Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Talia napisał(a):
Myślę, że do duoy to dużo lepsze są węże, lepiej wchodzą :evil_lol::diabloti:

co kto lubi talia, co kto lubi :grins:
Lonley napisał(a):
Witamy :)
Cudne psiaki :loveu: Będziemy wpadać ;)

dzięki ;)

sacred PIRANHA napisał(a):
masz jakas klatke podobna do naszej...MidWest?

tak ;) klatka Grama, za mała dla Brumsztyla już, ale nie ma innej :diabloti:

[video=youtube_share;he4ojEs__J8]http://youtu.be/he4ojEs__J8[/video]

Posted

motyleqq napisał(a):
Bruma jest walnięta :diabloti:

tak :diabloti:
haha moj Timek na hasło idz biegaj, szedł biegac i biegał biegał biegał...jak mu nie powiesz dosc, to bedzie biegał az padnie...w koncu kazałam biegac nie?:-)

Brum akurat złapała piłeczkę piszczącą i się jarała nią , ale jak jej powiem żeby biegała to jest podobnie :evil_lol:
Marta_Ares napisał(a):
ona jest na pewno normalna? :diabloti:

to po gastro taką niespodziankę Ci zrobiła??

nie :diabloti:

taaa po gastro... może powinnam jej powoli, stopniowo z tej karmy zmieniać, nie wiem :roll: bo ja jej dałam od razu całą porcję gastro. Nigdy nie zmieniałam powoli karm i u Brumsztyla też nie było z tym problemu :roll:

Posted

[quote name='BBeta']Ja też chce nowy aparat :obrazic:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/294624_511992098816505_30174474_n.jpg
Grzeczny piesek :loveu: :diabloti:
zamienimy się? :grins::evil_lol:

bardzo grzeczny :diabloti:

[quote name='Marta_Ares']ja u Aresa tez nigdy nie robiłam tak przy zmianie karmy i nic sie nie działo, choć niby powinno się właśnie stopniowo mieszać...
no ja też tak nie robiłam, z Brumą z karmy na karmę zmiana czasem co 2-3 dni bo jeździłam to tu to tam, i nigdy nie było problemu :roll:

Posted

[quote name='evel']I co, pomagają kolce?
zdecydowanie ;) wczoraj kilka korekt przy bezmózgim rzucaniu się na Grama i sucz przestała go zaganiać i zaczęła przychodzić na zawołanie :grins: i oczywiście nie ciąga na smyczy ;) ale w zasadzie nie robią kolce na niej większego wrażenia, poza tym że do niej coś zaczyna docierać

Posted

Ach, kolce :loveu: :evil_lol: Jupi też się nimi nie przejmuje, jak ma je po prostu założone, ale korekty wychodzą świetnie.

Patrzę na te psy i patrzę, myślę i myślę... chyba nie chciałabym mieć bordera :grins:

Posted

[quote name='dog193']Ach, kolce :loveu: :evil_lol: Jupi też się nimi nie przejmuje, jak ma je po prostu założone, ale korekty wychodzą świetnie.

Patrzę na te psy i patrzę, myślę i myślę... chyba nie chciałabym mieć bordera :grins:
Brum to samo ;) z resztą widać, jaka przejęta i biedna :grins:

czemu?

Posted

Nie było mnie trochę, a tu nawet foty wstawione w ilości większej niż 1-2 :eviltong:

Ach, gastro jest cudowne, tylko ma kilka wad jednak - jest to karma dedykowana żołądkowi i niestety inne rzeczy omija. Tj jakbyś się zdecydowała potrzymać na niej Brumę dłużej, to spodziewaj się pogorszenia sierści. Jari ma koszmarną niestety... Myślę, że z przestawieniem na gastro nie powinno być problemów, za to gorzej może być w drugą stronę... Mi się niestety jeszcze nie udało przestawić Jariego na żadną inną karmę... A gastro potrafi rozleniwić... Mimo ceny nawet :lol:

Posted

Amber napisał(a):
Nie było mnie trochę, a tu nawet foty wstawione w ilości większej niż 1-2 :eviltong:

Ach, gastro jest cudowne, tylko ma kilka wad jednak - jest to karma dedykowana żołądkowi i niestety inne rzeczy omija. Tj jakbyś się zdecydowała potrzymać na niej Brumę dłużej, to spodziewaj się pogorszenia sierści. Jari ma koszmarną niestety... Myślę, że z przestawieniem na gastro nie powinno być problemów, za to gorzej może być w drugą stronę... Mi się niestety jeszcze nie udało przestawić Jariego na żadną inną karmę... A gastro potrafi rozleniwić... Mimo ceny nawet :lol:

A Brum po gastro ma sraczkę i leci z niej jak z kranu :grins: ciekawe czy dalej będzie tak samo :roll:
mówisz, że nie będzie się już świeciła jak psu jajca? :evil_lol: mam nadzieję, że nie będę musiała jej na tej karmie długo trzymać, bo dla psa sportowego to zabójstwo :mdleje:

Posted

Unbelievable napisał(a):
A Brum po gastro ma sraczkę i leci z niej jak z kranu :grins: ciekawe czy dalej będzie tak samo :roll:
mówisz, że nie będzie się już świeciła jak psu jajca? :evil_lol: mam nadzieję, że nie będę musiała jej na tej karmie długo trzymać, bo dla psa sportowego to zabójstwo :mdleje:

a to gastro z royala? część psów bardzo źle na to reaguje, bo to jest na bazie hydrolizatowanego kurczaka(czy jakos tak...)

Posted

a to gastro z royala? część psów bardzo źle na to reaguje, bo to jest na bazie hydrolizatowanego kurczaka(czy jakos tak...)

tak, z tym że ona wszystkie karmy dostawała z kurczakiem i aż tak bardzo sraczki po samej karmie nigdy nie miała :grins:
nie wiem, może ona coś zjadła wczoraj :roll: w każdym razie dzisiaj chyba dostanie namoczoną i się okaże....

Posted

Jak jej się nie poprawi po tyg. to ja bym zmieniła firmę... po Hillsie i\d np. u nas było podobnie. Niezbadane są psie żołądki ;)

Posted

dog193 napisał(a):
Istnieje coś takiego, jak kromfohrländer :D

na każdej focie z google wygląda inaczej... często jest futrzasty, wcale nie taki jak Gram :( i napisane, że jest terrierem