Unbelievable Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 WŁADCZYNI napisał(a):Aport z wody - taki aqua aerobik;) no i jakieś mało kaloryczne smaczki np. suszone kurze serduszka. dobre- aqua aerobik :evil_lol::evil_lol: tez spróbuję, może schudnę :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 http://images24.fotosik.pl/223/b8ae300681191227.jpg podoni jestescie :cool3: http://images28.fotosik.pl/223/b36dc295f64853a4.jpg pięknie wyszlaś!! pieknie wyszedł pies :) http://images33.fotosik.pl/273/882fc13f76cca70a.jpg Quote
Unbelievable Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='betty_labrador']http://images24.fotosik.pl/223/b8ae300681191227.jpg podoni jestescie :cool3: http://images28.fotosik.pl/223/b36dc295f64853a4.jpg pięknie wyszlaś!! pieknie wyszedł pies :) http://images33.fotosik.pl/273/882fc13f76cca70a.jpg dzięki :evil_lol::evil_lol: dzięki :oops: i przynajmniej widać że rasowy :evil_lol::evil_lol: [quote name='Acctiually']O jak ślicznie razem wyglądacie:loveu: dzięki : P:oops: Quote
betty_labrador Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 no pewnie ze widac ze skun.. ee tzn rasowy :D kidy nowe foty? :cool3: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 betty_labrador napisał(a):no pewnie ze widac ze skun.. ee tzn rasowy :D kidy nowe foty? :cool3: :cool1: a dzisiaj może :razz: jak szybko egzamin zdam i wrócę zanim się ściemni : P infers1995 napisał(a):Masz aparata? nie mam, cholera :angryy: do mnie nigdy jeszcze przesyłka nie przyszła szybciej niż w tydzień : P Quote
LadyK Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [CENTER]Śliczny piesio :loveu: Będziemy odwiedzać ;) I zapraszamy do nas :)[/CENTER] Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 co tam młoda? :diabloti: aparat doszedł ci już? Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 z jakiego ustnego angielskiego? przecież ty matury jeszcze nie piszesz :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Kati16 napisał(a):Śliczny piesio :loveu: Będziemy odwiedzać ;) I zapraszamy do nas :) witamy :loveu: smallpati napisał(a):co tam młoda? :diabloti: aparat doszedł ci już? zabrakło mi punktu do 5 z ustnego z angielskiego :angryy: nie doszedł :placz::placz: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 aha ;) jak ty będziesz się jutro pocić na pokazie ja będę się opalała na balkonie przy muzyczce relaksacyjnej :diabloti::evil_lol: i jak będzie mi się chciało to będę trzymać kciuki :eviltong: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 smallpati napisał(a):z jakiego ustnego angielskiego? przecież ty matury jeszcze nie piszesz :evil_lol: angielski dodatkowy, a w przyszłym roku FCE :roll: miał być w tym ale wolałam się więcej nauczyć. Jutro koło 18 pokaz, trzymać kciuki... tata fotograf mojego kolegi będzie zdjęcia robił :loveu: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 o tej czyli o której? co bleeeh :mad: nie bój się, mnie nie relaksuje Vivaldi tylko soundtrack step up 2:eviltong::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 smallpati napisał(a):aha ;) jak ty będziesz się jutro pocić na pokazie ja będę się opalała na balkonie przy muzyczce relaksacyjnej :diabloti::evil_lol: i jak będzie mi się chciało to będę trzymać kciuki :eviltong: o tej porze to ty się już nic nie opalisz :cool1: i muzyka relaksacyjna, błeeeeh Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 smallpati napisał(a):o tej czyli o której? co bleeeh :mad: nie bój się, mnie nie relaksuje Vivaldi tylko soundtrack step up 2:eviltong::evil_lol: o 18 : P najlepsze na relaks jest jedi Mind Tricks, Gangstarr, ostr i Arrested Development :loveu::loveu: ale wszystkie moje albumy są na starym kompie :placz::placz: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Tinka:) napisał(a):o 18 : P najlepsze na relaks jest jedi Mind Tricks, Gangstarr, ostr i Arrested Development :loveu::loveu: ale wszystkie moje albumy są na starym kompie :placz::placz: ee nie lubię takiego czegoś i też jestem porządna :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Kati16 napisał(a):ja będę kciuki trzymać :thumbs: jedna porządna :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 smallpati napisał(a):ee nie lubię takiego czegoś i też jestem porządna :diabloti: ja uwielbiam :loveu: to jest to, co tygryski lubią najbardziej :diabloti: :evil_lol::evil_lol: gdzie? :roll: :cool1: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ja na razie żyje tylko step up'em dwóją :loveu: muzyką, filmem i tańcem i nic się nie liczy więcej :loveu::loveu: ja zawsze jestem porządna, wątpisz? :cool3: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 smallpati napisał(a):ja na razie żyje tylko step up'em dwóją :loveu: muzyką, filmem i tańcem i nic się nie liczy więcej :loveu::loveu: ja zawsze jestem porządna, wątpisz? :cool3: step up 2 to niemalże kopia you got served, tyle, że bardziej komercyjna. Nie zaprzeczam, film mi się podoba, ale uwielbieniem nie pałam... wątpię. :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 pff pełno jest takich kinowych kopii, ale czasami kopia lepsza od oryginału jest, nawet bardzo często tak jest ;) a jak dobry film to nie ważne skąd pomysł się wziął :evil_lol: ja ubóstwiam step up 1 i 2, dirty dancing 1 i 2, honey, w rytmie hip-hopu 1 i 2, coyote ugly i inne filmy gdzie jest taniec :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 smallpati napisał(a):pff pełno jest takich kinowych kopii, ale czasami kopia lepsza od oryginału jest, nawet bardzo często tak jest ;) a jak dobry film to nie ważne skąd pomysł się wziął :evil_lol: ja ubóstwiam step up 1 i 2, dirty dancing 1 i 2, honey, w rytmie hip-hopu 1 i 2, coyote ugly i inne filmy gdzie jest taniec :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: bardziej podoba mi się you got served ;) w rytmie hip-hopu 1 jest o wiele lepsze od 2... uhh, nic nie przebije Honey :loveu::loveu: Quote
LadyK Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Tinka:) napisał(a): uhh, nic nie przebije Honey :loveu::loveu: zgadzam się! :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts