Unbelievable Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 bo ja jestem mistrz nad mistrze, dzisiaj piłkę rzuciłam totalnie nie tam gdzie chciałam i prawie trafiłam w samochód :mdleje: w ogóle to chyba było ostatnie latanie sraki bez smyczy podczas cieczki, poleciała do samca labka (na szczęście pies na smyczy był) mimo że się na nią wydarłam i się zatrzymała w międzyczasie :angryy: głupia tępa suka :diabloti: Quote
Vectra Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 to raczej już nie puszczaj jej ze smyczy , bo i najmądrzejsze nie słuchają w pewnym momencie ... jak przyjcie chcica i wielka ochota i zobaczy samca. Quote
Unbelievable Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Vectra napisał(a):to raczej już nie puszczaj jej ze smyczy , bo i najmądrzejsze nie słuchają w pewnym momencie ... jak przyjcie chcica i wielka ochota i zobaczy samca. ano właśnie, puszczałam ją póki się słuchała i dzisiaj nadszedł koniec tego słuchania ;) w ogóle labek był cudny, mięśniaczek, nie zapasiony :loveu: Quote
Aleks89 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Lucasek by się z nią teraz bawił:evil_lol: w DOM:lol: Quote
Vectra Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Aleks89 napisał(a):Lucasek by się z nią teraz bawił:evil_lol: w DOM:lol: w robimy bobaska :loveu: Quote
Doginka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) Hahaha, a ja siedzę i ........ nic nie zawijam w żadne sreberka, tylko czytam hahahahaha:roflt: Jak się cieszę, że mam samce:lol: Edited October 24, 2012 by Doginka Quote
Unbelievable Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 dobra dobra, nie rozmnażajcie mojego psa beze mnie ok? :diabloti: ogłaszam konkurs na imiona dla dwóch małych wychudzonych wężyków :roll: http://www.terrarium.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=669 Quote
Amber Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [h=1]Takie cuś mi się wyświetla... "Przepraszamy, nie masz uprawnień do tego![/h] Nie masz uprawnień aby zobaczyć ten załącznik." Musisz mi dać uprawnienia DO TEGO :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 [quote name='Amber']Takie cuś mi się wyświetla... "Przepraszamy, nie masz uprawnień do tego! Nie masz uprawnień aby zobaczyć ten załącznik." Musisz mi dać uprawnienia DO TEGO :evil_lol: oborze jaki głupi komunikat :mdleje::evil_lol: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/29413_420607857992618_2085215505_n.jpg Quote
eria Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 ogłaszam konkurs na imiona dla dwóch małych wychudzonych wężyków Kabanos i Parówka ! Koniecznie ! :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 ano moje ;) konkurs na imiona dalej otwarty :diabloti: Quote
Amber Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Piękne są :) Wężom to chyba wszystko jedno jak się będą nazywać? ;) Quote
motyleqq Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 imiona jak imiona, ja chcę mieć tego pomarańczowego :placz: Quote
Unbelievable Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 jak go odkarmię pewnie będzie na sprzedaż ;) ale ja chciałabym na nie jakoś mówić, a nie ten biały i ten pomarańczowy :diabloti: Quote
Amber Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Jak miałam myszy jeszcze to im nadawałam męskie imiona, mimo, że to były samice, wychodząc z założenia, że i tak tego nie kumają. Był więc np. Parchaty, Siwy, Pitbull, Stefan czy Niebieski :eviltong: Użyj inwencji ;) Quote
motyleqq Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Unbelievable napisał(a):jak go odkarmię pewnie będzie na sprzedaż ;) ale ja chciałabym na nie jakoś mówić, a nie ten biały i ten pomarańczowy :diabloti: a ile to mniej więcej czasu do tej ewentualności? Quote
Unbelievable Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Amber napisał(a):Jak miałam myszy jeszcze to im nadawałam męskie imiona, mimo, że to były samice, wychodząc z założenia, że i tak tego nie kumają. Był więc np. Parchaty, Siwy, Pitbull, Stefan czy Niebieski :eviltong: Użyj inwencji ;) ja akurat nie wiem jakiej wężyki są płci pewnie coś wymyślę w końcu ;) w ogóle ja najchętniej wszystkie gady nazywałabym stefan, ale stefan jest tylko jedna i niepowtarzalna :diabloti: motyleqq napisał(a):a ile to mniej więcej czasu do tej ewentualności? myślę że minimum ze 2 miesiące, one są tak wychudzone że widać im kręgosłupy :roll: Quote
Amber Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Stefan to faktycznie genialne imię... dla zwierzaka ;) Mooooże jak będę miała coś jeszcze w swoim życiu mniejszego (choć nic nie planuje, oprócz myszy oczywiście za którymi tęsknie mocno) to pojawi się jakiś Stefan :lol: Quote
Vectra Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 to jak był Stefan , to teraz Stanisław ;) Quote
NightQueen Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 znów żeś coś do domu przytargała, ady dopiero coś się pozbywała gadów :diabloti: Stefan imię genialne - miałam mysz płci żeńskiej, Stefana oczywiście :loveu: Quote
Unbelievable Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 dopiero co? jak się pozbywałam gadów to było przed Brumą.... moja łan and onli Pani Stefan :loveu: podobno jest teraz spasioną bambaryłą :diabloti: Quote
Recommended Posts