Unbelievable Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Amber napisał(a):A czy jak ktos jest chudy i ma grubego psa, to znaczy, ze pies leczy swoje kompleksy właścicielem? :hmmmm: to znaczy że właściciel kocha pieska :) Quote
Aleks89 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Vectra napisał(a):Bardzo źle , przynajmniej zacznij jeść suchą karmę ... włosy zapuść na nogach ... no nie możesz odstawać :shake: i może sporty walki , będziesz zabijał jak brus lee , napastników twoich psów :diabloti: MAM WŁOSY NA NOGACH!!:diabloti:Taki O jestem męski:lol: Quote
Amber Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Musze zatem bardzo kochac jamnice :evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Aleks89 napisał(a):MAM WŁOSY NA NOGACH!!:diabloti:Taki O jestem męski:lol: a pod pachami? :cool3: Quote
Aleks89 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Nie mam ,w okolicach powiedzmy ,że jamnika bawiącego się dwiema boomer ball też nie mam i w korycie czekoladowej rzeki również nie. Quote
motyleqq Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Aleks89 napisał(a):Nie mam ,w okolicach powiedzmy ,że jamnika bawiącego się dwiema boomer ball też nie mam i w korycie czekoladowej rzeki również nie. cóż za poezja :loveu: Quote
Vectra Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Aleks89 napisał(a):Nie mam ,w okolicach powiedzmy ,że jamnika bawiącego się dwiema boomer ball też nie mam i w korycie czekoladowej rzeki również nie. nie masz czekoladowej rzeki :crazyeye: gdzie Ty się chowasz :shake: Quote
FredziaFredzia Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Aleks89 napisał(a):Nie mam ,w okolicach powiedzmy ,że jamnika bawiącego się dwiema boomer ball też nie mam i w korycie czekoladowej rzeki również nie. Jak to piękne napisałeś! Quote
Aleks89 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Prawda?Też jestem z siebie dumny ,a strach przed banicją i wydaleniem z tego cudownego świata napawa mnie lękiem.I stąd właśnie moja ukryta dotąd dusza poety może się wykazać:diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 A co, już jakieś ostrzeżenie dostałeś? Quote
Doginka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Aleks89 napisał(a):Nie mam ,w okolicach powiedzmy ,że jamnika bawiącego się dwiema boomer ball też nie mam i w korycie czekoladowej rzeki również nie. No taaaa, u Ciebie kremówki, a tutaj poezja:roflt: Szkoda, że tak późno zdecydowałam się wejść na Twój wątek:lol: Quote
NightQueen Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Aleks89 napisał(a):Nie mam ,w okolicach powiedzmy ,że jamnika bawiącego się dwiema boomer ball też nie mam i w korycie czekoladowej rzeki również nie. jakiś ty sterylny :diabloti::evil_lol: gdzieś mi ktoś mówił że jak jamnik nie ma obfitego włosa to wydaje się krótszy :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Nie no przecież jestem aniołem od powrotu więc nie mam żadnych ostrzeżeń:mad: Doginka-nawet nie wiesz co straciłaś:diabloti: Quote
Aleks89 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 NightQueen napisał(a):jakiś ty sterylny :diabloti::evil_lol: gdzieś mi ktoś mówił że jak jamnik nie ma obfitego włosa to wydaje się krótszy :evil_lol: Właśnie bez kłaka jest dłuższy!Logiczne Quote
NightQueen Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Aleks89 napisał(a):Właśnie bez kłaka jest dłuższy!Logiczne no ja wiem :evil_lol: choć w niektórych przypadkach wydłużać nie trzeba :diabloti::eviltong: Quote
Aleks89 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Tak czy siak kłak na jamniku i gdziekolwiek indziej poza głową jest obrzydliwy i taki ktoś z takim jamnikiem nie ma szans na cos więcej z mojej strony.O na ryju może mieć ew. takie 3dniowy :diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 dla niecierpliwie oczekujących filmiku mały sneak peak :diabloti: [video=youtube;rD21t6khwyg]http://www.youtube.com/watch?v=rD21t6khwyg[/video] Quote
Aleksa. Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 nawet chwile stoi na przednich łapach :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Aleks89 napisał(a):Tak czy siak kłak na jamniku i gdziekolwiek indziej poza głową jest obrzydliwy i taki ktoś z takim jamnikiem nie ma szans na cos więcej z mojej strony.O na ryju może mieć ew. takie 3dniowy :diabloti: 3 dniowy jest fajny :loveu: ino wąsa nie lubię 3 dniowego bo jak się całuje to sobie politurę zdzieram :evil_lol: toś dała filmik 0,5 sekundowy... :mad: no i miał być twój głos :shake: Quote
Unbelievable Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 oj cicho, za kilka dni będzie pełna produkcja :grins: nawet na koniec będzie mój głos, spodoba ci się :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Unbelievable napisał(a):oj cicho, za kilka dni będzie pełna produkcja :grins: nawet na koniec będzie mój głos, spodoba ci się :diabloti: o to ja się doczekać nie mogę :evil_lol: a będzie zdychała Brum jak Zoe?:diabloti::eviltong: Quote
Unbelievable Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 NightQueen napisał(a):o to ja się doczekać nie mogę :evil_lol: a będzie zdychała Brum jak Zoe?:diabloti::eviltong: nie tak fajnie jeszcze :diabloti: ale będzie ;) jeszcze do dopracowania mamy tą sztuczkę Quote
NightQueen Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Unbelievable napisał(a):nie tak fajnie jeszcze :diabloti: ale będzie ;) jeszcze do dopracowania mamy tą sztuczkę uuu a ja właśnie na to najbardziej czekam :-( Quote
Unbelievable Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 [quote name='NightQueen']uuu a ja właśnie na to najbardziej czekam :-( zobaczymy, może jeszcze zdążę jej to poprawić ;) albo inaczej ją zlapię i będzie ok Quote
Vectra Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 pies na kilometry :loveu: :evil_lol: mały ten garnek , nic więcej się nie zmieści :shake: i co to za zupa :( Quote
Recommended Posts