Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z tym, że szanuję wybory innych ludzi. dlatego mimo że sama nie założę kolców bo coś tam, to nadal mogę normalnie rozmawiać np z Amber. nie jesteśmy dziećmi :smile:

Oszywiście, że możemy, pszeciesz siem koffciamy :loveu:

A nie... chwilka, to nie ten wątek :eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']to się kawy napij , mówili w TV że zdrowa :diabloti:

kawę też piję bardzo słodką :evil_lol: to chyba nie zadziała :(

[quote name='Amber'] Oszywiście, że możemy, pszeciesz siem koffciamy :loveu:

A nie... chwilka, to nie ten wątek :eviltong:

widzę, że dziś masz wenę na śliczne, kolorowe literki :loveu:

Posted

Unbelievable napisał(a):
cześć rozpierduszki :loveu:

jestem treoche podpita wiec nie chce mi sie czytać co tam madrego pisaliscie :grins:

skoro treoch, to faktycznie, lepiej już nie czytaj :lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):

jestem treoche podpita wiec nie chce mi sie czytać co tam madrego pisaliscie :grins:

ale w takim stanie , się to rewela czyta :evil_lol: dawno nie praktykowałam , ale bywały dni że po % fantastycznie się bawiłam na dogo :diabloti:

Posted

Unbelievable napisał(a):

Nic nie tracisz, nikt nic mądrego (oprócz mnie oczywiście) tutaj nie napisał :evil_lol:

I widzę, że trenujesz już do swojego pierwszego występu agility-frisbee bez Brumy - bardzo dobrze :lol:

Posted

Amber napisał(a):

I widzę, że trenujesz już do swojego pierwszego występu agility-frisbee bez Brumy - bardzo dobrze :lol:

:evil_lol:

w ogóle to dzisiaj sraczce rzucałam frisbee i cudnie skakała :loveu: moje ćwiczenia i przygotowania jednak coś dają :diabloti:

Posted

Vectra nienawidzę cię bo wykrakałaś :placz:

Broom dzisiaj dostała cieczki, dzisiaj pierwszy trening, jutro miałyśmy jechać na seminarium dogfrisbee :roll:

i w ogóle to całkiem fajnie się z nią już żyje, dzisiaj bałam się że po treningu będzie problem ze spokojnym położeniem się po tylu pobudzeniach, ale siedziała grzecznie w klateczce jak inne psy biegały a po wejściu do domu od razu poszła spać, więc chyba mamy małe sukcesy ;)

Posted

Kryjemy ją Lucasem i będziemy sprzedawać hiperekstra szczeniaczki do 100% pozytywnego szkolenia.Wrodzona funkcja on/off ,minimalne popędy ,0 fiksowania,robiące zdrowe kupki:diabloti:.Idealne na pierwszego pieska

Posted

to by były szczeniaczki jak ze snu :loveu:

a ja jestem geniuszem, poparzyłam sobie rękę gorącym olejem :loveu: na szczęście szybko zaczęłam schładzać i mam poparzenia tylko 1 stopnia ale chyba ze 12h siedziałam z ręka w wiadrze z zimna woda bo napierdzielało jak cholera :roll:

Posted

Ty się nie ciesz sukcesami Brumy teraz bo cieczka sukę trochę uspokaja. Moja młoda podczas cieczki dosłownie wklejona we mnie chodziła i reagowała na każde mrugnięcie czy skinienie, po cieczce wszystko wróciło do normy i przestała przeginać.

Pantenol kup i się spryskaj żeby Ci się nie babrało.

Posted

Jest w aptece taka maść za 30zł co prawda jakiś wyciąg z cebuli itd. Wybladza blizny ,że ich wcale nie widać.

vectra dobrze prawi podwójne krycie.Vectra mówisz bierzesz cały miot?6koła za szczeniaka bierzemy.:cool3:

Posted

[quote name='Amber']Brume widać w takim razie nie jest to trening na jaki czekamy... Za mało mgły i potłuczonych butelek :evil_lol:
wam dogodzić :roll::evil_lol:
[quote name='evel']:roflt: Wybacz, ale nie mogę... https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/560595_432731286784799_1856377976_n.jpg

Ale, ale, ostatnio tak ciepnęłam frisbee, że psu prawie łeb odcięło, więc łoncze sie w bulu i nadziejiiii :grins:
a ja się dzisiaj nauczyłam jako tako frisbee rzucać (znowu :grins:), za to piłką rzucałam jak potłuczona :evil_lol: nie dość, że lewą, to jeszcze poparzoną i bolącą, więc.... :diabloti: