Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Unbelievable napisał(a):
A tak swoją drogą, jak ja z nim coś robię, to taki totalny luz mnie ogarnia :loveu: wiem co kiedy jak pokazać i powiedzieć żeby zrobił tak jak chcę, on się potrafi domyślić o co mi chodzi. Z Brumą jeszcze się tak nie dogaduję, i pewnie dużo wody upłynie zanim tak będzie.

mam to samo z Ajusiem i suką (ona ma imie, ale i tak u nas w domu się mowi: Ajuś i suka :-) ). Jak z nim cos robię, nawet totalnie nowego to wszystko jest takie fajne, rozumiemy się ...a z suką...ehhh suka, to jest suka...moze za jakiś czas się dotrzemy:-D mimo, że zrobiła przez te pół roku u mnie olbrzymie postępy i w chwili obecnej jest już bezproblemowa, to do Ajusia jej brakuje sporo:-D

Posted

Aleks89 napisał(a):
Jak to mawia mój dziadek "Baby to są .....je":evil_lol:

o mówię do niej czasem "ty poj**ana suko" albo "ale ty jesteś poj**ana suka"

a pani sąsiadka powiedziała, że zgłosiła mnie do fundacji:-D bo moje psy są wychudzone, zastraszone, trzymam je w klatce i karmie kośćmi;-) czeeeekam na wizyte inspektorów ;-)

Posted

Shinuchę tata nazywa gówniaczek, bo jak tylko się wprowadziłyśmy załatwiała się w piwnicy i tak ją do tej pory nazywa jak jej szuka. Ja ją nazywam Pimpuś i wszyscy myślą że to pies, dopiero jak wyłazi z niej podła suka wyraźnie widać że psem nie jest :p. Do Hexy mówię 'stara łajzo', 'śmierdziuchu', 'śmierdzi-uszku' (zamiast "wstydź się" mamy zapytanie "śmierdzi ucho?" bo ona nie lubi dotykania uszu) i rodziców to irytuje bo to ich ukochany piesek, który mimo wielu wad jest dla nich ideałem.

Posted

kurrna pisałam post i nie wysłał się :angryy:
[quote name='Vectra']ciekawe co by było na wątkach , gdyby ujawnić jak ja się zwracam niekiedy do moich piesków :evil_lol:

a wiesz jaka jest moja teoria , dlaczemu łatwiej się dogadujesz z Gramem ? bo jest samcem :)

kiedyś już była rozmowa o suczkach i ich idealnych charakterach :diabloti:
to jest jedna z możliwych opcji, druga to taka, że Gram jest terrierkiem, trzecia dotyczy tego że na nim wię wszystkiego uczyłam i do niego dostosowała ze wszystkim. A pewnie po części prawda jest wszędzie ;)

[quote name='Aleks89']http://img1.demotywatoryfb.pl/uploads/201208/1344010222_uiqr4c_500.jpg

Zagadka włosów Martyny rozwiązana!!!!!
Ublebleble-wybacz :lol:
Oluś jak zawsze kochany :loveu:

dziecko mogło sobie ostatnio popływać :)

Jeżeli ktoś ma dostęp do DVD Crate games, Control Unleashed lub innych podobnych dotyczących samokontroli to ja bardzo chętnie odkupię lub pożyczę.

Posted

Wiesz, ja wstawiam 20-50 zdjęć to zawsze kilka osób się znajdzie do komentowania, a jak ty wstawiasz 1-3 to co się dziwisz :eviltong:

Uszy ma śmieszne, dobrze, że jej nie stanęły na owczarka w sumie ;)

Posted

ta, jak wstawię zdjęcie to nikogo nie ma, jak jest paplanina to włażą tłumy :diabloti:

jeszcze się nie przyzwyczaiłaś ? :evil_lol:
zdjęcie z łapeczką cudne !

Posted

[quote name='darii_iia']Bo te paplaniny się fajnie czyta. :diabloti:

Uwielbiam tą Twoją sucz. :loveu: Jest taka pocieszna i ma uroczy wyraz pycholka. :)
pfy, a moich psów się nie ogląda fajnie? :diabloti:

[quote name='Doginka']Ja zaglądnęłam żeby zobaczyć to cud miód zdjęcie:lol:;-)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/392289_505299836152398_1098872895_n.jpg
:loveu:
[quote name='Amber']Wiesz, ja wstawiam 20-50 zdjęć to zawsze kilka osób się znajdzie do komentowania, a jak ty wstawiasz 1-3 to co się dziwisz :eviltong:

Uszy ma śmieszne, dobrze, że jej nie stanęły na owczarka w sumie ;)
nie wyrabiam normy? :evil_lol:

nie chciałabym żeby jej stanęły, nie z jej ilością sierści :diabloti:
[quote name='*Monia*']Jaki ona ma głupiutki wyraz ryjka :evil_lol:, zrobiła się ładniejsza a entelegentna mina się nie zmieniła :loveu:
dokładnie :diabloti:
[quote name='Asiaczek']Proszę, jak elegancko łapke podaje:)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/392289_505299836152398_1098872895_n.jpg

Pzdr.
tradycja zachowana być musi :diabloti:
[quote name='eria']jeszcze się nie przyzwyczaiłaś ? :evil_lol:
zdjęcie z łapeczką cudne !
przyzwyczaiłam, tak tylko marudzę :evil_lol:

[video=youtube;4J5Y1tDqfl0]http://www.youtube.com/watch?v=4J5Y1tDqfl0&feature=youtu.be[/video]

Posted

Unbelievable napisał(a):
pfy, a moich psów się nie ogląda fajnie? :diabloti:

Musisz wstawiać więcej zdjęć, by paplaniny ich nie przyćmiewały. :evil_lol:
A tak serrio, serio to kocham Brumę. :loveu:
I filmik świetny. :) Lubię twe włosy. :lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Jaki Gram skoczny jest :loveu:

nie dość że skacze jak porąbany to jeszcze ląduje super :loveu:
darii_iia napisał(a):
Musisz wstawiać więcej zdjęć, by paplaniny ich nie przyćmiewały. :evil_lol:
A tak serrio, serio to kocham Brumę. :loveu:
I filmik świetny. :) Lubię twe włosy. :lol:

to niestety niemożliwe :evil_lol:

dzięki dzięki :)
Amber napisał(a):
Fajnie się oglada... bez dźwięku :diabloti:

no nie mów że nie ma muzyki :mdleje:

Posted

Amber napisał(a):
Problem właśnie, że jest :evil_lol:

tak, już zrozumiałam :evil_lol: jak słuchałaś tylko samiusi począteczek to dalej jest fajne pseudo deathcorowe, a jak słuchałaś przynajmniej z 10 sekund i dalej ci się nie podoba to faktycznie też bym wyłączyła :diabloti: jeden z moich ulubionych coverów