się założyć, że nie zdążysz :P:diabloti: O matko! tez bym tak chciała, przynajmniej przyjęliby mnie na pewno do tej szkoły co chcę iść ; ) Dawaj foty ! : P Quote
Unbelievable Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 betty_labrador napisał(a):albo do mnie przyjda :P nie badzcie takie za madre krówki :P nie przyjdą nie :diabloti: :evil_lol: no way : P Iza13 napisał(a):Mogę się założyć, że nie zdążysz :P:diabloti: O matko! tez bym tak chciała, przynajmniej przyjęliby mnie na pewno do tej szkoły co chcę iść ; ) zapewne :evil_lol::evil_lol: jego i tak wszędzie przyjmą, jest w najlepszym gimnazjum w Łomży ; ) Quote
Iza. Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Tinka:) napisał(a): zapewne :evil_lol::evil_lol: jego i tak wszędzie przyjmą, jest w najlepszym gimnazjum w Łomży ; ) Wiedziałam :diabloti: E no jak jest w najlepszym gim to musi sie dobrze uczyć :P Quote
betty_labrador Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Tinka:) napisał(a):nie przyjdą nie :diabloti: :evil_lol: no way : P ze TY nie przyjdziesz, nie znaczy ze inni sa Toba :P Quote
Recommended Posts