Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa napisał(a):
I dobrze, że dała ci zwykły, bo zwierzakom nie powinno się zakładać elastycznych, a już na pewno nie samemu w domu, bo łatwo można upośledzić krążenie.

ale półelastyczny też jest luźny, tylko się lepiej układa bo jest na brzegach elastyczny(a przynajmniej ja taki miałam), i bynajmniej nie zakłada się go zbyt ciasno ;)

Posted

Jesteś w Gdańsku , tak ?

dostałam właśnie info , od mojego penn-staffa ... że jakiś idiota po gdańsku rozwala truciznę i mnóstwo psów straciło już życie :shake:

Nie wiem czy o tym wiesz , ale jak nie wiesz to podaj dalej ... by uchronić psy innych

Posted

Vectra napisał(a):
Jesteś w Gdańsku , tak ?

dostałam właśnie info , od mojego penn-staffa ... że jakiś idiota po gdańsku rozwala truciznę i mnóstwo psów straciło już życie :shake:

Nie wiem czy o tym wiesz , ale jak nie wiesz to podaj dalej ... by uchronić psy innych

o kurde :roll: dzięki za info... whippeciki dzisiaj wżerały co chwila coś na spacerze....

eh, idę znajomych ostrzegać :roll:

Posted

podobno w różnych częściach miasta ... tak jak rok temu było w Krakowie

Gafa straciła dziś koleżankę :( a wczoraj kolegę :( wet stwierdził w obu przypadkach , że zatrute trutką dla szczurów ... i podobno jest mase takich zgłoszeń u wetów.

Takie info dostałam od cioci Gafy i Fuksa

Posted

jaki słodki wzrok :loveu:

a na dogo jakaś mania kaleczenia sobie łap panuje.. albo to przez Was, zaraziłyście nas i teraz moja z bandażem na łapie biega. Wszystko wasza wina:mad::lol:

Posted

[quote name='Victoria']jaki słodki wzrok :loveu:

a na dogo jakaś mania kaleczenia sobie łap panuje.. albo to przez Was, zaraziłyście nas i teraz moja z bandażem na łapie biega. Wszystko wasza wina:mad::lol:
jasne, co złego to my :diabloti:

a tu miała być widoczna latarnia morska, niestety nie wyszło :diabloti:

Posted

[quote name='Pestkaa']Brum :loveu:
U nas też kontuzja łapy ...
a u nas coś się nie chce goić :roll: a psa rozwala...
[quote name='Amber']Uuuu szkoda Helmuta :(
no niestety ale się z tym liczyłam, nigdy w życiu, nawet na zdjęciach, nie widziałam tak strasznie chudych węży :roll: karmiłam je przymusowo bo inaczej nie dało rady, czerwony nawet już nie miał siły trawić :roll: od trzech dni dosłownie tylko sprawdzałam czy jeszcze żyje... nie wiem jak można doprowadzić zwierzę do takiego stanu, na prawdę nie wiem