Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmmm brit wydaje się dobrą karmą ( nie karmiłam nigdy, ale znajomi używali i zachwalali).

A purina? Marka średnia, ma i dobre i złe opinie, ale karmiliśmy swojego czasu naszego i całkiem dobrze jadł i z żołądkiem też ok. Ewentualnie są zawsze karmy jelitowe, delikatne - my mieliśmy Eukanubę jelitową, niby było ok, ale na markę jestem trochę cięta. Choć rzecz jasna co kto lubi. No i też preferencje psa - nie każdemu to samo służy. Szczególnie że pisałaś chyba że to niejadek?
A dlaczego mięcho u was odpada?

Posted

A acana pacifica? U nas się nieźle sprawdziła, tylko cena jest taka już ciut niej zachęcająca. Ja kupowałam na pół w promocji 2x15(albo 13)kg i wtedy wychodziło cos koło 200zł na 15kg

Posted

chciałabym się zmieścić w 14-15kg do 200zł, ewentualnie trochę ponad ;) tak żeby za kilogram wychodziło 15-17zł

ja psów od dawien dawna nie karmię purinami, eukanubami, royalami i tak dalej, a powód jest bardzo prosty- są do d... :grins: mają za dużo kukurydzy, no i w ogóle ją mają, do tego w większości procentowa zawartość białka spada poniżej 25% co według mnie jest absolutnym minimum ;)

totw, acana, fish4dogs(ta jest chyba najgorsza z tych trzech) są drogie ;) totw się opylał jak był na promocji 14kg za 160zł, ale już nie ma :roll: znalazłam coś co się nazywa first mate, ale dawkowanie jest ogromne, Brum by tego w życiu nie wciągnęła :roll: wolfsbluty i white wolf jest drogie

Posted

[quote name='Unbelievable'][video=youtube_share;GsOlDkUOXT0]http://youtu.be/GsOlDkUOXT0[/video][/QUOTE]
a więc:
dopiero dostąpiłam zaszczytu aby obejrzeć ten filmik :diabloti: oglądam go i jestem na 2:30 i zabiję Cię :diabloti: nie ekscytuj się tak bo prawie zawału dostałam gdyż miałam dosyć głośno dźwięk podkręcony :evil_lol:

oglądam dalej:
-zajebiste - pac turlaj, pAC turlaj, a ona siedzi :evil_lol:
- Bruma robi zajebiste miny :loveu:

podsumowując : AŻ mi się zachciało bojdejka :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']podsumowując : AŻ mi się zachciało bojdejka :evil_lol:[/QUOTE]

Haha, ja doszłam do zupełnie innego wniosku :lol:

Brum jest cudna (i wyjątkowo ładna jak na bordera :eviltong:), podziwiam całą waszą pracę. Będzie można was złapać gdzieś na południu Polski w te wakacje?

Posted

Unbelievable napisał(a):
mięso jakiekolwiek odpada, po podśmiardniętym nawet nie chcę myśleć co by się działo....

zostało jeszcze ze 4kg tego brita, gorzej że w łomży jest jeszcze z 10 :roll: muszę się za czymś nowym rozejrzeć.... najwyżej Gram będzie jadł brita przez całą wieczność :evil_lol:

ma ktoś może jakiś pomysł- karma z samą rybą, powyżej 30% białka, znośna cena...?

edit: a jakbym jej to mieszała z orijenem?

A Forza10?

Posted

Rinuś napisał(a):
a więc:
dopiero dostąpiłam zaszczytu aby obejrzeć ten filmik :diabloti: oglądam go i jestem na 2:30 i zabiję Cię :diabloti: nie ekscytuj się tak bo prawie zawału dostałam gdyż miałam dosyć głośno dźwięk podkręcony :evil_lol:

oglądam dalej:
-zajebiste - pac turlaj, pAC turlaj, a ona siedzi :evil_lol:
- Bruma robi zajebiste miny :loveu:

podsumowując : AŻ mi się zachciało bojdejka :evil_lol:

to jest jeszcze nic :diabloti:

nie wiesz co mówisz kobieto :evil_lol:

Instant napisał(a):
Haha, ja doszłam do zupełnie innego wniosku :lol:

Brum jest cudna (i wyjątkowo ładna jak na bordera :eviltong:), podziwiam całą waszą pracę. Będzie można was złapać gdzieś na południu Polski w te wakacje?

dziękuję :loveu:
nie wiem, może się gdzieś zapodzieję ;)

Victoria napisał(a):
jak to sama?? :evil_lol:

no sama, podnoszenie dupy wyklikałam w jakieś dwie sesje
FredziaFredzia napisał(a):
A Forza10?

forza ma kukurydzę z tego co pamietam, i mało białka

Posted

Fauka napisał(a):
Ta flaszka w tle źle o was świadczy :diabloti:

nie dość, że flaszka, to jeszcze nawet puszka! :shake: Biedny piesek, najpierw go upiją, a potem zapomina jak się chodzi :-(