Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Amber']Unbleble jest taka zdolna, że kto wie, czy nie dała rady? :roll: :lol:[/QUOTE]

a tak, jedną ręką rzuciła talerzyk, drugą zrobiła zdjęcie :lol: sorry, nie pomyślałam :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']a tak, jedną ręką rzuciła talerzyk, drugą zrobiła zdjęcie :lol: sorry, nie pomyślałam :roll::evil_lol:[/QUOTE]
Ja tak potrafię, co prawda rzucam piłkę lub patyk zamiast talerzyka, ale foty potrafię robić jedną ręką;-)

Posted

[quote name='Doginka']Ja tak potrafię, co prawda rzucam piłkę lub patyk zamiast talerzyka, ale foty potrafię robić jedną ręką;-)[/QUOTE]

ale Twoich pleców raczej na nich nie widać? :cool3:

Posted (edited)

[quote name='Doginka']Ja tak potrafię, co prawda rzucam piłkę lub patyk zamiast talerzyka, ale foty potrafię robić jedną ręką;-)
no raczej byś nie potrafiła jedną ręką pokazywać tap, drugą rzucać, a... trzecią? robić zdjęcie :evil_lol:

a my na frisbee nie startowaliśmy przecież ;) tylko we flyballu, a w tym jak wiadomo Brum jest mistrzem :evil_lol: chociaż raz wypuściła piłkę, co dla mnie było strasznym szokiem i nie ogarnęłam :evil_lol: generalnie jesteśmy super zadowoleni mimo ostatniego miejsca, bo początek był słaby, psy nam brzydko biegały, ale pod koniec zmieniliśmy taktykę i mieliśmy ładne czyste biegi :)

to tyle jeżeli chodzi o sport ;) widzieliśmy się z Brumy braciszkiem Bucikiem :loveu: superancki chłopak, we frisbee dokładnie taki sam jak Bruma ;) te same problemy, tak samo się rusza i skacze. A poza tym jest śliczny :loveu:

ogólnie w sobotę cały czas padało i było lodowato, wróciliśmy do hotelu zmarznięci i cali w błocie, wszystkie ciuchy brudne i mokre, no masakra... niedziela na szczęście była pogodna ;)

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292680_4986877225258_617038973_n.jpg

:loveu:

Edited by Unbelievable
Posted

[quote name='Agathee']widziałam was :evil_lol:

a ten smooth ze zdjęcia to chyba bardzo mi się podobał jako szaczunek, fajne psie wyrosło ;)
a pffff, czemu się nie odezwała :mad: bo ja to wiadomo, zakręcona jak woda w kiblu, ale nie gryzę :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']nie wiem właśnie, może oni ode mnie czegoś oczekują :hmmmm:[/QUOTE]

pewnie tak... np bannerków :cool3: ja już mam, ale inni... :evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']pewnie tak... np bannerków :cool3: ja już mam, ale inni... :evil_lol:[/QUOTE]

haha nie czytałam postów nad moim :D i nie wiedziałam że to w ogóle nowy banerek ;) ale fakt ładny :P