Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
Aport z wody - taki aqua aerobik;) no i jakieś mało kaloryczne smaczki np. suszone kurze serduszka.

dobre- aqua aerobik :evil_lol::evil_lol: tez spróbuję, może schudnę :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']http://images24.fotosik.pl/223/b8ae300681191227.jpg podoni jestescie :cool3:

http://images28.fotosik.pl/223/b36dc295f64853a4.jpg pięknie wyszlaś!!

pieknie wyszedł pies :) http://images33.fotosik.pl/273/882fc13f76cca70a.jpg
dzięki :evil_lol::evil_lol: dzięki :oops: i przynajmniej widać że rasowy :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Acctiually']O jak ślicznie razem wyglądacie:loveu:
dzięki : P:oops:

Posted

betty_labrador napisał(a):
no pewnie ze widac ze skun.. ee tzn rasowy :D

kidy nowe foty? :cool3:

:cool1:

a dzisiaj może :razz: jak szybko egzamin zdam i wrócę zanim się ściemni : P

infers1995 napisał(a):
Masz aparata?

nie mam, cholera :angryy: do mnie nigdy jeszcze przesyłka nie przyszła szybciej niż w tydzień : P

Posted

Kati16 napisał(a):
Śliczny piesio :loveu:
Będziemy odwiedzać ;)

I zapraszamy do nas :)

witamy :loveu:
smallpati napisał(a):
co tam młoda? :diabloti:

aparat doszedł ci już?

zabrakło mi punktu do 5 z ustnego z angielskiego :angryy:

nie doszedł :placz::placz:

Posted

aha ;)

jak ty będziesz się jutro pocić na pokazie ja będę się opalała na balkonie przy muzyczce relaksacyjnej :diabloti::evil_lol: i jak będzie mi się chciało to będę trzymać kciuki :eviltong:

Posted

smallpati napisał(a):
z jakiego ustnego angielskiego? przecież ty matury jeszcze nie piszesz :evil_lol:

angielski dodatkowy, a w przyszłym roku FCE :roll: miał być w tym ale wolałam się więcej nauczyć.

Jutro koło 18 pokaz, trzymać kciuki... tata fotograf mojego kolegi będzie zdjęcia robił :loveu:

Posted

smallpati napisał(a):
aha ;)

jak ty będziesz się jutro pocić na pokazie ja będę się opalała na balkonie przy muzyczce relaksacyjnej :diabloti::evil_lol: i jak będzie mi się chciało to będę trzymać kciuki :eviltong:

o tej porze to ty się już nic nie opalisz :cool1: i muzyka relaksacyjna, błeeeeh

Posted

smallpati napisał(a):
o tej czyli o której?

co bleeeh :mad: nie bój się, mnie nie relaksuje Vivaldi tylko soundtrack step up 2:eviltong::evil_lol:

o 18 : P

najlepsze na relaks jest jedi Mind Tricks, Gangstarr, ostr i Arrested Development :loveu::loveu: ale wszystkie moje albumy są na starym kompie :placz::placz:

Posted

Tinka:) napisał(a):
o 18 : P

najlepsze na relaks jest jedi Mind Tricks, Gangstarr, ostr i Arrested Development :loveu::loveu: ale wszystkie moje albumy są na starym kompie :placz::placz:

ee nie lubię takiego czegoś

i też jestem porządna :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):
ee nie lubię takiego czegoś

i też jestem porządna :diabloti:

ja uwielbiam :loveu: to jest to, co tygryski lubią najbardziej :diabloti: :evil_lol::evil_lol:

gdzie? :roll: :cool1:

Posted

smallpati napisał(a):
ja na razie żyje tylko step up'em dwóją :loveu: muzyką, filmem i tańcem i nic się nie liczy więcej :loveu::loveu:

ja zawsze jestem porządna, wątpisz? :cool3:

step up 2 to niemalże kopia you got served, tyle, że bardziej komercyjna. Nie zaprzeczam, film mi się podoba, ale uwielbieniem nie pałam...

wątpię. :diabloti:

Posted

pff pełno jest takich kinowych kopii, ale czasami kopia lepsza od oryginału jest, nawet bardzo często tak jest ;) a jak dobry film to nie ważne skąd pomysł się wziął :evil_lol:

ja ubóstwiam step up 1 i 2, dirty dancing 1 i 2, honey, w rytmie hip-hopu 1 i 2, coyote ugly i inne filmy gdzie jest taniec :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

smallpati napisał(a):
pff pełno jest takich kinowych kopii, ale czasami kopia lepsza od oryginału jest, nawet bardzo często tak jest ;) a jak dobry film to nie ważne skąd pomysł się wziął :evil_lol:

ja ubóstwiam step up 1 i 2, dirty dancing 1 i 2, honey, w rytmie hip-hopu 1 i 2, coyote ugly i inne filmy gdzie jest taniec :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

bardziej podoba mi się you got served ;) w rytmie hip-hopu 1 jest o wiele lepsze od 2...

uhh, nic nie przebije Honey :loveu::loveu: