Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
to kurna co w końcu wolno z tymi psami robić ?
rzucać patyków NIE , frisbee NIE , wystawy NIE , kopiowanie NIE , buda NIE , sucha karma NIE

można im kazać leżeć na kanapie, chyba :cool3:

Posted

[quote name='Rinuś']ale psy pracujące nie mogą NIC NIE ROBIĆ :mad:

no to muszą pracować. tylko broń Boże w biurze. może np na budowie? albo w gastronomii, to męcząca praca jest, akurat dla psów pracujących :evil_lol:

Posted

czyli kanapy powinny być dozwolone , dla bezrobotnych ?

o ja niegodna , pracuje i leże właśnie na kanapie :shake: idę się ciąć.
Tylko najpierw zjem mój raj w gębie , sałatkę z tuńczyka , ananasa , kukurydzy , ryżu , ogórka konserwowego , czerwonej fasolki , serka czedarka do tego dużo majonezu i soczki z cytrynki :loveu:

Posted

Amber napisał(a):
Na kanapie mogą leżeć psy kanapowe. Psy pracujące już nie. Prosty podział. I logiczny.

no dobra, to gdzie te pracujące mogą leżeć? a może mają pracować 24 na dobę? :evil_lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
no dobra, to gdzie te pracujące mogą leżeć? a może mają pracować 24 na dobę? :evil_lol:

Mogą leżeć dopiero jak sobie zapracują. Ale nie na kanapie na pewno.

Ty nie wiesz takich rzeczy? Lepiej sobie kup szit su zatem, bo na rasę pracującą na pewno nie zasługujesz :shake:

Posted

Ej, mój import do pracy ze mną śpi w łóżku :placz:

dobrze że chociaż teraz na podłodze leży, mniejsza kompromitacja :diabloti:

a te cztery nogi z przodu to tylko Gramuś. Nie, niestety Brum nie zamienia się w ośmiornicę :placz:

Posted

Vectra napisał(a):
to kurna co w końcu wolno z tymi psami robić ?
rzucać patyków NIE , frisbee NIE , wystawy NIE , kopiowanie NIE , buda NIE , sucha karma NIE

Mają być wolne, no nieee?:lol:Mogą robić tylko to, co chcą z wyjątkiem tego, co napisałaś na NIE:roflt:

Vectra napisał(a):
czyli kanapy powinny być dozwolone , dla bezrobotnych ?

o ja niegodna , pracuje i leże właśnie na kanapie :shake: idę się ciąć.
Tylko najpierw zjem mój raj w gębie , sałatkę z tuńczyka , ananasa , kukurydzy , ryżu , ogórka konserwowego , czerwonej fasolki , serka czedarka do tego dużo majonezu i soczki z cytrynki :loveu:

A ja mam tylko flaczki:razz:Głoooooooodna jestem w tej chwili:razz:

Posted

omry napisał(a):
Wolę już psy :grins:
Takie węże to nudne są, nie? Leżą tylko.

zależy jakie ;) są takie co leżą po kilka dni bez ruchu, ale też są takie co popierdzielają non stop
ja raczej wybieram takie co popierdzielają non stop :diabloti: i nie kumam ludzi, którzy wielbią się w takich leżących całymi dniami gatunkach
Amber napisał(a):
Węże to dopiero są kopiowane, nie mają uszu, ani nawet nóg :evil_lol:

biedne :roll:

Posted

Nie chcesz prawie borderka? ;)
[quote name='toyota']Sunia za chwilę będzie w doświadczonym DT i będzie można coś więcej o niej powiedzieć.

Na razie wiadomo, że:

-jest młoda, ma ok. 1, 5 roku do 2 lat
-jest mega aktywna
-niekonfliktowa
-przyjacielska
-waga ok. 25 kg

http://img585.imageshack.us/img585/739/a10eu.jpg
http://img716.imageshack.us/img716/9530/a11ue.jpg

Wzięłabyś taką bidę i już byłabyś usprawiedliwiona z importa do pracy :diabloti:

Posted

"Dostanie" go zapewne jakaś kuzynka zaprzyjaźnionej cioteczki, bo nie dość, że prawie BC to jeszcze merle :loveu:

A stare, brzydkie kundliska dalej będą gnić w schroniskach. Bo przecież wygląd się nie liczy :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
A stare, brzydkie kundliska dalej będą gnić w schroniskach. Bo przecież wygląd się nie liczy :diabloti:

:grins::grins::grins::grins:

Posted

Vectra napisał(a):
ja tesz mam fensza , od pralgi i smyfarki - szare takie oba som :loveu:

A ja to jeszcze mam na podwórku latem, jak trzeba tjawniczek potłewać:lol:
Aaaaaaa i jeszcze mam w kieszeni:evilbat: