Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleks89']Chodziło mi o rzucaczkę klątw. Do tarocistów itp. nic nie mam.Więc luzzz martens[/QUOTE]

Cała ezo bazuje na podobnym materiale i podobnej wiedzy. Z tej, wyśmiewanej przez Ciebie "magii", z "czakr", z "uroków i klątw" korzysta też Martens, tylko w inny sposób - poszerz lepiej wiedzę, jeśli już musisz się na jakiś temat wypowiadać.

Posted

To podobnie, jak i ja we wróżki w Internecie, super behawiorystów na dogo i to, że JRT jest super trudną rasa dla wybranych - co jednak nie oznacza, że ludzi w to wierzących czy tym będących nie szanuję albo obgaduję za plecami ;) Może upadłam nisko (jak twierdzi w przypływie złosci moja rodzina, gdy przypominają sobie, że mam psa zamiast dziecka :lol:), ale nie aż tak :lol:

[B]Unbleble[/B]:diabloti: a jak w końcu z tymi stawami Brumy? Decydujesz się na badanie, czy na razie nie, bo Bruma chyba nie ma objawówjak jej bracia, nie?

Posted

mnie magia i uroki też jarają jak żabę alkohol, znaczy mam to głęboko w poważaniu i raczej mnie śmieszy niż się boję czy przejmuję :grins: ja mam umysł ścisły i nie wierzę w nic w sensie ezoterycznym, wiary etc, po prostu dla mnie jest to zupełnie niemożliwe, jestem też agnostykiem, więc to chyba mówi samo za siebie ;)

[quote name='LadyS']
[B]Unbleble[/B]:diabloti: a jak w końcu z tymi stawami Brumy? Decydujesz się na badanie, czy na razie nie, bo Bruma chyba nie ma objawówjak jej bracia, nie?[/QUOTE]
ona nie ma objawów żadnych, nawet ostatnio jej pozwoliłam zrobić flipa jednego (i pierwszy raz a ona tyłek totalnie do góry podniosła, uwielbiam tego psa do frisbee :loveu:), i no nic, dosłownie, ale badania jej zrobię jak będę miała dostęp, znaczy będę na dłużej w gdańsku, bo mój wujek chyba nie ma rentgenu

Posted

Unbelievable napisał(a):
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/225105_511992392149809_1934084284_n.jpg

Ona wygląda mądrze :crazyeye::diabloti:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
fajna sucz się z niej zrobiła :loveu:

ano, proporcjonalna jest w końcu ;) urosła trochę w górę (:placz:) i łapy ma trochę dłuższe i można na nią patrzeć :evil_lol:

Dzisiaj gadałam z wetem(po oględzinach kupy :grins:) i poradzili żeby jej dawać gastro przez 3-4 miesiące, a później można spróbować z normalną karmą. Nie wiem już sama co mam robić :roll: ale chyba jej kupię jeden duży worek tej gastro, starczy pewnie na 3 miesiące, a co później się zobaczy....

Posted

Unbelievable napisał(a):

Będę chyba kupować używane d80 bo na nówkę sztukę w życiu nie uzbieram przy moich coraz to nowych pomysłach :mdleje:

jakich pomysłach? :cool3: na mój już naliczyłam 200zł, a akwarium mam za friko :lol:

Posted

[quote name='motyleqq']jakich pomysłach? :cool3: na mój już naliczyłam 200zł, a akwarium mam za friko :lol:
na przykład wczoraj prawie kupiłam dwa węże :mdleje: i baaaaardzo chcę jakiegoś gada :roll: już nie mówię o bransoletkach DIY, chcę kupić jeszcze obrożę dla Grama bo AD powoli wygląda niezbyt ładnie a przy okazji Brumie też trzeba kupić prawda :grins: no i klatka materiałowa by się przydała...