Amber Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Unbleble jest taka zdolna, że kto wie, czy nie dała rady? :roll: :lol: Quote
motyleqq Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='Amber']Unbleble jest taka zdolna, że kto wie, czy nie dała rady? :roll: :lol:[/QUOTE] a tak, jedną ręką rzuciła talerzyk, drugą zrobiła zdjęcie :lol: sorry, nie pomyślałam :roll::evil_lol: Quote
Doginka Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='motyleqq']a tak, jedną ręką rzuciła talerzyk, drugą zrobiła zdjęcie :lol: sorry, nie pomyślałam :roll::evil_lol:[/QUOTE] Ja tak potrafię, co prawda rzucam piłkę lub patyk zamiast talerzyka, ale foty potrafię robić jedną ręką;-) Quote
Luzia Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='Doginka']Ja tak potrafię, co prawda rzucam piłkę lub patyk zamiast talerzyka, ale foty potrafię robić jedną ręką;-)[/QUOTE] ale Twoich pleców raczej na nich nie widać? :cool3: Quote
dog193 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Ciekawe jak tam im poszło na zawodach :) Pudła nie było z tego co widziałam, ale może pokaz się fajnie udał :) Quote
motyleqq Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='Luzia']ale Twoich pleców raczej na nich nie widać? :cool3:[/QUOTE] oj tam oj tam, pewnie widać :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 (edited) [quote name='Doginka']Ja tak potrafię, co prawda rzucam piłkę lub patyk zamiast talerzyka, ale foty potrafię robić jedną ręką;-) no raczej byś nie potrafiła jedną ręką pokazywać tap, drugą rzucać, a... trzecią? robić zdjęcie :evil_lol: a my na frisbee nie startowaliśmy przecież ;) tylko we flyballu, a w tym jak wiadomo Brum jest mistrzem :evil_lol: chociaż raz wypuściła piłkę, co dla mnie było strasznym szokiem i nie ogarnęłam :evil_lol: generalnie jesteśmy super zadowoleni mimo ostatniego miejsca, bo początek był słaby, psy nam brzydko biegały, ale pod koniec zmieniliśmy taktykę i mieliśmy ładne czyste biegi :) to tyle jeżeli chodzi o sport ;) widzieliśmy się z Brumy braciszkiem Bucikiem :loveu: superancki chłopak, we frisbee dokładnie taki sam jak Bruma ;) te same problemy, tak samo się rusza i skacze. A poza tym jest śliczny :loveu: ogólnie w sobotę cały czas padało i było lodowato, wróciliśmy do hotelu zmarznięci i cali w błocie, wszystkie ciuchy brudne i mokre, no masakra... niedziela na szczęście była pogodna ;) https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292680_4986877225258_617038973_n.jpg :loveu: Edited June 3, 2013 by Unbelievable Quote
brjagata Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 widziałam was :evil_lol: a ten smooth ze zdjęcia to chyba bardzo mi się podobał jako szaczunek, fajne psie wyrosło ;) Quote
Unbelievable Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Agathee']widziałam was :evil_lol: a ten smooth ze zdjęcia to chyba bardzo mi się podobał jako szaczunek, fajne psie wyrosło ;) a pffff, czemu się nie odezwała :mad: bo ja to wiadomo, zakręcona jak woda w kiblu, ale nie gryzę :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Mina ćpuna który zobaczył towar :lol: Mógł by mi ktoś powiedzieć na ch...j ten krzyżyk przez środek zdjęcia? :hmmmm: Quote
Illusion Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Pewnie, żeby kupić foteczkę, jak się go nie chce mieć na zdjęciu. Quote
Unbelievable Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 ano, dokładnie ;) co ja w pełni rozumiem Quote
motyleqq Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 może i fajny, ale paskudny ;) no ale staram się rozumieć :evil_lol: Quote
Amber Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Przyszłam powiedzieć, że bardzo ładny banerek sobie skombinowałaś ;) Quote
motyleqq Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Amber']Przyszłam powiedzieć, że bardzo ładny banerek sobie skombinowałaś ;)[/QUOTE] no faktycznie! świetny jest :loveu: Quote
Unbelievable Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='Aleks89']Co im dałaś ,że się tak podlizują?[/QUOTE] nie wiem właśnie, może oni ode mnie czegoś oczekują :hmmmm: Quote
motyleqq Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Unbelievable']nie wiem właśnie, może oni ode mnie czegoś oczekują :hmmmm:[/QUOTE] pewnie tak... np bannerków :cool3: ja już mam, ale inni... :evil_lol: Quote
zaba14 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='motyleqq']pewnie tak... np bannerków :cool3: ja już mam, ale inni... :evil_lol:[/QUOTE] haha nie czytałam postów nad moim :D i nie wiedziałam że to w ogóle nowy banerek ;) ale fakt ładny :P Quote
Recommended Posts