Iza. Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Tinka:)']łsi? :razz::cool1: (nie, nie jestem : P) 6 :cool1: No co ? :P W wiejską mowę sie wczuć chciałam :evil_lol: No to czekam :P Quote
Unbelievable Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='Iza13']No co ? :P W wiejską mowę sie wczuć chciałam :evil_lol: No to czekam :P marnie ci to wyszło :evil_lol::evil_lol: starocie : P Quote
Iza. Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Tinka:) napisał(a):marnie ci to wyszło :evil_lol::evil_lol: Nigdy nie maiłam talentu do języków :placz::evil_lol: Cóż za dziwna zamiana ról, zawsze to Gramik na lince biegał :P Lena bardzo szyściutka :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Iza13 napisał(a):Nigdy nie maiłam talentu do języków :placz::evil_lol: Cóż za dziwna zamiana ról, zawsze to Gramik na lince biegał :P Lena bardzo szyściutka :evil_lol: biedna :diabloti: przecież biega :cool1: lena to brudas, gdyby nie ona Grami też by czysty wrócił :cool1: Quote
NightQueen Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Lena schudła :multi::multi: Po co Gramiemu taki wielki karabińczyk, przecież robią mniejsze rozmiary. Dla takiego małego psa to niewygodne jak nosi takie ciężary :roll: ale on ma śmieszny ogon :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 smallpati napisał(a):Lena schudła :multi::multi: Po co Gramiemu taki wielki karabińczyk, przecież robią mniejsze rozmiary. Dla takiego małego psa to niewygodne jak nosi takie ciężary :roll: ale on ma śmieszny ogon :evil_lol: to z weekendu majowego : P ciężary :evil_lol: ma 35m linki za sobą, to jest ciężar... :roll: nie dałabym mniejszego karabinka, bałabym się. Quote
Iza. Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Tinka:) napisał(a):biedna :diabloti: przecież biega :cool1: lena to brudas, gdyby nie ona Grami też by czysty wrócił :cool1: Żebyś wiedział, ze biedna :PP Dla mnie to już chyba czas do łóżka, bo się wysłowić nie potrafię :P Przecież to dziewczyna, a dziewczyny są czyste :lol: Quote
NightQueen Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 mniejszy nie znaczy że mniej trzyma. Dla Grama takie coś to jak dla asta obroża z obciążeniem. czyli chyba Lena nie schudła :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Iza13 napisał(a):Żebyś wiedział, ze biedna :PP Dla mnie to już chyba czas do łóżka, bo się wysłowić nie potrafię :P Przecież to dziewczyna, a dziewczyny są czyste :lol: wiedział :cool1: ta, szkoda że dziewczyny mają coś miedzy nogami i to wcale nie jest linka :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 smallpati napisał(a):mniejszy nie znaczy że mniej trzyma. Dla Grama takie coś to jak dla asta obroża z obciążeniem. czyli chyba Lena nie schudła :evil_lol: i tak bym się bała ; ) normalnie ma szelki, obroża tylko ze względu na to że z leną, szelki sie przecież nie przekręcą :roll: a to wariaty i się kotłują :diabloti: nie : P dzisiaj Gram wyleciał na ulicę, normalnie w takim przypadku leciał w swoje miejsce i tam trzeba było go łapać, teraz na jedno gwizdnięcie wrócił : O Quote
Iza. Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Tinka:) napisał(a):wiedział :cool1: ta, szkoda że dziewczyny mają coś miedzy nogami i to wcale nie jest linka :evil_lol::evil_lol: Literówka, przecież wiem że dziewczyna jesteś :evil_lol: Mówiłam o Lenie :PP A ona to chyba dziewczyna nie ? :P Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Iza13 napisał(a):Literówka, przecież wiem że dziewczyna jesteś :evil_lol: Mówiłam o Lenie :PP A ona to chyba dziewczyna nie ? :P co ty wczoraj piłaś? :evil_lol::evil_lol: lena właśnie była brudna :cool1: Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 betty_labrador napisał(a):czeloł tinkus :* cześć :loveu::loveu: jak dobrze, dzisiaj idę na poprawę z chemii(już 3 raz, za każdym razem mam się poprawiać na co innego :cool1:) i spokój :loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 o ile sie poprawisz :cool3: trzymam kciukasy na lewej czy prawej dloni? :grins: Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 betty_labrador napisał(a):o ile sie poprawisz :cool3: trzymam kciukasy na lewej czy prawej dloni? :grins: muszę się poprawić :cool1::cool1: na obydwu :diabloti: Quote
Iza. Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Cześć ; ) A na co z chemii poprawiasz ? Ja całe szczęście chemie mam już za sobą i piąteczka w dzienniku stoi :P Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Iza13 napisał(a):Cześć ; ) A na co z chemii poprawiasz ? Ja całe szczęście chemie mam już za sobą i piąteczka w dzienniku stoi :P nie wiem na co poprawiam, w poniedziałek miałam poprawiać na 3, wczoraj ta sama pani powiedziała że się na 2 tylko mogę poprawić :cool1: do piąteczki mi daleko :evil_lol::evil_lol: nie cierpię chemii :roll: Quote
Iza. Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Tinka:) napisał(a):nie wiem na co poprawiam, w poniedziałek miałam poprawiać na 3, wczoraj ta sama pani powiedziała że się na 2 tylko mogę poprawić :cool1: do piąteczki mi daleko :evil_lol::evil_lol: nie cierpię chemii :roll: Ha ha to masz taka nauczycielkę od chemii jak ja od polskiego, chodzi sie na poprawy żeby poprawić np na 3, a jak już się poprawi to ona mówi, ze się poprawiło na dwa :diabloti: Ja też nie przepadam, ale idę na biol-chem to muszę przynajmniej trochę jej umieć :evil_lol: A co masz teraz z chemii ? Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 trzymam palec wskazujacy :diabloti: za chemie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Iza13 napisał(a):Ha ha to masz taka nauczycielkę od chemii jak ja od polskiego, chodzi sie na poprawy żeby poprawić np na 3, a jak już się poprawi to ona mówi, ze się poprawiło na dwa :diabloti: Ja też nie przepadam, ale idę na biol-chem to muszę przynajmniej trochę jej umieć :evil_lol: A co masz teraz z chemii ? z polskiego miałam 2/3 z praktycznie samymi 4,3,5, jedna 1 i 2... na koniec mam 3 :roll: ale pisałam tu już o jej humorach ;) betty_labrador napisał(a):trzymam palec wskazujacy :diabloti: za chemie :evil_lol: pfffy : P Iza13 napisał(a):I co z chemią, poprawiłaś ? tak, mam 3 :loveu::loveu:poprawa była o 17 na jednym końcu miasta, ja miałam na drugim końcu tańce o 17.30. Poprawiałam się 20 min i zdążyłam na trening :evil_lol::evil_lol: czego to się nie robi dla tańca :loveu: wszyscy się ze mnie śmiali że jeszcze nie zaczęliśmy tańczyć a ja już zmęczona jestem : P Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Marcin 21:44:53 nie porównuj leny do tego pędzonego na redbulu Grama :diabloti::diabloti::diabloti: (Marcin to infers) Quote
Iza. Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Tinka:) napisał(a):z polskiego miałam 2/3 z praktycznie samymi 4,3,5, jedna 1 i 2... na koniec mam 3 ale pisałam tu już o jej humorach tak, mam 3 poprawa była o 17 na jednym końcu miasta, ja miałam na drugim końcu tańce o 17.30. Poprawiałam się 20 min i zdążyłam na trening czego to się nie robi dla tańca :loveu: wszyscy się ze mnie śmiali że jeszcze nie zaczęliśmy tańczyć a ja już zmęczona jestem : P Też mam 3 z polskiego :diabloti: To co juz wakacje :P A ja jeszcze biologia w piatek :placz: Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Iza13 napisał(a):Też mam 3 z polskiego :diabloti: To co juz wakacje :P A ja jeszcze biologia w piatek :placz: ja powinnam mieć 4 :roll: tak samo z angielskiego mam 4 a powinnam mieć 5 :cool1: ale dość o ocenach, faktycznie, koniec szkoły! :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts