Lonley Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Witamy :) Cudne psiaki :loveu: Będziemy wpadać ;) Quote
sacred PIRANHA Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 masz jakas klatke podobna do naszej...MidWest? Quote
Unbelievable Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Talia napisał(a):Myślę, że do duoy to dużo lepsze są węże, lepiej wchodzą :evil_lol::diabloti: co kto lubi talia, co kto lubi :grins: Lonley napisał(a):Witamy :) Cudne psiaki :loveu: Będziemy wpadać ;) dzięki ;) sacred PIRANHA napisał(a):masz jakas klatke podobna do naszej...MidWest? tak ;) klatka Grama, za mała dla Brumsztyla już, ale nie ma innej :diabloti: [video=youtube_share;he4ojEs__J8]http://youtu.be/he4ojEs__J8[/video] Quote
sacred PIRANHA Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 haha moj Timek na hasło idz biegaj, szedł biegac i biegał biegał biegał...jak mu nie powiesz dosc, to bedzie biegał az padnie...w koncu kazałam biegac nie?:-) Quote
Marta_Ares Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 ona jest na pewno normalna? :diabloti: to po gastro taką niespodziankę Ci zrobiła?? Quote
Unbelievable Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 motyleqq napisał(a):Bruma jest walnięta :diabloti: tak :diabloti: sacred PIRANHA napisał(a):haha moj Timek na hasło idz biegaj, szedł biegac i biegał biegał biegał...jak mu nie powiesz dosc, to bedzie biegał az padnie...w koncu kazałam biegac nie?:-) Brum akurat złapała piłeczkę piszczącą i się jarała nią , ale jak jej powiem żeby biegała to jest podobnie :evil_lol: Marta_Ares napisał(a):ona jest na pewno normalna? :diabloti: to po gastro taką niespodziankę Ci zrobiła?? nie :diabloti: taaa po gastro... może powinnam jej powoli, stopniowo z tej karmy zmieniać, nie wiem :roll: bo ja jej dałam od razu całą porcję gastro. Nigdy nie zmieniałam powoli karm i u Brumsztyla też nie było z tym problemu :roll: Quote
BBeta Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Ja też chce nowy aparat :obrazic: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/294624_511992098816505_30174474_n.jpg Grzeczny piesek :loveu: :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 ja u Aresa tez nigdy nie robiłam tak przy zmianie karmy i nic sie nie działo, choć niby powinno się właśnie stopniowo mieszać... Quote
Unbelievable Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 [quote name='BBeta']Ja też chce nowy aparat :obrazic: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/294624_511992098816505_30174474_n.jpg Grzeczny piesek :loveu: :diabloti: zamienimy się? :grins::evil_lol: bardzo grzeczny :diabloti: [quote name='Marta_Ares']ja u Aresa tez nigdy nie robiłam tak przy zmianie karmy i nic sie nie działo, choć niby powinno się właśnie stopniowo mieszać... no ja też tak nie robiłam, z Brumą z karmy na karmę zmiana czasem co 2-3 dni bo jeździłam to tu to tam, i nigdy nie było problemu :roll: Quote
BBeta Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Unbelievable napisał(a):zamienimy się? :grins::evil_lol: Ok, ale reklamacji nie przyjmuję :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 [quote name='BBeta']Ok, ale reklamacji nie przyjmuję :diabloti: ja też :grins: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 [quote name='evel']I co, pomagają kolce? zdecydowanie ;) wczoraj kilka korekt przy bezmózgim rzucaniu się na Grama i sucz przestała go zaganiać i zaczęła przychodzić na zawołanie :grins: i oczywiście nie ciąga na smyczy ;) ale w zasadzie nie robią kolce na niej większego wrażenia, poza tym że do niej coś zaczyna docierać Quote
dog193 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Ach, kolce :loveu: :evil_lol: Jupi też się nimi nie przejmuje, jak ma je po prostu założone, ale korekty wychodzą świetnie. Patrzę na te psy i patrzę, myślę i myślę... chyba nie chciałabym mieć bordera :grins: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 [quote name='dog193']Ach, kolce :loveu: :evil_lol: Jupi też się nimi nie przejmuje, jak ma je po prostu założone, ale korekty wychodzą świetnie. Patrzę na te psy i patrzę, myślę i myślę... chyba nie chciałabym mieć bordera :grins: Brum to samo ;) z resztą widać, jaka przejęta i biedna :grins: czemu? Quote
Amber Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nie było mnie trochę, a tu nawet foty wstawione w ilości większej niż 1-2 :eviltong: Ach, gastro jest cudowne, tylko ma kilka wad jednak - jest to karma dedykowana żołądkowi i niestety inne rzeczy omija. Tj jakbyś się zdecydowała potrzymać na niej Brumę dłużej, to spodziewaj się pogorszenia sierści. Jari ma koszmarną niestety... Myślę, że z przestawieniem na gastro nie powinno być problemów, za to gorzej może być w drugą stronę... Mi się niestety jeszcze nie udało przestawić Jariego na żadną inną karmę... A gastro potrafi rozleniwić... Mimo ceny nawet :lol: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Amber napisał(a):Nie było mnie trochę, a tu nawet foty wstawione w ilości większej niż 1-2 :eviltong: Ach, gastro jest cudowne, tylko ma kilka wad jednak - jest to karma dedykowana żołądkowi i niestety inne rzeczy omija. Tj jakbyś się zdecydowała potrzymać na niej Brumę dłużej, to spodziewaj się pogorszenia sierści. Jari ma koszmarną niestety... Myślę, że z przestawieniem na gastro nie powinno być problemów, za to gorzej może być w drugą stronę... Mi się niestety jeszcze nie udało przestawić Jariego na żadną inną karmę... A gastro potrafi rozleniwić... Mimo ceny nawet :lol: A Brum po gastro ma sraczkę i leci z niej jak z kranu :grins: ciekawe czy dalej będzie tak samo :roll: mówisz, że nie będzie się już świeciła jak psu jajca? :evil_lol: mam nadzieję, że nie będę musiała jej na tej karmie długo trzymać, bo dla psa sportowego to zabójstwo :mdleje: Quote
dog193 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Sama nie wiem, czemu ;) Tak jakoś po prostu czuję, że byśmy się nie dogadali ;) W sumie nie potrafię tego wyjaśnić :D Quote
sacred PIRANHA Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Unbelievable napisał(a):A Brum po gastro ma sraczkę i leci z niej jak z kranu :grins: ciekawe czy dalej będzie tak samo :roll: mówisz, że nie będzie się już świeciła jak psu jajca? :evil_lol: mam nadzieję, że nie będę musiała jej na tej karmie długo trzymać, bo dla psa sportowego to zabójstwo :mdleje: a to gastro z royala? część psów bardzo źle na to reaguje, bo to jest na bazie hydrolizatowanego kurczaka(czy jakos tak...) Quote
Unbelievable Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 sacred PIRANHA napisał(a):a to gastro z royala? część psów bardzo źle na to reaguje, bo to jest na bazie hydrolizatowanego kurczaka(czy jakos tak...) tak, z tym że ona wszystkie karmy dostawała z kurczakiem i aż tak bardzo sraczki po samej karmie nigdy nie miała :grins: nie wiem, może ona coś zjadła wczoraj :roll: w każdym razie dzisiaj chyba dostanie namoczoną i się okaże.... Quote
Amber Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Jak jej się nie poprawi po tyg. to ja bym zmieniła firmę... po Hillsie i\d np. u nas było podobnie. Niezbadane są psie żołądki ;) Quote
motyleqq Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/305192_400745083312229_649311969_n.jpg Gram jest śliczny :loveu: chcę takiego pieska, ale żeby nie był terrierem, znacie? :cool3: Quote
dog193 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='motyleqq']https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/305192_400745083312229_649311969_n.jpg Gram jest śliczny :loveu: chcę takiego pieska, ale żeby nie był terrierem, znacie? :cool3: Istnieje coś takiego, jak kromfohrländer :D Quote
motyleqq Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 dog193 napisał(a):Istnieje coś takiego, jak kromfohrländer :D na każdej focie z google wygląda inaczej... często jest futrzasty, wcale nie taki jak Gram :( i napisane, że jest terrierem Quote
Recommended Posts