Aleks89 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Chodziło mi o rzucaczkę klątw. Do tarocistów itp. nic nie mam.Więc luzzz martens Quote
LadyS Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Aleks89']Chodziło mi o rzucaczkę klątw. Do tarocistów itp. nic nie mam.Więc luzzz martens[/QUOTE] Cała ezo bazuje na podobnym materiale i podobnej wiedzy. Z tej, wyśmiewanej przez Ciebie "magii", z "czakr", z "uroków i klątw" korzysta też Martens, tylko w inny sposób - poszerz lepiej wiedzę, jeśli już musisz się na jakiś temat wypowiadać. Quote
Amber Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nom, bo jeszcze ktoś na ciebie klątwę rzuci :diabloti: Quote
LadyS Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nie ma co sobie rąk brudzić i głowy durnotami zajmować ;) Quote
a_niusia Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 ja tam szczerze mowiac w klatwy i magie wierze tak samo intensywnie jak w trzy osoby boskie, z ktorych jedna ma forme golebia:diabloti: Quote
LadyS Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 To podobnie, jak i ja we wróżki w Internecie, super behawiorystów na dogo i to, że JRT jest super trudną rasa dla wybranych - co jednak nie oznacza, że ludzi w to wierzących czy tym będących nie szanuję albo obgaduję za plecami ;) Może upadłam nisko (jak twierdzi w przypływie złosci moja rodzina, gdy przypominają sobie, że mam psa zamiast dziecka :lol:), ale nie aż tak :lol: [B]Unbleble[/B]:diabloti: a jak w końcu z tymi stawami Brumy? Decydujesz się na badanie, czy na razie nie, bo Bruma chyba nie ma objawówjak jej bracia, nie? Quote
a_niusia Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 mi to wisi i powiewa-w moim zyciu nie ma zadnej sfery religijnej ani innej ezosfery. za duzo mam nauki we lbie. Quote
Unbelievable Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 mnie magia i uroki też jarają jak żabę alkohol, znaczy mam to głęboko w poważaniu i raczej mnie śmieszy niż się boję czy przejmuję :grins: ja mam umysł ścisły i nie wierzę w nic w sensie ezoterycznym, wiary etc, po prostu dla mnie jest to zupełnie niemożliwe, jestem też agnostykiem, więc to chyba mówi samo za siebie ;) [quote name='LadyS'] [B]Unbleble[/B]:diabloti: a jak w końcu z tymi stawami Brumy? Decydujesz się na badanie, czy na razie nie, bo Bruma chyba nie ma objawówjak jej bracia, nie?[/QUOTE] ona nie ma objawów żadnych, nawet ostatnio jej pozwoliłam zrobić flipa jednego (i pierwszy raz a ona tyłek totalnie do góry podniosła, uwielbiam tego psa do frisbee :loveu:), i no nic, dosłownie, ale badania jej zrobię jak będę miała dostęp, znaczy będę na dłużej w gdańsku, bo mój wujek chyba nie ma rentgenu Quote
Aleks89 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Aniusia-1raz w życiu się z Tobą zgadzam:loveu: Quote
a_niusia Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 nie wiem, czy w pelni, bo ja odkad przeczytalam boga urojonego, to juz nigdy, nigdy nie nazwalabym siebie agnostykiem i zupelnie jak dawkins sadze, ze to jest obrazliwe. Quote
Talia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Unbelievable napisał(a):https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/225105_511992392149809_1934084284_n.jpg Ona wygląda mądrze :crazyeye::diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Talia']Ona wygląda mądrze :crazyeye::diabloti: tylko wygląda :grins: Quote
Unbelievable Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 o, widzę, że nikt nas nie kocha, a mam tyyyle zdjęć :grins: [video=youtube;HoHKUpESzQE]http://www.youtube.com/watch?v=HoHKUpESzQE&feature=player_embedded[/video] Quote
Unbelievable Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 Marta_Ares napisał(a):fajna sucz się z niej zrobiła :loveu: ano, proporcjonalna jest w końcu ;) urosła trochę w górę (:placz:) i łapy ma trochę dłuższe i można na nią patrzeć :evil_lol: Dzisiaj gadałam z wetem(po oględzinach kupy :grins:) i poradzili żeby jej dawać gastro przez 3-4 miesiące, a później można spróbować z normalną karmą. Nie wiem już sama co mam robić :roll: ale chyba jej kupię jeden duży worek tej gastro, starczy pewnie na 3 miesiące, a co później się zobaczy.... Quote
dog193 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Unbelievable napisał(a):o, widzę, że nikt nas nie kocha, a mam tyyyle zdjęć :grins: 3? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 dog193 napisał(a):3? :diabloti: 30 :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 Jak nikt się nie zachwyca zdjęciami/psem to po co mam wrzucać :grins: Będę chyba kupować używane d80 bo na nówkę sztukę w życiu nie uzbieram przy moich coraz to nowych pomysłach :mdleje: Quote
motyleqq Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Unbelievable napisał(a): Będę chyba kupować używane d80 bo na nówkę sztukę w życiu nie uzbieram przy moich coraz to nowych pomysłach :mdleje: jakich pomysłach? :cool3: na mój już naliczyłam 200zł, a akwarium mam za friko :lol: Quote
Unbelievable Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 [quote name='motyleqq']jakich pomysłach? :cool3: na mój już naliczyłam 200zł, a akwarium mam za friko :lol: na przykład wczoraj prawie kupiłam dwa węże :mdleje: i baaaaardzo chcę jakiegoś gada :roll: już nie mówię o bransoletkach DIY, chcę kupić jeszcze obrożę dla Grama bo AD powoli wygląda niezbyt ładnie a przy okazji Brumie też trzeba kupić prawda :grins: no i klatka materiałowa by się przydała... Quote
motyleqq Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 lista zakupowa widzę długa jak i u nas :lol: my mamy system 'kupimy po wypłacie', potem jest wypłata i za chwilę jej nie ma :roll: Quote
Unbelievable Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 Słyszał ktoś o tej karmie? może taka wystarczy jeżeli Bruma nie ma jakichś mega problemów? skład ma całkiem przyjemny gdyby nie ta kukurydza http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/reddy/32791 Quote
Recommended Posts