Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Grami i Brumi jak się dogadują?

jak widać ;) bawią się razem, nawalają, ganiają, przeciągają, Brum szczura gnębi :evil_lol: Gram się nią brzydzi :diabloti:

Justa napisał(a):
Martyno, wróciłam do stolicy :diabloti:

a ja już w ułomży, niestety w wawcie byłam tylko jeden dzień :( ale jak będę następnym razem jakoś na dłużej to się zgłoszę koniecznie

Najpierw o zdjęcia krzyczą a później się nie odzywają :diabloti:
Brum wczoraj była podobna do mnie :evil_lol: miała kleszcza na czole i wet jej popsikał różowym czymś odkażającym :loveu::evil_lol:

Posted

Gram siwieje na pysku, czy zawsze tak mial?

Broom sie robi coraz ciekawsza, fajnie jakby jej zostala taka dlugosc siersci, ale pewnie zarosnie jeszcze...

Posted

Amber napisał(a):
Gram siwieje na pysku, czy zawsze tak mial?

Broom sie robi coraz ciekawsza, fajnie jakby jej zostala taka dlugosc siersci, ale pewnie zarosnie jeszcze...

siwieje, już od dłuższego czasu :roll: a ma dopiero 6 lat

na bank zarośnie, w porównaniu do brata czy Sety jest niedźwiedziem :evil_lol:

A jak będziecie grzecznie komciać to mam zdjęcia czekoszczylka :loveu:

Posted

Finka tez zaczela siwiec cos w tym wieku, taka uroda niektorych. Nie pokrywa sie to cale szczescie z ogolna kondycja.

Co to za czekoszczylek? ;)

Posted

Anecioreczek napisał(a):
w śmieciach ?! O matko...

nie no, z tymi śmieciami to żartowałam :evil_lol: to jest psiak mojego wujka

no i Brum to serio był koszmarny szczeniaczek :mdleje: jakby ona się tak zachowywała jak Persi to uznałabym że jest chora :evil_lol:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
w śmieciach ?! O matko...

Myślę, że nie nalezy brać wszystkiego tak na poważnie, a na pewno nie wszystkiego, co pisze Martyna, do tego z tą emotką na końcu: ":diabloti:" :evil_lol:

Śmieszny mały, oczka ma fajne ;)

Posted

Fajny smarkacz, my mamy znajomego mixa munsterlandera, ma przeboskie uszyska :) Ale jego socjal leży i kwiczy, aż szkoda.

Posted

twoj wujek poluje?

rok temu na probach polowych byl plochacz niemiecki. nie biegl w naszej grupie (a szkoda, bo to akurat byloby bardzo ciekaw dla mnie zobaczyc, jak taki pieseczek pracuje), ale po wyniku bylo widac, ze zajebiscie dawal rade.

niestety byl on bardzo wredny z natury i kiedy wszystkie psy sie bawily, kiedy ludzie jedli grochowe i pili piwo, to ta sunia zajmowala sie kasaniem innych po tylkach. ale ja akurat nie odbralam tego zbyt negatywnie:)))