Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Bardzo źle , przynajmniej zacznij jeść suchą karmę ... włosy zapuść na nogach ... no nie możesz odstawać :shake: i może sporty walki , będziesz zabijał jak brus lee , napastników twoich psów :diabloti:

MAM WŁOSY NA NOGACH!!:diabloti:Taki O jestem męski:lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Nie mam ,w okolicach powiedzmy ,że jamnika bawiącego się dwiema boomer ball też nie mam i w korycie czekoladowej rzeki również nie.

cóż za poezja :loveu:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Nie mam ,w okolicach powiedzmy ,że jamnika bawiącego się dwiema boomer ball też nie mam i w korycie czekoladowej rzeki również nie.

nie masz czekoladowej rzeki :crazyeye: gdzie Ty się chowasz :shake:

Posted

Prawda?Też jestem z siebie dumny ,a strach przed banicją i wydaleniem z tego cudownego świata napawa mnie lękiem.I stąd właśnie moja ukryta dotąd dusza poety może się wykazać:diabloti:

Posted

Aleks89 napisał(a):

No taaaa, u Ciebie kremówki, a tutaj poezja:roflt: Szkoda, że tak późno zdecydowałam się wejść na Twój wątek:lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):

jakiś ty sterylny :diabloti::evil_lol:

gdzieś mi ktoś mówił że jak jamnik nie ma obfitego włosa to wydaje się krótszy :evil_lol:

Posted

NightQueen napisał(a):
jakiś ty sterylny :diabloti::evil_lol:

gdzieś mi ktoś mówił że jak jamnik nie ma obfitego włosa to wydaje się krótszy :evil_lol:

Właśnie bez kłaka jest dłuższy!Logiczne

Posted

Tak czy siak kłak na jamniku i gdziekolwiek indziej poza głową jest obrzydliwy i taki ktoś z takim jamnikiem nie ma szans na cos więcej z mojej strony.O na ryju może mieć ew. takie 3dniowy :diabloti:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Tak czy siak kłak na jamniku i gdziekolwiek indziej poza głową jest obrzydliwy i taki ktoś z takim jamnikiem nie ma szans na cos więcej z mojej strony.O na ryju może mieć ew. takie 3dniowy :diabloti:

3 dniowy jest fajny :loveu: ino wąsa nie lubię 3 dniowego bo jak się całuje to sobie politurę zdzieram :evil_lol:

toś dała filmik 0,5 sekundowy... :mad: no i miał być twój głos :shake:

Posted

Unbelievable napisał(a):
oj cicho, za kilka dni będzie pełna produkcja :grins: nawet na koniec będzie mój głos, spodoba ci się :diabloti:

o to ja się doczekać nie mogę :evil_lol:
a będzie zdychała Brum jak Zoe?:diabloti::eviltong:

Posted

NightQueen napisał(a):
o to ja się doczekać nie mogę :evil_lol:
a będzie zdychała Brum jak Zoe?:diabloti::eviltong:

nie tak fajnie jeszcze :diabloti: ale będzie ;) jeszcze do dopracowania mamy tą sztuczkę