Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Illusion']Chyba podoba jej się ta kolczatka, a ludzie mówią, że to zło :evil_lol:.
bo ona tej kolczatki tak strasznie nie lubi że chce ją zjeść :evil_lol:
[quote name='Rinuś']Ona za wszelką cenę chce mieć ją na szyi :diabloti:
nie, ona płacze wewnętrznie, nie widzisz? :evil_lol:
[quote name='Amber']Brumiszcz zawsze mi humor poprawia. Swoim wyglądem, zachowaniem i tym, że nie muszę mieć jej w domu :evil_lol:
:evil_lol:

wczoraj pochowałam jej zabawki, to jak widać i tak sobie zajęcie znalazła. Ale zakazałam używania kolców :grins: przez 15min leżała smutna i jęczała, a później poszła spać, i poza okazjonalnym łażeniem, jęczeniem i zaczepianiem mnie miałam względny spokój.
No i ona tak się potrafi całymi dniami bawić ;) sobie rzuca, okłada się tym, czasem do mnie podejdzie, rzuci mi na klawiaturę albo usiądzie i jęczy z zabawką w pysku, cośtam jej każę zrobić, rzucę raz, albo potrzymam jej żeby się pociągała i znowu się sama bawi :diabloti: wieczne dziecko szczęścia

Posted

Ja akurat lubię takie cechy u psa :) są upierdliwe na co dzień , ale psy bez mózgu mnie nudzą :) Ta klępa co się 5 minut sobą zająć nie umie i trzeba wymyślać jej zabawy , doprowadza mnie do szału. A tak przynajmniej człowiek też ma zwoje rozgrzane , bo musi kontrolować - w co piesek się bawi :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Ja akurat lubię takie cechy u psa :) są upierdliwe na co dzień , ale psy bez mózgu mnie nudzą :) Ta klępa co się 5 minut sobą zająć nie umie i trzeba wymyślać jej zabawy , doprowadza mnie do szału. A tak przynajmniej człowiek też ma zwoje rozgrzane , bo musi kontrolować - w co piesek się bawi :diabloti:
ja to bym jednak wolała, żeby jej zajęciem było spanie :diabloti:

a dzisiaj mamy koleżankę na noclegu :loveu:

Posted

[quote name='Amber']Koleżanka widzę podobna w (niedo)rozwoju do Brum :loveu:[/QUOTE]
pimpi łimpi też jest zdecydowanie pierdzielnięta :evil_lol:
od 2 godzin bawią się non stop praktycznie :mdleje: co poradzić, to są najlepsze kumpele od szczeniaczka :evil_lol:
[quote name='Vectra']Na wszystko przyjdzie czas :grins:[/QUOTE]
ta, zanim ja się doczekam... :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']Widziałaś, "prawie" JRT do oddania :evil_lol:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/238438-JASIU-mały-bezbronny-W-TYPIE-Jack-Rusell-POTRZEBUJE-OPERACJI-I-DT-PROSI-O-POMOC!
Gram przy nim wygląda jak kundel :shake:

Btw banerek ci nie działa ;)
a to teraz się dobrze JTRy wyadoptowują ? bo taka zależność właśnie jest , rasa która szybko schodzi , to każdy kundel który nawet koło takiej rasy nie stał.

w moim typie na pewno nie jest , a tym bardziej w typie terriera jakiegokolwiek :shake:

Posted

Nie mogę się przestać śmiać, toż to dżak rasel jak w mordę strzelił! :diabloti: A urzekło mnie to:

waga ok.6kg (nie daje się zważyć)
znaczy wywróżone z fusów? :niewiem:

Posted

Hahah niezłe, ciekawe czy coś to daje jak sobie wpisują jakąś tam rasę xD

evel ja tam nie widzę w tym nic dziwnego. Miałam małe psy, teraz mam troszkę większą sukę i jak mnie pytali ile waży to przez ok. miesiąc mówiłam, że ze 12 kg będzie miała. Potem wsadziłam ją na wagę i wcale się nie pomyliłam. Niektórzy znajomi, właściciele dużych psów mówią, że chcieliby małego kundelka, ale nie obchodzi ich czy będzie ważyć 3kg, 5kg, 7kg czy 10kg - a dla mnie to jest wielka różnica, na prawdę xD