Aleks89 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Brumcia jest fajna:loveu: Martyńcia nie wojno źiuciać patyćków pieskóm ,bo łóón potem ómże!!:evil_lol: Quote
Vectra Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 to kurna co w końcu wolno z tymi psami robić ? rzucać patyków NIE , frisbee NIE , wystawy NIE , kopiowanie NIE , buda NIE , sucha karma NIE Quote
motyleqq Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Vectra napisał(a):to kurna co w końcu wolno z tymi psami robić ? rzucać patyków NIE , frisbee NIE , wystawy NIE , kopiowanie NIE , buda NIE , sucha karma NIE można im kazać leżeć na kanapie, chyba :cool3: Quote
Rinuś Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='motyleqq']można im kazać leżeć na kanapie, chyba :cool3: ale psy pracujące nie mogą NIC NIE ROBIĆ :mad: Quote
motyleqq Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='Rinuś']ale psy pracujące nie mogą NIC NIE ROBIĆ :mad: no to muszą pracować. tylko broń Boże w biurze. może np na budowie? albo w gastronomii, to męcząca praca jest, akurat dla psów pracujących :evil_lol: Quote
Amber Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Na kanapie mogą leżeć psy kanapowe. Psy pracujące już nie. Prosty podział. I logiczny. Quote
Vectra Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 czyli kanapy powinny być dozwolone , dla bezrobotnych ? o ja niegodna , pracuje i leże właśnie na kanapie :shake: idę się ciąć. Tylko najpierw zjem mój raj w gębie , sałatkę z tuńczyka , ananasa , kukurydzy , ryżu , ogórka konserwowego , czerwonej fasolki , serka czedarka do tego dużo majonezu i soczki z cytrynki :loveu: Quote
motyleqq Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Amber napisał(a):Na kanapie mogą leżeć psy kanapowe. Psy pracujące już nie. Prosty podział. I logiczny. no dobra, to gdzie te pracujące mogą leżeć? a może mają pracować 24 na dobę? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 hahahaha zajebiście się NAS CZYTA :evil_lol::loveu: Quote
Amber Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 motyleqq napisał(a):no dobra, to gdzie te pracujące mogą leżeć? a może mają pracować 24 na dobę? :evil_lol: Mogą leżeć dopiero jak sobie zapracują. Ale nie na kanapie na pewno. Ty nie wiesz takich rzeczy? Lepiej sobie kup szit su zatem, bo na rasę pracującą na pewno nie zasługujesz :shake: Quote
Unbelievable Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Ej, mój import do pracy ze mną śpi w łóżku :placz: dobrze że chociaż teraz na podłodze leży, mniejsza kompromitacja :diabloti: a te cztery nogi z przodu to tylko Gramuś. Nie, niestety Brum nie zamienia się w ośmiornicę :placz: Quote
Doginka Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Vectra napisał(a):to kurna co w końcu wolno z tymi psami robić ? rzucać patyków NIE , frisbee NIE , wystawy NIE , kopiowanie NIE , buda NIE , sucha karma NIE Mają być wolne, no nieee?:lol:Mogą robić tylko to, co chcą z wyjątkiem tego, co napisałaś na NIE:roflt: Vectra napisał(a):czyli kanapy powinny być dozwolone , dla bezrobotnych ? o ja niegodna , pracuje i leże właśnie na kanapie :shake: idę się ciąć. Tylko najpierw zjem mój raj w gębie , sałatkę z tuńczyka , ananasa , kukurydzy , ryżu , ogórka konserwowego , czerwonej fasolki , serka czedarka do tego dużo majonezu i soczki z cytrynki :loveu: A ja mam tylko flaczki:razz:Głoooooooodna jestem w tej chwili:razz: Quote
Unbelievable Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 psy wam się nie podobają? to macie :grins: Quote
omry Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Wolę już psy :grins: Takie węże to nudne są, nie? Leżą tylko. Quote
Amber Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Węże to dopiero są kopiowane, nie mają uszu, ani nawet nóg :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 omry napisał(a):Wolę już psy :grins: Takie węże to nudne są, nie? Leżą tylko. zależy jakie ;) są takie co leżą po kilka dni bez ruchu, ale też są takie co popierdzielają non stop ja raczej wybieram takie co popierdzielają non stop :diabloti: i nie kumam ludzi, którzy wielbią się w takich leżących całymi dniami gatunkach Amber napisał(a):Węże to dopiero są kopiowane, nie mają uszu, ani nawet nóg :evil_lol: biedne :roll: Quote
FredziaFredzia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Moja siostra ma fensza, ale jakiegoś innego. Ty masz ładniejszego. :lol: Quote
Rinuś Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='Amber']Węże to dopiero są kopiowane, nie mają uszu, ani nawet nóg :evil_lol: hahaha zaczynasz już przesadnie fantazjować :diabloti: Quote
Amber Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='Rinuś']hahaha zaczynasz już przesadnie fantazjować :diabloti: Iiiii dlatego są takie ładne ;) Quote
FredziaFredzia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Nie chcesz prawie borderka? ;) [quote name='toyota']Sunia za chwilę będzie w doświadczonym DT i będzie można coś więcej o niej powiedzieć. Na razie wiadomo, że: -jest młoda, ma ok. 1, 5 roku do 2 lat -jest mega aktywna -niekonfliktowa -przyjacielska -waga ok. 25 kg http://img585.imageshack.us/img585/739/a10eu.jpg http://img716.imageshack.us/img716/9530/a11ue.jpg Wzięłabyś taką bidę i już byłabyś usprawiedliwiona z importa do pracy :diabloti: Quote
Amber Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 "Dostanie" go zapewne jakaś kuzynka zaprzyjaźnionej cioteczki, bo nie dość, że prawie BC to jeszcze merle :loveu: A stare, brzydkie kundliska dalej będą gnić w schroniskach. Bo przecież wygląd się nie liczy :diabloti: Quote
omry Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Amber napisał(a):A stare, brzydkie kundliska dalej będą gnić w schroniskach. Bo przecież wygląd się nie liczy :diabloti: :grins::grins::grins::grins: Quote
Vectra Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 ja tesz mam fensza , od pralgi i smyfarki - szare takie oba som :loveu: Quote
Doginka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Vectra napisał(a):ja tesz mam fensza , od pralgi i smyfarki - szare takie oba som :loveu: A ja to jeszcze mam na podwórku latem, jak trzeba tjawniczek potłewać:lol: Aaaaaaa i jeszcze mam w kieszeni:evilbat: Quote
Recommended Posts