Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czas się przestawić na kawior i szampana :lol:

Btw a Bruma już taka mądra jest? ;) W ogóle border z białą głową mi się bardzo podoba (jak na bc oczywiście :lol:)

[video=youtube;mUu0aZRtyFs]http://www.youtube.com/watch?v=mUu0aZRtyFs&feature=g-all-lik[/video]

Posted

Brum jest na razie zbyt durna żeby być taka mądra :diabloti: nie chcę jej pokazywać, że może bezkarnie coś brać do ryjka, czego nie można gryźć

smakołykami też wzgardziła, nie wierzę w tego psa normalnie :mdleje: zachowuje się normalnie, nie wiem o co jej chodzi....

Posted

[quote name='evel']Super uroczy ten piesek :loveu:

A Brumcz nie sypia w klatce? :hmmmm:[/QUOTE]
dwa razy nie spała, efekty widać ;)
w łomży nie śpi w klatce ale tam nie ma za bardzo co zjeść, w gdańsku znowu zacznie

aaa no i robię filmik, powinnam niedługo wrzucić :)

Posted

[quote name='Vectra']a może cieczka się szykuje , stąd jadłowstręt ;)[/QUOTE]
nie no, cholera, byle nie teraz :mdleje:
ona właśnie się zachowuje jakby miała jadłowstręt dosłownie, tak jakby ją odrzucało od jedzenia, chce zjeść ale nie zjada :roll:

Posted

[quote name='Unbelievable']nie no, cholera, byle nie teraz :mdleje:
ona właśnie się zachowuje jakby miała jadłowstręt dosłownie, tak jakby ją odrzucało od jedzenia, chce zjeść ale nie zjada :roll:[/QUOTE]
hormony , hormony :)
Przerabiam to teraz z Terrierkiem .... na wsio ma dąs :mdleje:

Posted

a ta chodzi i się przytula, mamo mamo zobacz tam jest jedzenie, ja bym chciała ale nie mogę i jestem taka biedna :placz: :evil_lol:

[video=youtube_share;H975nX2-X2w]http://youtu.be/H975nX2-X2w[/video]

Posted

ojezu właśnie sobie zdałam sprawę, że Duma też będzie kiedyś mieć cieczkę:evil_lol:.... chyba będę musiała pożyczyć maczetę od szefa:diabloti:, bo już widzę te wszystkie okoliczne samowyprowadzające się burki...bo fochy na jedzenie ma już teraz , namoczone tak, suche nie

Posted

evel napisał(a):
Widzę łańcuch, czy ktoś pamięta numer to lokalnego TOZu...? :evil_lol:

:diabloti:
Haczyk podobno zjada wszystkie smycze i nie ma innego wyjścia niż chodzić z nim na łańcuchu :evil_lol:

jest niesamowicie podobny do brata Brumy- Bookera, i do ojca

Posted

evel napisał(a):
Widzę łańcuch, czy ktoś pamięta numer to lokalnego TOZu...? :evil_lol:

Ja nie tylko to - aż 3 psy są przywiązane do drzewa! Ktoś się ewidentnie znęca nad psami (a może je porzuca?) :D

Posted

Unbelievable napisał(a):
:diabloti:
Haczyk podobno zjada wszystkie smycze i nie ma innego wyjścia niż chodzić z nim na łańcuchu :evil_lol:

jest niesamowicie podobny do brata Brumy- Bookera, i do ojca

Spoksior, 90% wilczaków jest palikowanych łańcuchem, bo inaczej uziemienie trwa 4, 3, 2, 1... :evil_lol: