Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleks89']Co im dałaś ,że się tak podlizują?[/QUOTE]
Ja tam już mam swoje porosty :evil_lol:

Jestem wrażliwa na piękno :eviltong: i bardzo mi się spodobało to połączenie 2 głów w jedną :)

Posted

[quote name='motyleqq']widzę taką różnicę jak między Ti a Etną: on mały języczek, ona jęzor wywalony jak u debila :evil_lol:
miałam na myśli trochę większe różnice anatomiczne, no ale niech będzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']miałam na myśli trochę większe różnice anatomiczne, no ale niech będzie :evil_lol:
[/QUOTE]

No jeszcze kolor inny :P

Fajne kolory ma to posłanie :)

Posted

[quote name='Luzia']No jeszcze kolor inny :P

Fajne kolory ma to posłanie :)[/QUOTE]
też mi się podobają :diabloti:
[quote name='dog193']Martyńcia... bo ja słyszałam, że ładne banerki robisz :diabloti:[/QUOTE]
taaaak? a kto ci takich bzdur naopowiadał? :evil_lol:
odezwij się do mnie jakoś wtorek/ środa, dzisiaj jestem zawalona robotą ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']też mi się podobają :diabloti:
[/QUOTE]

Ą? Ja tu widzę jedno :eviltong:

Zaraz zleci się chmara proszących o banerki :evil_lol:

Posted

Kolory się podobają ;)

wątpię, że się zlecą :diabloti:

4 dni głodówki, tyle wytrzymałam. Oczywiście nie swojej, tylko suczy, i nie całkiem, bo jadła cośtam, aby przeżyć ;) ale jak mi dzisiaj padła totalnie po treningu frisbee i regenerowała się chyba ze dwie godziny, to uznałam że starczy... nakręciłam ją na jedzenie, że jest takie super i w ogóle warto i, o dziwo, zjadła prawie całą porcję. Miała chwilę zawahania i stała chyba z pół minuty patrząc się na mnie, czekając na moje "no żryj suko", a ja zamiast prosić ją żeby zjadła te absolutne minimum zabrałam jej miskę :grins: piesek mocno zdziwiony, ale niestety, jakoś nie wygląda jakby płakała z tego powodu. Może to zadziała na tą skórę z kośćmi... a już było całkiem spoko, tylko zrobiło się cieplej.... :roll:

Posted

[quote name='motyleqq']a nie da się jej skarmiać tylko z ręki? ja jeszcze kiedyś rozsypywałam żarcie na podłogę, wtedy było fajniejsze[/QUOTE]
ona tak pracuje na żarcie że aż żal patrzeć : P w porównaniu do zabawki oczywiście. Dzisiaj była głodna i ją nakręciłam mocniej to jakoś nawet to wyglądało, ale i tak marnie, trochę dostała z ręki, większość z miski, a i tak zjadła dzisiaj więcej niż łącznie przez ostatnie 3-4 dni :roll:

Posted

[quote name='masdamerka']Nie jestem w temacie - Broom nie chce jeść czy na jedzenie nie pracuje? A tak poza tym to świetne to legowisko ;)[/QUOTE]
i to i to :diabloti: w sensie, nie ma szału ;) bo wiadomo, że ona mnie tak kocha, a ja jej każę i w końcu zje

Posted

To może zmiana karmy by coś dała (jeśli jest na suchym)? Moje Brita jadło z przymusu (coś jak Miotła) albo z głodu, a Husse wpie**ala jak tylko postawię miskę :evil_lol: A tak ogólnie wylecę z borderowym pytaniem - mocno w domu wkurza adhdowy bołdełek? Łatwo było ją nauczyć ogarniania się w domu? Pewnie już gdzieś w galerii o tym było, ale lenistwo wygrywa :shake: :diabloti:

Posted

ona ma tak z każdym suchym ;) poza tym to nie taka łatwa sprawa, bo może jeść tylko karmy z rybą

a co do borderka, to polecam jednak przeczytać wątek, chociaż początki moje i brumy ;) wzięłam ją w lutym 2012

Posted

[quote name='Unbelievable']ona ma tak z każdym suchym ;) poza tym to nie taka łatwa sprawa, bo może jeść tylko karmy z rybą

a co do borderka, to polecam jednak przeczytać wątek, chociaż początki moje i brumy ;) wzięłam ją w lutym 2012[/QUOTE]

Dzięki - już się cofam :)

Posted

Gdzie ona tam retarded? Całkiem ogarnięta, potrafi się bawić sama i w ogóle... ;) A jak się ścigała z chartem to jak stwierdziła, że go nie dogoni, zmieniła kierunek i prawie sam na nią wpadł :lol:

Do tego zazdroszczę zabaw... Jariemu przy tym stanie ekscytacji (warczenie itp.) włącza się agresor :eviltong: No i w ogóle jakie to piękne, móc otworzyć drzwi od klatki i tak se po prostu wypuścić pieseczka. Jak ja bym tak zrobiła, to po 20 min. byłabym w głównym wydaniu Faktów :evil_lol:

Posted

przez ponad rok dzień w dzień zatrzymywałam pieska przy każdym zejściu ze schodów i wyjściu przez drzwi, to i efekty są : P

no kurde, nie widzisz tego debilizmu w oczach?:evil_lol:

Ewa, dzięki :grins::evil_lol:

Posted

nie wiem, może mi się trafiły takie psy że mam takie porównanie, że nie ma dla mnie nic ciężkiego do znoszenia w Brumie :cool3: jak dla mnie to jest fajnym pieskiem :)

Posted

jak nauczyłas chodzenia na przednich lapach?? utknęłysmy na etapie małego podskakiwania dupskiem i piesa robi to minimalnie aby tylko sie nie zmeczyc.. nie mam bladego pojecia co dalej xd

a wasze prawo to nasze lewo :lol:

omg ta ich zabawa mnie przeraza :diabloti: