Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Ja myślę , że jak napiszesz. Że oddałaś to rodowodowe ścierwo , bo spać nie mogłaś , jeść ani myśleć ... tylko patrząc na tego snobistycznego pieska .. same łzy cisnęły Ci się po policzkach .. że on tu rasowy , a tyle głodnych bid w schroniskach - że nie wytrzymałaś i musisz mieć adopcyjnego.
Może Ci wybaczą :) w tą stronę prędzej , masz szansę ... Napiszesz , że sie zreformowałaś , bo to przez te słitaśne foto blogi tak ci w głowie namieszano ..

Dasz radę !!!!

no to nic tylko smażyć posta :grins:

a serio, to chyba niestety galeria i niecenzuralne pw wysyłane do cioteczek rozsyłających rzewne wiadomości mogą mnie spalić :<

edit: smażyć i spalić? chyba jestem głodna :evil_lol:

Posted

tak przy okazji PwP

Wczoraj ładnie wkleiłam sobie do podpisu tekst (widać poniżej :evil_lol:), a 5 min później otrzymałam standardowo wiadomość z zaproszeniem na bazarek, odpisałam grzecznie że sobie TAKICH wiadomości nie życzę i że mam to ewidentnie wpisane w podpisie, dostałam odpowiedź

Pewnie życzysz sobie tylko wiadomości, że wszystkie psy są zdrowe, najedzone. Jedną z istotnych form pomocy psom są bazarki.
Twój wpis w sygnaturze jest nie na miejscu w sytuacji, kiedy przynależysz do tego forum.

także dowiedziałam się że będąc uczestnikiem tego forum MUSZĘ odbierać wiadomości tego typu i MUSZĘ kupować na każdym bazarku, a mój podpis jest nie na miejscu :-(

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Idź coś zjedz może. :lol:

już dawno zjadłam, jeszcze schudnę, i będę do psa pasować, i co wtedy :grins::evil_lol:
NightQueen napisał(a):
tak przy okazji PwP

Wczoraj ładnie wkleiłam sobie do podpisu tekst (widać poniżej :evil_lol:), a 5 min później otrzymałam standardowo wiadomość z zaproszeniem na bazarek, odpisałam grzecznie że sobie TAKICH wiadomości nie życzę i że mam to ewidentnie wpisane w podpisie, dostałam odpowiedź

także dowiedziałam się że będąc uczestnikiem tego forum MUSZĘ odbierać wiadomości tego typu i MUSZĘ kupować na każdym bazarku, a mój podpis jest nie na miejscu :-(

co za bezczelność :roll:

Posted

Unbelievable napisał(a):
już dawno zjadłam, jeszcze schudnę, i będę do psa pasować, i co wtedy :grins::evil_lol:

To twój pies jest chudy? Pewnie leczysz się z kompleksów w ten sposób :diabloti:

Posted

dog193 napisał(a):
To twój pies jest chudy? Pewnie leczysz się z kompleksów w ten sposób :diabloti:

szczerze mówiąc to tylko czekałam od długieeeego czasu jak ktoś z czymś takim wyleci :grins: o dziwo moi znajomi jeszcze się nie odważyli, za to dogo wszczęło alarm :diabloti: uwaga uwaga, chcesz mieć chudego psa, musisz być chudy! :grins: tylko po co ;) myślę za psa i myślę za siebie, psu tej krzywdy co samej sobie nie mam zamiaru robić :grins:

Posted

Unbelievable napisał(a):

co za bezczelność :roll:

żaenada...
oczywiście odpisałam co o tym sądzę i już odpowiedzi nie dostałam - na szczęście :evil_lol:

Ludzie z PwP normalnie mnie przerażają, fanatyzm nie jest zdrowy :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']szczerze mówiąc to tylko czekałam od długieeeego czasu jak ktoś z czymś takim wyleci :grins: o dziwo moi znajomi jeszcze się nie odważyli, za to dogo wszczęło alarm :diabloti: uwaga uwaga, chcesz mieć chudego psa, musisz być chudy! :grins: tylko po co ;) myślę za psa i myślę za siebie, psu tej krzywdy co samej sobie nie mam zamiaru robić :grins:

serio? nie wiedziałam.... od dzisiaj tuczę psa! oj już sobie wyobrażam Salsę z tą jej małą głową i ogromniastym odwłokiem jak u krowy :loveu: będzie piękna

Posted

jonQuilla napisał(a):
serio? nie wiedziałam.... od dzisiaj tuczę psa! oj już sobie wyobrażam Salsę z tą jej małą głową i ogromniastym odwłokiem jak u krowy :loveu: będzie piękna

ja brum też muszę utuczyć, będzie pięknie skakać przez hopki :loveu:

Posted

Unbelievable napisał(a):
ja brum też muszę utuczyć, będzie pięknie skakać przez hopki :loveu:

w ogóle musisz sobie zadać pytanie czy Ty się ruszasz tak intensywnie...jeżeli nie to nie masz prawa zmuszać psa do wysiłku! :P

Posted

jonQuilla napisał(a):
w ogóle musisz sobie zadać pytanie czy Ty się ruszasz tak intensywnie...jeżeli nie to nie masz prawa zmuszać psa do wysiłku! :P

O kurde, o tym nie pomyślałam i ja... Faktycznie, trzeba coś z tym zrobić.

Posted

Unbelievable napisał(a):
wiecie, ja myślę, że się ruszam dużo więcej niż większość ludzi na tym forum :grins: więc chyba mam prawo...?

Na pewno nie tyle, ile wymagasz od tych biednych piesków...

Posted

Unbelievable napisał(a):
szczerze mówiąc to tylko czekałam od długieeeego czasu jak ktoś z czymś takim wyleci :grins:

Mam jeszcze sporo takich kąsków w zanadrzu :diabloti: bo wyleciał nie KTOŚ , tylko JA ... bo byłam ciekawa reakcji i wygrałam 100 zł :evil_lol:

a to było moje świadome czepialstwo , dla czepialstwa .... :grins:

Posted

Vectra napisał(a):
Mam jeszcze sporo takich kąsków w zanadrzu :diabloti: bo wyleciał nie KTOŚ , tylko JA ... bo byłam ciekawa reakcji i wygrałam 100 zł :evil_lol:

a to było moje świadome czepialstwo , dla czepialstwa .... :grins:

niieeeeee wyleciała... drzalka? ty się tylko czepnęłaś :diabloti: i dobrze o tym wiem

Posted

Unbelievable napisał(a):
niieeeeee wyleciała... drzalka? ty się tylko czepnęłaś :diabloti: i dobrze o tym wiem

Bo takie czepianie dla czepiania , nie poznania tematu , bo po co - czepianie jest fajniejsze niż wyjaśnianie i zrozumienie - to taka tu moda , która doprowadza mnie do pasji :diabloti:
W życiu codziennym tempie to z urzędu :evil_lol:

Ale prawda taka, że ktoś kto jest zdrowy , aktywny , nie powinien mieć problemów z nadmiarem kilogramów .... nawet jak lubi zjeść .. bo wyskacze ..
Tak samo jest z psami ;)
Pity sportowe , w trakcie intensywnych treningów - pochłaniają ogromne ilości kalorii ... tu dużo idzie o jakość tych kalorii.

Mówię tu o psach które normalnie jedzą i bez treningów były by leniwe i pulchne ... bo są i psy co tyją od patrzenia na karmę i takie które jedzą wiadrami , a wyglądają jak by nigdy nie jadły ... tak samo jest z ludźmi.

Promocja zdrowia , szczupłości , aktywności TAK TAK TAK , jak najbardziej , tylko by nie było ofiar , warto rozwijać temat.

Dużo jest osób , co robią za wszelką cenę .. nie mówię o Tobie .. popatrz na dogo ;)

Posted

motyleqq napisał(a):
ej, a jak mój TŻ jest chudy, to mogę mieć chudego psa, czy nie? :cool3: czy najpierw też muszę siebie odchudzić? :shake:

Jak TZ chudy , to basseta :diabloti:

Posted

Mi kiedyś zwrócono uwagę, że jak chciałam z psami biegać (jogging), to nie powinnam decydować się na tą rase (yorki), bo to nie są psy do takich rzeczy! Także chyba sobie muszę jakiegoś charta kupić (tfu tfu tfu wybacz matko boska! ADOPTOWAĆ!), że móc brac psa na bieganie...

Posted

Aleks89 napisał(a):
A jak ja jestem chudy i moje psy też są chude.To dobrze czy źle?:diabloti:

To dobrze, możesz dodatkowo zwracać innym uwagę, że mają grube psy. Ale jak przytyjesz, to pamiętaj, że psy też muszą przytyć, w innym wypadku będziesz nimi leczył swoje kompleksy :)

Posted

Aleks89 napisał(a):
A jak ja jestem chudy i moje psy też są chude.To dobrze czy źle?:diabloti:

Bardzo źle , przynajmniej zacznij jeść suchą karmę ... włosy zapuść na nogach ... no nie możesz odstawać :shake: i może sporty walki , będziesz zabijał jak brus lee , napastników twoich psów :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
A czy jak ktos jest chudy i ma grubego psa, to znaczy, ze pies leczy swoje kompleksy właścicielem? :hmmmm:

wtedy widać że właściciel kocha swojego psa :diabloti: