Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brum na prawdę szczeka tylko jak się mocno podjara i jej na to pozwolę. Jak mi drze ryja przy czymś innym niż przy takiej randomowej zabawie i głupawce, to ją opieprzam. A jak szczeknie czasem bo jej się coś nie podoba, to szczeka ładnie. Inaczej bym jej główkę złamała :grins:

ale mnie wkurzyła sraka przed chwila -.- wypuściłam ją na siku, zrobiła co miała, wołam ją a ta ma mnie w dupie :roll: powołałam sobie tak parę razy i poszłam do niej, wzięłam za wsiarz i zaprowadziłam do domu :grins: teraz siedzi w klatce. Niech sobie przemyśli.

Posted

Unbelievable napisał(a):

ale mnie wkurzyła sraka przed chwila -.- wypuściłam ją na siku, zrobiła co miała, wołam ją a ta ma mnie w dupie :roll: powołałam sobie tak parę razy i poszłam do niej, wzięłam za wsiarz i zaprowadziłam do domu :grins: teraz siedzi w klatce. Niech sobie przemyśli.

jak mnie wnerwia takie coś, to wiem tylko ja :diabloti: bo mój piesek zdaje się nie wie, albo lubi zapominać ;)

Posted

za siwienie są odpowiedzialne geny i nie ma NIKT na to wpływu :)
Tak samo jest u ludzi ... moja babcia w wieku 70 lat nie miała ani jednego siwego włosa , a mój TZ w wieku 22 lat miał ich już bardzo dużo.

Posted

Martyncia znalazłam idealnego konika dla Ciebie.... sprowadzić do polski, jakąś uprząż skołować i będziesz miała czym się powozić! Myślę że każdy będzie Ci z drogi schodził jak będziesz galopowała na swoim rumaku a wiatr będzie rozwiewał Twoje loki :)