Amber Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Aleks89']Co im dałaś ,że się tak podlizują?[/QUOTE] Ja tam już mam swoje porosty :evil_lol: Jestem wrażliwa na piękno :eviltong: i bardzo mi się spodobało to połączenie 2 głów w jedną :) Quote
Unbelievable Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 zamysł był taki, żeby bardziej się łączyły ;) ale po 2 godzinach w fotoszopie zrezygnowałam :grins: i stan teraźniejszy chyba dosyć ładnie pokazuje różnice między nimi Quote
motyleqq Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 widzę taką różnicę jak między Ti a Etną: on mały języczek, ona jęzor wywalony jak u debila :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='motyleqq']widzę taką różnicę jak między Ti a Etną: on mały języczek, ona jęzor wywalony jak u debila :evil_lol: miałam na myśli trochę większe różnice anatomiczne, no ale niech będzie :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Unbelievable']miałam na myśli trochę większe różnice anatomiczne, no ale niech będzie :evil_lol: [/QUOTE] No jeszcze kolor inny :P Fajne kolory ma to posłanie :) Quote
dog193 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Martyńcia... bo ja słyszałam, że ładne banerki robisz :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='Luzia']No jeszcze kolor inny :P Fajne kolory ma to posłanie :)[/QUOTE] też mi się podobają :diabloti: [quote name='dog193']Martyńcia... bo ja słyszałam, że ładne banerki robisz :diabloti:[/QUOTE] taaaak? a kto ci takich bzdur naopowiadał? :evil_lol: odezwij się do mnie jakoś wtorek/ środa, dzisiaj jestem zawalona robotą ;) Quote
dog193 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Ptaszki ćwierkały :evil_lol: Spoko spoko, nie spieszy mi się, po prostu ten mi się już znudził :D Quote
Luzia Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Unbelievable']też mi się podobają :diabloti: [/QUOTE] Ą? Ja tu widzę jedno :eviltong: Zaraz zleci się chmara proszących o banerki :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Kolory się podobają ;) wątpię, że się zlecą :diabloti: 4 dni głodówki, tyle wytrzymałam. Oczywiście nie swojej, tylko suczy, i nie całkiem, bo jadła cośtam, aby przeżyć ;) ale jak mi dzisiaj padła totalnie po treningu frisbee i regenerowała się chyba ze dwie godziny, to uznałam że starczy... nakręciłam ją na jedzenie, że jest takie super i w ogóle warto i, o dziwo, zjadła prawie całą porcję. Miała chwilę zawahania i stała chyba z pół minuty patrząc się na mnie, czekając na moje "no żryj suko", a ja zamiast prosić ją żeby zjadła te absolutne minimum zabrałam jej miskę :grins: piesek mocno zdziwiony, ale niestety, jakoś nie wygląda jakby płakała z tego powodu. Może to zadziała na tą skórę z kośćmi... a już było całkiem spoko, tylko zrobiło się cieplej.... :roll: Quote
motyleqq Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 a nie da się jej skarmiać tylko z ręki? ja jeszcze kiedyś rozsypywałam żarcie na podłogę, wtedy było fajniejsze Quote
Unbelievable Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='motyleqq']a nie da się jej skarmiać tylko z ręki? ja jeszcze kiedyś rozsypywałam żarcie na podłogę, wtedy było fajniejsze[/QUOTE] ona tak pracuje na żarcie że aż żal patrzeć : P w porównaniu do zabawki oczywiście. Dzisiaj była głodna i ją nakręciłam mocniej to jakoś nawet to wyglądało, ale i tak marnie, trochę dostała z ręki, większość z miski, a i tak zjadła dzisiaj więcej niż łącznie przez ostatnie 3-4 dni :roll: Quote
masdamerka Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Nie jestem w temacie - Broom nie chce jeść czy na jedzenie nie pracuje? A tak poza tym to świetne to legowisko ;) Quote
Unbelievable Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='masdamerka']Nie jestem w temacie - Broom nie chce jeść czy na jedzenie nie pracuje? A tak poza tym to świetne to legowisko ;)[/QUOTE] i to i to :diabloti: w sensie, nie ma szału ;) bo wiadomo, że ona mnie tak kocha, a ja jej każę i w końcu zje Quote
masdamerka Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 To może zmiana karmy by coś dała (jeśli jest na suchym)? Moje Brita jadło z przymusu (coś jak Miotła) albo z głodu, a Husse wpie**ala jak tylko postawię miskę :evil_lol: A tak ogólnie wylecę z borderowym pytaniem - mocno w domu wkurza adhdowy bołdełek? Łatwo było ją nauczyć ogarniania się w domu? Pewnie już gdzieś w galerii o tym było, ale lenistwo wygrywa :shake: :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 ona ma tak z każdym suchym ;) poza tym to nie taka łatwa sprawa, bo może jeść tylko karmy z rybą a co do borderka, to polecam jednak przeczytać wątek, chociaż początki moje i brumy ;) wzięłam ją w lutym 2012 Quote
masdamerka Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Unbelievable']ona ma tak z każdym suchym ;) poza tym to nie taka łatwa sprawa, bo może jeść tylko karmy z rybą a co do borderka, to polecam jednak przeczytać wątek, chociaż początki moje i brumy ;) wzięłam ją w lutym 2012[/QUOTE] Dzięki - już się cofam :) Quote
Unbelievable Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [video=youtube_share;GsOlDkUOXT0]http://youtu.be/GsOlDkUOXT0[/video] Quote
Amber Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Gdzie ona tam retarded? Całkiem ogarnięta, potrafi się bawić sama i w ogóle... ;) A jak się ścigała z chartem to jak stwierdziła, że go nie dogoni, zmieniła kierunek i prawie sam na nią wpadł :lol: Do tego zazdroszczę zabaw... Jariemu przy tym stanie ekscytacji (warczenie itp.) włącza się agresor :eviltong: No i w ogóle jakie to piękne, móc otworzyć drzwi od klatki i tak se po prostu wypuścić pieseczka. Jak ja bym tak zrobiła, to po 20 min. byłabym w głównym wydaniu Faktów :evil_lol: Quote
dog193 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Ale się uśmiałam :lol: Udały ci się pieski, nie ma co :D Quote
Unbelievable Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 przez ponad rok dzień w dzień zatrzymywałam pieska przy każdym zejściu ze schodów i wyjściu przez drzwi, to i efekty są : P no kurde, nie widzisz tego debilizmu w oczach?:evil_lol: Ewa, dzięki :grins::evil_lol: Quote
Amber Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Dla mnie to ona jest pocieszna, w żadnym wypadku nie debilna :loveu: Quote
motyleqq Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 nie wiem, może mi się trafiły takie psy że mam takie porównanie, że nie ma dla mnie nic ciężkiego do znoszenia w Brumie :cool3: jak dla mnie to jest fajnym pieskiem :) Quote
Unbelievable Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 ten filmik to żartobliwe ujęcie tematu, że tak powiem ;) Quote
Victoria Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 jak nauczyłas chodzenia na przednich lapach?? utknęłysmy na etapie małego podskakiwania dupskiem i piesa robi to minimalnie aby tylko sie nie zmeczyc.. nie mam bladego pojecia co dalej xd a wasze prawo to nasze lewo :lol: omg ta ich zabawa mnie przeraza :diabloti: Quote
Recommended Posts