Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brum jest prześliczna, jedna z niewielu borderów, które aż tak mi się podobają :loveu: Świetnie wygląda w różowej obróżce, pasuje jej ten kolor - ludzie nich mówią co chcą, ale ja wiem, że psom ślicznie jest w różu :loveu: :D

Co do niejadków... z moich obserwacji wynika, że większość z nich sami ludzie sobie wychowują. Mój też gdyby mógł to by nie jadł tego czy tamtego, ale ja to z tych wrednych i na wybrzydzanie mu nie pozwalam :diabloti:

Posted

[quote name='Pestka']To samo co Ty z Gramem, miałam z Benkiem. Nie chciał za nic w świecie jeść, dolewałam mu jogurciku, rozmiękczałam w wodzie - nic, pomagało ale na chwilę, a potem pieskowi sie nudziło i znów nie jadl :diabloti:
no ja lałam rosołki, masełka, mieszałam z puszkami, w którymś momencie nawet gotować mu zaczęłam :evil_lol:
[quote name='Kashdog']Jejku ona jest taka ładna, ładna, ładna! Za ładna na bordera :eviltong::loveu:
fakt, to nie może być border! :evil_lol:
[quote name='Ty$ka']Brum jest prześliczna, jedna z niewielu borderów, które aż tak mi się podobają :loveu: Świetnie wygląda w różowej obróżce, pasuje jej ten kolor - ludzie nich mówią co chcą, ale ja wiem, że psom ślicznie jest w różu :loveu: :D

Co do niejadków... z moich obserwacji wynika, że większość z nich sami ludzie sobie wychowują. Mój też gdyby mógł to by nie jadł tego czy tamtego, ale ja to z tych wrednych i na wybrzydzanie mu nie pozwalam :diabloti:
do niej róż na prawdę pasuje, z wyglądu przynajmniej, bo z charakteru już nie jest taka zawsze słodziutka :grins:

ja też im nie pozwalam ;)
[quote name='Justa']Martyno, wielkimi krokami zbliża się lipiec :diabloti:
oj oj :diabloti: na pewno przyjadę ;)
[quote name='mineralna_']A w jaki sposób jej to wybiłaś? Ja próbowałam przegłodzić ale ona nie jadła NIC przez 3 dni, a to szczeniak i się martwię. Jak by była starsza to co innego :shake:
zaczęłam spalać miskę, na karmę musiał po prstu zasłużyć, przez co stała się cenniejsza i bardziej pożądana ;)
[quote name='Izabela124.']Muszę przyznać, że Bruma coraz ładniejsza!
ona w zasadzie już się chyba niewiele zmienia :hmmmm: ale nie brzydnie na pewno :grins: :evil_lol: