Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izabela124. napisał(a):
Nie udawaj gorszej niż jesteś

dobra, koncze to bo juzmnie plecy bola...

skoro moje psy sie nie odszczekuja ujadaczom przy plotach, to ja tez nie powinnam-w koncu wszyscy musimy bec idealni.

Posted

[quote name='Amber']Hehe tylko widzisz my jesteśmy bezwstydne, żeby swoje nieposłuszne psy umieszczać w necie, natomiast ci z tymi idealnymi jakoś mało je pokazują w realu... :eviltong: Za to kwitną na kartach prawie w każdym wątku, nawet zupełnie z dupy ;)
właśnie wrzucam filmik pokazujący bezmózgię brumy, ale chyba sobie daruję i nie będę go nigdzie pokazywać, bo znowu będę durną laską bez wiedzy o szkoleniu ;) zwłaszcza że Bruma dostaje mały wpiernicz :diabloti:
[quote name='a_niusia']hehe w realu to akurat mojego idealnego psa pokazuje bez problemu:)))))

kuuurcze ale trzeba miec nudne zycie, zeby po wszystkich watkach obrabiac tylki osobom, ktorych sie nawet nie zna. i jakim trzeba byc po prostu MALYM czlowiekiem:))))
wierz mi, chciałabym być mała :loveu:
[quote name='Anecioreczek']http://www.rabbitqueen.com/

Fauka zajmuje się robieniem stron, znajdziesz ją na niebieskim forum borderów.

cudowne podsumowaie filmiku " downie" :D
dzięki, zapomniałam o niej ;)

wystarczy spojrzeć na jej ryj i "dałnie" samo się nasuwa na myśl :evil_lol:
[quote name='evel']Ja tam nie miałam problemów, żeby się z Anką umówić w realu i obejrzeć sobie jej psa. Polecam, na żywo zawsze można łatwiej wyjaśnić wszelkie "ale" :cool3:
akurat jest to jedna z osób która mnie do siebie tak zraziła, że nie mam zamiaru się spotykać ;)
[quote name='evel']Wyrażenie swojego zdania na "kontrowersyjny" temat zawsze pociąga za sobą niezadowolenie ludzi o odmiennych poglądach.
i tyczy się to nie tylko gejów i różowego :)

[quote name='gops']świetnie wygląda mniej kudłata Bruma !
dzięki :)
[quote name='Aleks89']Ja tu przyszedłem z kisielkiem ,a tu koniec wojny.
niestety :(

Posted

Hehe kto mieczem wojuje od miecza ginie. Wybacz a_niusiu, ale po prostu jesteś dla mnie tak zabawną osobą, że czasem nie mogę się oprzeć. Jak wchodzę na wątek Martyny to jakoś tak samo z siebie od razu mi się przypominają twoje kulturalne teksty o dziecinności i nieposłusznych psach. A i o wyglądzie kretyna :lol: Nie mówiąc o wunżach :evil_lol: (no ale to pasuje: kretyński wygląd + kretyńskie hobby + kretyńskie psy :lol:) A, że świat lubi balans? No to już wina świata :diabloti:

właśnie wrzucam filmik pokazujący bezmózgię brumy, ale chyba sobie daruję i nie będę go nigdzie pokazywać, bo znowu będę durną laską bez wiedzy o szkoleniu ;-) zwłaszcza że Bruma dostaje mały wpiernicz :diabloti:

A ja chętnie obejrzę te twoje niewychowane psy :) Pociesz się, że jestem dużo większym kretynem. Jeden pies przejechany, a dwa prawie się zatkały kurczakiem :p No i chyba kupię sobie wunża :eviltong:

Ja tam nie miałam problemów, żeby się z Anką umówić w realu i obejrzeć sobie jej psa. Polecam, na żywo zawsze można łatwiej wyjaśnić wszelkie "ale" :cool3:

Oj na pewno. Ale niestety nie dostałabym zapewne zaszczytu spotkania się z wielmożną panią. Moje psy są zbyt kretyńskie. Jari pewnie skakałby po gordonkach, a to świadczy o złym wychowaniu, więc zaraz zostałby zdzielony smyczą po grzbiecie, co mogło by się skończyć źle dla zdzielającej. Natomiast sama pogłaskać też bym nie mogła, bo nie wolno :( No i co tu z takimi robić? Okładać pole? :eviltong:

Posted

O bez kitu wtedy by nie skakał po gordonkach... Tylko też to bez sensu, bo wtedy one by okładały pole, on w trybie pracy i spotkanie było takie trochę obok siebie :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
O bez kitu wtedy by nie skakał po gordonkach... Tylko też to bez sensu, bo wtedy one by okładały pole, on w trybie pracy i spotkanie było takie trochę obok siebie :diabloti:

ej serio pozwalasz jariemu na skakanie po innych psach?

Posted

No bo jakby już doszło do spotkania to zakładam, że razem z psami. No chyba, że mój byłby cały czas na smyczy. Ale wtedy spotkanie także by sensu nie miało. Poziom absurdu wzraaaasta :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
No bo jakby już doszło do spotkania to zakładam, że razem z psami. No chyba, że mój byłby cały czas na smyczy. Ale wtedy spotkanie także by sensu nie miało. Poziom absurdu wzraaaasta :evil_lol:

nie martw sie, nie mialby szansy po nich poskakac nawet, gdyby nie byl "w trybie pracy" i nie umialabys mu zabronic...dym by za nimi wachal:))))))

ale to racja...daj spokoj z tymi absurdalnymi wizualizacjami. nie sadze, zebysmy kiedys mialy okazje.

Posted

Kółko wzajemnej adoracji zacieśnia się również z każdą minutą.

i nie umialabys mu zabronic...

Nie umiałabym :( Przecież napisałam, że jest niewychowany.

dym by za nimi wachal

W jakim sensie? Że by mu uciekły? ;)

Posted

Amber napisał(a):

Ja się do Waszych kretyńskich (chyba lubisz to słowo) dyskusji nie wtrącam - Ankę znam w realu i żadna rzecz, którą mówi o swoich suczach, nie jest kłamstwem; w zasadzie jej starsza suka jest jednym z najbardziej wychowanych i pozytywnych psów, jakie miałam okazję poznać i to jest fakt. Nie czerpię też przyjemności z pokazywania i mówienia światu, jakie to mój pies popełnia wybryki i jaki nie jest posłuszny - dla mnie to powód do wstydu i pracy, ale każdy mierzy wg siebie. Nie wciągaj mnie więc w swój świat, bo mnie on nie interesuje. Mam nadzieję, że się zrozumiałyśmy.

Posted

Amber napisał(a):

Nie umiałabym :( Przecież napisałam, że jest niewychowany.

W jakim sensie? Że by mu uciekły? ;)

nie...czekalyby az skonczy po nich skakac.

Posted

Ja się do Waszych kretyńskich (chyba lubisz to słowo) dyskusji nie wtrącam

Przed minutą się wtrąciłaś :lol:

Nie czerpię też przyjemności z pokazywania i mówienia światu, jakie to mój pies popełnia wybryki i jaki nie jest posłuszny

A może to taka mała farsa na odwrotne zachowanie? Przyjemności pokazywania i mówienia o tym jakie się ma idealne psy wszędzie i wszystkim. Chociaż by w wątku o chamstwie, który służy zupełnie czemuś innemu... Już nie mówiąc o krytykowaniu innych, którzy nad tymi błędami faktycznie pracują.

nie...czekalyby az skonczy po nich skakac.

Oj mogły by się nie doczekać. Pamiętaj, że mój pies ma ADHD, waży ponad 40 kg, jest trudnej rasy, jest ponadto bardzo szybki, zwinny i łatwo się denerwuje. Ma też kłopoty z żołądkiem i nosi kaganiec na każdy spacer, a ja jestem za kopiowaniem... A nie czekaj, to nie bajka na tę okoliczność :eviltong: