Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karilka']Rook? Jesoo.. jak to zleciało...
mi strasznie wolno, za wolno ;)
[quote name='motyleqq']wiem jaki był prawdziwy cel tych wspomnień. chcesz mnie przestraszyć!!
ty oszukujesz :diabloti:
[quote name='jonQuilla']a dopiero co taka maciupka była :)
a teraz już jest taaaaka duża

Posted

[quote name='evel']
I to: http://www.gis.net/~shepdog/BC_Museum/Permanent/BCColors_Brindle/BrindleAnnieRobertMitchell.jpg
reszta ok, szorstkowłose też się zdarzają, długowłose też, a kręciołki się robią jak bordziak ma za miękką sierść i sama znam ze dwa takie ;) ten krótkowłosy to nie BC tylko jakiś "rescue dog" :grins: ale tego nie rozumiem, co w nim dziwnego? bordery mogą być pręgowane, mogą mieć też pręgowane same podpalania

Posted

są są, i miliony tysięcy innych niezidentyfikowanych kolorów :grins: typu np. sable merle który u każdego psa wygląda inaczej, albo ukryty marmurek(np. jaśniejszy od reszty kawałek ucha, u czarno-białego psa pół oka niebieskie)

Posted

[quote name='eria']border z szorstkim pyskiem ! ale numer!!
http://www.gis.net/~shepdog/BC_Museum/Permanent/BCColors_CoatType/BeardedLone2.JPG
nie wiedziałam,że aż tak przeróżne są;)
kundle przecież :diabloti:

[video=youtube_share;zEkJ_p8yTP8]http://youtu.be/zEkJ_p8yTP8[/video]

nie chcę zapeszać ale, tfu tfu, ostatnio ją lubię nawet. Dawno mnie nie wkurzyła w sumie, poza tym że traci musk na spacerach czasem ;)

Posted

omry napisał(a):
Mój Maciej tak ogląda i mówi: o, nie tylko ty tak wyjesz :evil_lol:

:loveu:
ze mnie znajomi zawsze mają polew :diabloti: za to mam takiego, który jak usłyszał że mam klatkę dla psa to mnie wyśmiał, ostatnio był u mnie i zobaczył jak to działa, przyznał że głupio się śmiał i że to fajny pomysł ;) lubię takie sytuacje

Mam dla was zagadkę. Co robi borderek nad morzem w lutym, kiedy śnieg leży na plaży?

Posted

Unbelievable napisał(a):
:loveu:
ze mnie znajomi zawsze mają polew :diabloti: za to mam takiego, który jak usłyszał że mam klatkę dla psa to mnie wyśmiał, ostatnio był u mnie i zobaczył jak to działa, przyznał że głupio się śmiał i że to fajny pomysł ;) lubię takie sytuacje

Mam dla was zagadkę. Co robi borderek nad morzem w lutym, kiedy śnieg leży na plaży?

Plumka? :evil_lol:
Kurunia z Iwankiem też już się pluskają w rzece, choć Iwanek dużo mniej, bo to wrażliwy panicz jest :razz:

Posted

Ze mnie też kręcą bekę, a jak komuś każę pochwalić psa a ktoś robi dooobry fafik, grobowym tonem, to wtedy ja się z niego śmieję, bo zazwyczaj jego pies chce po sesyjce szkoleniowej iść ze mną a nie z właścicielem :eviltong:

Unbelievable napisał(a):

Zjada go? Pływa w morzu? :niewiem: