vpassione Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Rumen tabsy się podaje jak pies zjada kupy. Quote
Luzia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 U mnie rumen tabs kompletnie nic nie dały, brał je rudy ponad dwa miesiące i nic. Quote
Majkowska Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 hmmm brit wydaje się dobrą karmą ( nie karmiłam nigdy, ale znajomi używali i zachwalali). A purina? Marka średnia, ma i dobre i złe opinie, ale karmiliśmy swojego czasu naszego i całkiem dobrze jadł i z żołądkiem też ok. Ewentualnie są zawsze karmy jelitowe, delikatne - my mieliśmy Eukanubę jelitową, niby było ok, ale na markę jestem trochę cięta. Choć rzecz jasna co kto lubi. No i też preferencje psa - nie każdemu to samo służy. Szczególnie że pisałaś chyba że to niejadek? A dlaczego mięcho u was odpada? Quote
asiak_kasia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 A acana pacifica? U nas się nieźle sprawdziła, tylko cena jest taka już ciut niej zachęcająca. Ja kupowałam na pół w promocji 2x15(albo 13)kg i wtedy wychodziło cos koło 200zł na 15kg Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 a ta? :razz: tyle że białko 26% http://www.p1es.pl/finest-ocean-white-fish-adult-fish4dogs-12-kg-p-76.html Quote
Unbelievable Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 chciałabym się zmieścić w 14-15kg do 200zł, ewentualnie trochę ponad ;) tak żeby za kilogram wychodziło 15-17zł ja psów od dawien dawna nie karmię purinami, eukanubami, royalami i tak dalej, a powód jest bardzo prosty- są do d... :grins: mają za dużo kukurydzy, no i w ogóle ją mają, do tego w większości procentowa zawartość białka spada poniżej 25% co według mnie jest absolutnym minimum ;) totw, acana, fish4dogs(ta jest chyba najgorsza z tych trzech) są drogie ;) totw się opylał jak był na promocji 14kg za 160zł, ale już nie ma :roll: znalazłam coś co się nazywa first mate, ale dawkowanie jest ogromne, Brum by tego w życiu nie wciągnęła :roll: wolfsbluty i white wolf jest drogie Quote
omry Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Ja karmię Fromm Family. 15 kg 200 zł w Modernpet. Quote
Unbelievable Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [quote name='omry']Ja karmię Fromm Family. 15 kg 200 zł w Modernpet.[/QUOTE] same kurczakowe ;) Quote
Rinuś Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Unbelievable'][video=youtube_share;GsOlDkUOXT0]http://youtu.be/GsOlDkUOXT0[/video][/QUOTE] a więc: dopiero dostąpiłam zaszczytu aby obejrzeć ten filmik :diabloti: oglądam go i jestem na 2:30 i zabiję Cię :diabloti: nie ekscytuj się tak bo prawie zawału dostałam gdyż miałam dosyć głośno dźwięk podkręcony :evil_lol: oglądam dalej: -zajebiste - pac turlaj, pAC turlaj, a ona siedzi :evil_lol: - Bruma robi zajebiste miny :loveu: podsumowując : AŻ mi się zachciało bojdejka :evil_lol: Quote
Instant Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='Rinuś']podsumowując : AŻ mi się zachciało bojdejka :evil_lol:[/QUOTE] Haha, ja doszłam do zupełnie innego wniosku :lol: Brum jest cudna (i wyjątkowo ładna jak na bordera :eviltong:), podziwiam całą waszą pracę. Będzie można was złapać gdzieś na południu Polski w te wakacje? Quote
Victoria Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Unbelievable napisał(a):w zasadzie to nic nie robiłam, ona tak sama ;) ja tylko tego nie zepsułam :grins: jak to sama?? :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Unbelievable napisał(a):mięso jakiekolwiek odpada, po podśmiardniętym nawet nie chcę myśleć co by się działo.... zostało jeszcze ze 4kg tego brita, gorzej że w łomży jest jeszcze z 10 :roll: muszę się za czymś nowym rozejrzeć.... najwyżej Gram będzie jadł brita przez całą wieczność :evil_lol: ma ktoś może jakiś pomysł- karma z samą rybą, powyżej 30% białka, znośna cena...? edit: a jakbym jej to mieszała z orijenem? A Forza10? Quote
Unbelievable Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 Rinuś napisał(a):a więc: dopiero dostąpiłam zaszczytu aby obejrzeć ten filmik :diabloti: oglądam go i jestem na 2:30 i zabiję Cię :diabloti: nie ekscytuj się tak bo prawie zawału dostałam gdyż miałam dosyć głośno dźwięk podkręcony :evil_lol: oglądam dalej: -zajebiste - pac turlaj, pAC turlaj, a ona siedzi :evil_lol: - Bruma robi zajebiste miny :loveu: podsumowując : AŻ mi się zachciało bojdejka :evil_lol: to jest jeszcze nic :diabloti: nie wiesz co mówisz kobieto :evil_lol: Instant napisał(a):Haha, ja doszłam do zupełnie innego wniosku :lol: Brum jest cudna (i wyjątkowo ładna jak na bordera :eviltong:), podziwiam całą waszą pracę. Będzie można was złapać gdzieś na południu Polski w te wakacje? dziękuję :loveu: nie wiem, może się gdzieś zapodzieję ;) Victoria napisał(a):jak to sama?? :evil_lol: no sama, podnoszenie dupy wyklikałam w jakieś dwie sesje FredziaFredzia napisał(a):A Forza10? forza ma kukurydzę z tego co pamietam, i mało białka Quote
Unbelievable Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 cicho :diabloti: dwa dni temu narobiłam suce zdjęć, muszę się zabrać za obrabianie w końcu Quote
Justa Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Unbelievable napisał(a):cicho :diabloti: dwa dni temu narobiłam suce zdjęć, muszę się zabrać za obrabianie w końcu Sama? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Justa napisał(a):Sama? :diabloti: do tych dwóch wykorzystałam znajomego :diabloti: Quote
Justa Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Unbelievable napisał(a):do tych dwóch wykorzystałam znajomego :diabloti: Mmm. wykorzystałaś mówisz :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 ta flaszka w tle tłumaczy minę Brumy :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Fauka napisał(a):Ta flaszka w tle źle o was świadczy :diabloti: nie dość, że flaszka, to jeszcze nawet puszka! :shake: Biedny piesek, najpierw go upiją, a potem zapomina jak się chodzi :-( Quote
Recommended Posts