Unbelievable Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 buahahahah jakie zdjęcie :evil_lol: dzięki, kradnę na fejsika :diabloti: Quote
C&B Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Jest jeszcze takie, Gramiś ma podzielną uwagę :diabloti: Quote
Kirinna Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-3nDaVnjapRY/T_WtjVY2LMI/AAAAAAAABFM/znKHlvKuCgM/s576/P1650563.JPG świetne:) Quote
Doginka Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Illusion']Bruma jest bardzo fajna, a jak już sobie wyhoduje mózg (:lol:) to już w ogóle będzie superowym borderkiem :). A ona co, trenuje chodzenie na paluszkach?:hmmmm:.....:roflt: Quote
Unbelievable Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Ty, on za ciężki chyba nie jest? :lol:[/QUOTE] po trzymaniu go tak kilka minut bolały mnie ręce :evil_lol: może ktoś ogarnia co może znaczyć: Cookie Stretches (foundation for left and right) (paws still body twists) Verbal Push Ups (without a lure) Sit/Down/Stand bo ja nie mogę zrozumieć za grosz o co chodzi :evil_lol: wzięłam się za Brumsztyla ;) trochę nawet aportowała dzisiaj piłkę bez sznurka jak siedziałam i nic nie robiłam :loveu: tylko muszę się ogarnąć z komendami, jej nie muszę cały czas mówić że robi dobrze bo ją to myli i jak powiem że dobrze że złapała piłkę to myśli że już nie musi jej przynosić :grins: natomiast Grama muszę pochwalić jak złapie piłkę i jak przyniesie bo inaczej traci zapał. Ot, piesy. Mam w końcu trochę spokoju i czasu dla nich więc mogę pomyśleć i poobserwować ;) Quote
marta_gp Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Unbelievable'] Verbal Push Ups (without a lure) Sit/Down/Stand[/QUOTE] Werbalne komendy na siad/waruj/stój bez naprowadzania ? To drugie to nie wiem... Quote
Unbelievable Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='Sorata']Werbalne komendy na siad/waruj/stój bez naprowadzania ? To drugie to nie wiem...[/QUOTE] tylko co to ma do pompek? :evil_lol: bo pompki to mi się kojarzą z czymś innym Quote
marta_gp Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 No mi też, ale może po prostu tak ktoś sobie to nazwał? ;) Skąd to wzięłaś? Quote
Unbelievable Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='Sorata']No mi też, ale może po prostu tak ktoś sobie to nazwał? ;) Skąd to wzięłaś?[/QUOTE] Susan Garett :diabloti: Quote
motyleqq Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Unbelievable'] wzięłam się za Brumsztyla ;) trochę nawet aportowała dzisiaj piłkę bez sznurka jak siedziałam i nic nie robiłam :loveu: tylko muszę się ogarnąć z komendami, jej nie muszę cały czas mówić że robi dobrze bo ją to myli i jak powiem że dobrze że złapała piłkę to myśli że już nie musi jej przynosić :grins: [/QUOTE] Etna ma tak samo... jak się jej powie 'dobrze', gdy wzięła piłkę, to wypluwa i wraca zadowolona bez :evil_lol: ale chyba jej to przechodzi już, tzn wie że ma przynieść, więc przynosi Quote
Unbelievable Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Mój najpiękniejszy, 30 czerwca skończył 6 lat :loveu: Quote
chrupcia Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 to WSZYSTKIEGO NAAAAJLEPSZEGO :) jeśli on ma 6lat, to chyba dość długo czekałaś na Brume ? i takie jedno pytanko, czyż mogę zapisać sobie imiona Twoich psów do mego kajecika ? :razz: musze zebrać jakieś imiona, a wszystkie jakie mi sie podobają to właśnie od kogoś posłyszane, a szczególnie Brum mi zapadła w głowie :roll: Quote
Unbelievable Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='chrupcia']to WSZYSTKIEGO NAAAAJLEPSZEGO :) jeśli on ma 6lat, to chyba dość długo czekałaś na Brume ? i takie jedno pytanko, czyż mogę zapisać sobie imiona Twoich psów do mego kajecika ? :razz: musze zebrać jakieś imiona, a wszystkie jakie mi sie podobają to właśnie od kogoś posłyszane, a szczególnie Brum mi zapadła w głowie :roll: no trochę czekałam ;) ona w tym momencie ma 7,5 miesiąca, ale też nie chciałam drugiego psa póki nie ogarnęłam Grama Imiona moich psów zastrzeżone nie są ;) a Bruma jest właściwie Broom Quote
Izabela124. Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 O to Gramiś ma tego samego dnia i miesiąca urodziny co Bobiś :) Wszystkiego dobrego :) Quote
chrupcia Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Unbelievable']no trochę czekałam ;) ona w tym momencie ma 7,5 miesiąca, ale też nie chciałam drugiego psa póki nie ogarnęłam Grama Imiona moich psów zastrzeżone nie są ;) a Bruma jest właściwie Broom [/QUOTE] Ja chyba musiałabym czekać aż Jazz by odszedł, bo o całkowitym jego ogarnięciu nawet nie marze :evil_lol: to zapisuje, a że Brum to Broom to wiem, wiem ;) dzięki :lol: Quote
Justa Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Najlepszego dla Gramisia :) :loveu: Dawaj zrób nowe foty dzieciaków razem ! Quote
Unbelievable Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 :grins: Gram wyszedł maluni a Bruma wielka :evil_lol: Quote
Justa Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Złudzenie optyczne? :p Gramcia główcia.. :mdleje: To z podpisu jest suuuuper !!! Quote
Unbelievable Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Tak, Gram siedział jakoś w połowie Brumy, a ona jest dłuuuga :diabloti: no i zrobił minę jak debil to z podpisu z poprzedniego "rzutu", ale dopiero teraz pomyślałam żeby z tego banner zrobić Quote
gato Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Cookie streches to element strechingu używanego przy rozgrzewce ;) . Ciężko mi wyjaśnić słowami o co chodzi, ale tak generalnie - pies powinien stać prosto (czyli łapy w miejscu) i smakołykiem pokazujesz mu, żeby podążał głową do kolejnych stawów obręczy barkowej i miednicznej. Czyli krótko mówiąc żeby się wyginał (głową) w kierunku obu barków, obu łokci, obu nadgarstków, obu bioder, kolan i pięt. No tak jakby targetował sobie stawy pokolei no :lol: Jak wpiszesz to w YT to znajdziesz sporo filmików. Quote
Izabela124. Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Obiecane zdjęcia :D Jakoś nie najlepsza, bo zawsze po wrzuceniu na serwer mi się psuje :( I nie wiem jak to naprawić :( Quote
Recommended Posts