Amber Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Czas się przestawić na kawior i szampana :lol: Btw a Bruma już taka mądra jest? ;) W ogóle border z białą głową mi się bardzo podoba (jak na bc oczywiście :lol:) [video=youtube;mUu0aZRtyFs]http://www.youtube.com/watch?v=mUu0aZRtyFs&feature=g-all-lik[/video] Quote
Unbelievable Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 Brum jest na razie zbyt durna żeby być taka mądra :diabloti: nie chcę jej pokazywać, że może bezkarnie coś brać do ryjka, czego nie można gryźć smakołykami też wzgardziła, nie wierzę w tego psa normalnie :mdleje: zachowuje się normalnie, nie wiem o co jej chodzi.... Quote
evel Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Super uroczy ten piesek :loveu: A Brumcz nie sypia w klatce? :hmmmm: Quote
Unbelievable Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='evel']Super uroczy ten piesek :loveu: A Brumcz nie sypia w klatce? :hmmmm:[/QUOTE] dwa razy nie spała, efekty widać ;) w łomży nie śpi w klatce ale tam nie ma za bardzo co zjeść, w gdańsku znowu zacznie aaa no i robię filmik, powinnam niedługo wrzucić :) Quote
Vectra Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 a może cieczka się szykuje , stąd jadłowstręt ;) Quote
Unbelievable Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='Vectra']a może cieczka się szykuje , stąd jadłowstręt ;)[/QUOTE] nie no, cholera, byle nie teraz :mdleje: ona właśnie się zachowuje jakby miała jadłowstręt dosłownie, tak jakby ją odrzucało od jedzenia, chce zjeść ale nie zjada :roll: Quote
Vectra Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Unbelievable']nie no, cholera, byle nie teraz :mdleje: ona właśnie się zachowuje jakby miała jadłowstręt dosłownie, tak jakby ją odrzucało od jedzenia, chce zjeść ale nie zjada :roll:[/QUOTE] hormony , hormony :) Przerabiam to teraz z Terrierkiem .... na wsio ma dąs :mdleje: Quote
Unbelievable Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 a ta chodzi i się przytula, mamo mamo zobacz tam jest jedzenie, ja bym chciała ale nie mogę i jestem taka biedna :placz: :evil_lol: [video=youtube_share;H975nX2-X2w]http://youtu.be/H975nX2-X2w[/video] Quote
eria Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 ojezu właśnie sobie zdałam sprawę, że Duma też będzie kiedyś mieć cieczkę:evil_lol:.... chyba będę musiała pożyczyć maczetę od szefa:diabloti:, bo już widzę te wszystkie okoliczne samowyprowadzające się burki...bo fochy na jedzenie ma już teraz , namoczone tak, suche nie Quote
Victoria Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 jestem urzeknięta :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Sucza wczoraj zjadła cośtam, ciekawe co będzie dzisiaj ;) Z Rejkiem srejkiem :diabloti: Quote
Doginka Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Broomowa zmokła kura ładniejsza:loveu: Super się dogaduje ze szczurowatym:lol:;-) Quote
evel Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Widzę łańcuch, czy ktoś pamięta numer to lokalnego TOZu...? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 evel napisał(a):Widzę łańcuch, czy ktoś pamięta numer to lokalnego TOZu...? :evil_lol: :diabloti: Haczyk podobno zjada wszystkie smycze i nie ma innego wyjścia niż chodzić z nim na łańcuchu :evil_lol: jest niesamowicie podobny do brata Brumy- Bookera, i do ojca Quote
Ty$ka Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 evel napisał(a):Widzę łańcuch, czy ktoś pamięta numer to lokalnego TOZu...? :evil_lol: Ja nie tylko to - aż 3 psy są przywiązane do drzewa! Ktoś się ewidentnie znęca nad psami (a może je porzuca?) :D Quote
sacred PIRANHA Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 ten łancuch na bank nie ma 5 metrow! wogole te biedne psy bez wody! zostawione same! wszystkie zieją z gorąca! tyle biedy w tych poczciwych ślepiach!! booooooże nie moge na to patrzeć:-D Quote
evel Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Unbelievable napisał(a)::diabloti: Haczyk podobno zjada wszystkie smycze i nie ma innego wyjścia niż chodzić z nim na łańcuchu :evil_lol: jest niesamowicie podobny do brata Brumy- Bookera, i do ojca Spoksior, 90% wilczaków jest palikowanych łańcuchem, bo inaczej uziemienie trwa 4, 3, 2, 1... :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 A ja widze w tych oczkach tęsknote za kanapą i kolankami ukochanego pana.Jak tak można serce się kraje :( Quote
Unbelievable Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 kolejne biedne pieski tu już umierają z przegrzania i odwodnienia a tu Ratatajka prosi o odrobinę wody i cienia :( Quote
Recommended Posts