Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli chodzi ci o kontekst o którym myślę, że ty myślisz to moja odp. brzmi - :roflt:

A jeżeli nie, to może być. Choć wolę niebieski :grins:

Posted

Amber napisał(a):
Jeżeli chodzi ci o kontekst o którym myślę, że ty myślisz to moja odp. brzmi - :roflt:

A jeżeli nie, to może być. Choć wolę niebieski :grins:

jesli chodzi o ogolny kontekst, to przyznam ci sie szczerze, ze faktycznie: mam za fajne zycie realne, zeby tracic czas na glupie przepychanki z toba.
wiec nie masz po co mnie zaczepiac:)

Posted

[quote name='a_niusia']jesli chodzi o ogolny kontekst, to przyznam ci sie szczerze, ze faktycznie: mam za fajne zycie realne, zeby tracic czas na glupie przepychanki z toba.
wiec nie masz po co mnie zaczepiac:)
OK, już nie będę :( To wiesz, wszystko przez tę ZAZDROŚĆ! (mam coraz większe WTF z tobą, ale w sumie też coraz lepiej zaczynam wiedzieć o co naprawdę kaman :loveu:) Peace!
[quote name='Rinuś']Ja tam swego czasu lubiłam zielony :loveu: ale teraz wolę fioletowy :diabloti:
Uuuu fioletowy to mi się nie za dobrze kojarzy :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Dzięki dziewczyny :loveu:
Życie przecież toczy się dalej, młoda jestem, ładna jak to Oluś mi powiedział :evil_lol: więc dam sobie radę ;)

pewnie, aby przeżyć najgorszy moment i do przodu :grins:
[quote name='Amber']Oczywiście! Na facetach się świat nie kończy. Szczególnie na jednym ;) Czasem bardzo dobrze sobie zrobić przerwę.
powiedziała ta, która nie musi przechodzić takich problemów :diabloti: nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę :diabloti:

a co do kolorów, to moim ulubionym jest biały :loveu::evil_lol:

Posted

powiedziała ta, która nie musi przechodzić takich problemów :diabloti: nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę :diabloti:

Ciiii chcę dziewczynę pocieszyć ;)

No i wiadomo, że mi zazdrościsz, nie ty jedyna, ha! :lol:

Tyż lubię biały :loveu:

Posted

POznałm wielu facetów, którzy mają świra na punkcie psów, ale żaden mi się nie podobał fizycznie, a to dla mnie mega ważne....chyba będę musiała zmienić priorytety :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']POznałm wielu facetów, którzy mają świra na punkcie psów, ale żaden mi się nie podobał fizycznie, a to dla mnie mega ważne....chyba będę musiała zmienić priorytety :evil_lol::evil_lol:
No co ty? Nie wiesz, że TYLKO charakter jest ważny?

Uważaj z takimi poglądami, bo jeszcze gdzieś bana oberwiesz :lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Bardzo dobrze to napisałaś...u mnie się chyba problem rozwiązał sam, otrzymałam dosyć głośną informację przez telefon, że to koniec. Dzisiaj się pakuję, i jeśli jutro nic się nie zmieni to wracam do rodziców na 36m2. Uzbieram sobie kasę i na lato wynajmę coś tańszego i sama przede wszystkim.
wiesz co , to jest gówniarz nie facet , szkoda dla niego Twoich najpiękniejszych lat życia.
Tego kwiatu pół światu :diabloti:

Facet nie musi być psiarzem by być z psiarą , wystarczy by lubił psy i nie był egoistą :) Ważne by miał swoją jakąś pasje. Ludzie którzy mają na czymś jobla rozumieją innych zakręconych.
A jeśli jedyna pasja to impra , brylantyna na łbie i siłownia , to z takim czymś ... pasji psiej się nie podzieli ;)

Ja się wyniosłam od Rafała , ale powodem nie były psy :evil_lol: raczej pasja psia spowodowała że znów się z nim "męczę" ;)
Jak się poznaliśmy , to wiedział tyle o psach , co ja o produkcji bomb ... i nie był fanem psów w domu , nigdy psa nie miał.
Może czasem nie do końca jest zachwycony , tym że musi dzielić życie z tyloma psami ;) niemniej usprawiedliwia to tym , że wiedział na co się porywa , wiążąc się ze mną.
Facet to jest organizm specyficzny i trzeba dobrze tym kręcić , by podzielał nasze zdanie :evil_lol:

Najbardziej mi się podoba jedno , nie daj boziu ktoś skrytykuje ilość naszych psów :diabloti: Wujcio kynolog jest bardziej agresywny wtedy niż ja :evilbat:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Ja też trzymam kciuki za Rinusiuniusie.
Aniusi postów nawet nie czytam ,bo american dream mnie nudzi.
NICKUŚ KOCHANIE DLACZECZEGO MNIE ZOSTAWIŁEŚ:(

bo ty po prostu tak bardzo zazdrościsz :grins::evil_lol:

Vectra napisał(a):
wiesz co , to jest gówniarz nie facet , szkoda dla niego Twoich najpiękniejszych lat życia.
Tego kwiatu pół światu :diabloti:

też tak myślę, głupie zagrywki ma, strasznie głupie :roll: a już "zrywanie" przez telefon zamiast jak człowiek prosto w oczy, to takie poniżej pasa

wam też się zepsuły subskrypcje? że zamiast się chować wątki przeczytane to zostają :placz:

Posted

wam też się zepsuły subskrypcje? że zamiast się chować wątki przeczytane to zostają :placz:

Taaaa.... I wkurzające to jest :roll:

Posted

Kashdog napisał(a):
Tajemniczo.
A powiesz z jakiej hodowli :cool3:?

Co do subskrypcji to u mnie jest wszystko ok.

jomgarden ;)

Amber napisał(a):
Taaaa.... I wkurzające to jest :roll:

dalej mi nie działa :placz: a miałam nadzieję, że mi się naprawi

Posted

Ha dlatego ja nigdy tych udziwnień nie używałem więc nie cierpię :diabloti:

fuj no jak wam się mogą te kudłate szczury podobać:placz:Brzydkie to jak noc listopadowa.

Posted

[quote name='Aleks89']Ha dlatego ja nigdy tych udziwnień nie używałem więc nie cierpię :diabloti:

fuj no jak wam się mogą te kudłate szczury podobać:placz:Brzydkie to jak noc listopadowa.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/282922_10151054026427609_1012653570_n.jpg
cudowne :loveu:
[quote name='eria']Fotki fajne, tylko chyba strasznie wysokiego ISO użyłaś ??:lol:
to nie ja robiłam te zdjęcia ;)