Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pestka napisał(a):
Mała jest świetna, kocham oglądac jej fotki :loveu:

A ile ona ma już, jeśli sie mozna spytac?

we wtorek 5 miesięcy :)
Vectra napisał(a):
pokazywałam wujciowi R , Twoją malutką ;) powiedział
ooo jaka śmieszna miotła :diabloti:

widzę, że dobrze trafiłam z tym imieniem :evil_lol: z resztą rodowodowe też pasuje :diabloti:

i zabieram się za obrabianie fotek ze spaceru ozikowo- Srajkowego :loveu:

Posted

szło mi o to , że dopiero ona była srajdek mały przy Grami.
O tym jak foty przekłamują wielkośći , to mi nie trzeba tłumaczyć :evil_lol:
mam gdzieś taką fotę , że 40cm Emilka , jest równa z Lalką która ma 55 cm ;)
ale tam był celowy szwindel ;) Emila stała na górce .. a fota tak skadrowana , że tej górki nie widać ... to tak dla jej wielbicieli , co zanim ją zobaczyli , to twierdzili że ma rozmiar 56 :)

Niech się zrobi pogoda , to dalej będę udawać pchłę z aparatem :evilbat:

Posted

Unbelievable napisał(a):

i zabieram się za obrabianie fotek ze spaceru ozikowo- Srajkowego :loveu:

to ja czekam :diabloti:

Broom jaka już duża :loveu:

Posted

Unbelievable napisał(a):
o ile ktoś ma i nie gardzi :diabloti:

Mam nieodparte wrażenie, że to (ż)aluzja do mnie :diabloti:
Taka wdzięczność :placz:

Posted

Ja gardzę również, ale taka ilość mi spokojnie wystarcza. Psy są - ludzi ni ma - o to chodzi ;)

Jak na razie oceniasz charakterki rodzeństwa? Kto jest bardziej walnięty? ;)

Posted

Justa napisał(a):
Mam nieodparte wrażenie, że to (ż)aluzja do mnie :diabloti:
Taka wdzięczność :placz:

nie, do Amber, czy tam innych w wątku zuzowym :diabloti: po prostu, sporo tracicie i tyle, o :diabloti:
a do ciebie już titiałam i słodziłam, tylko dogo było głodne i zjadło posty, coś mi się wydaje że dogociotki jedzenia nie dały

*Monia* napisał(a):
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/389768_334886893231382_100001302231612_813796_940020363_n.jpg - ja tu widzę dorosłego bordera :crazyeye:
miotełka coraz bardziej kudłata się robi :evil_lol:

a gdzie tam, takie to nieproporcjonalne jeszcze, i miękkie nadgarstki, fuuuuu :diabloti:
nawet tak nie mów! wyczesałam ją i ma taką fajną prostą sierść nie-szczenięcą :loveu:

Amber napisał(a):
Ja gardzę również, ale taka ilość mi spokojnie wystarcza. Psy są - ludzi ni ma - o to chodzi ;)

Jak na razie oceniasz charakterki rodzeństwa? Kto jest bardziej walnięty? ;)

jako ludź czuję się urażona i ogłaszam odmarsz :obrazic: :evil_lol:
a tak serio, to mnie w fejsiku wiele rzeczy wkurza, na przykład wrzucanie zdjęć typu "z moim kochaniem : *******************" :diabloti: lubię sobie robić śmiechy z czegoś takiego, od jakichś dwóch miesięcy kilkoro moich znajomych jest przekonanych że mam męża i jestem w ciąży z bliźniakami :evil_lol:

seplaaasaaaaam :(

a co do charakterów, zdecydowanie Broom ma bardziej na bani ;) z tym że jest bardziej ogarnięta, chyba robię z nią więcej rzeczy na opanowywanie się po prostu bo jej jest to bardziej potrzebne

Posted

Unbelievable napisał(a):

a tak serio, to mnie w fejsiku wiele rzeczy wkurza, na przykład wrzucanie zdjęć typu "z moim kochaniem : *******************" :diabloti: lubię sobie robić śmiechy z czegoś takiego, od jakichś dwóch miesięcy kilkoro moich znajomych jest przekonanych że mam męża i jestem w ciąży z bliźniakami :evil_lol:
e

tak się zastanawiałam chwilę jak zmieniłaś status :evil_lol: i stwierdziłam właśnie że to jaja.
ja założyłam facebooka bo był psi konkurs i chciałam wziąć udział :evil_lol: i jak już założyłam to sobie codzinnie zaglądam i gram , nie jestem uzależniona od facebooka tylko od tych gier które na nim są :lol:

Posted

Vectra napisał(a):
zdecydowanie kolor Miotły , jest milszy dla moich oczu ;)

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/574918_334896669897071_100001302231612_813834_1407258161_n.jpg
jakie luzy , dziury i braki :shake: :evil_lol:

dla moich też :diabloti: szczególnie te oczy niebieskie :mdleje:

NH jak nic :diabloti:
gops napisał(a):
tak się zastanawiałam chwilę jak zmieniłaś status :evil_lol: i stwierdziłam właśnie że to jaja.
ja założyłam facebooka bo był psi konkurs i chciałam wziąć udział :evil_lol: i jak już założyłam to sobie codzinnie zaglądam i gram , nie jestem uzależniona od facebooka tylko od tych gier które na nim są :lol:

taka jestem szalona :evil_lol:

Vectra napisał(a):
o gry tak , szczególnie jedna mnie wkręciła ... od 24 tygodni jestem niepokonana :evil_lol:

też czasem się w jakąś grę wkręcę, ale zazwyczaj zaraz mi się nudzi :diabloti:
motyleqq napisał(a):
jak to, to nie masz męża? :crazyeye:

:evil_lol:

mam, ale nieoficjalnego w sensie :diabloti: i cała reszta jest moją zupełnie prywatną sprawą :loveu:

Posted

[quote name='necianeta89']wow, zdjęcie 2 od końca w ostatnim poście, co to za potwór? a ja też chce fb. lubię takie fb ;)
To Lemmy, ozik, który mi mojego małego brumiczka nieustannie gwałcić próbował, a brumiczek z kolei mu się odgryzała w sposób, hmmm... powiedzmy mało szczeniaczkowy :diabloti:

wszystkie zdjęcia są tutaj: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.334886853231386.86720.100001302231612&type=1
[quote name='Vectra']brakuje mi tu opcji LUBIĘ TO , bo nie zawsze chce mi się pisać koment ..
zgadzam się, mi się bardzo rzadko chce coś napisać :evil_lol:

Główkę ma bardzo szczenięcą jeszcze, ciekawa jestem jak jej się rozwinie

kto mi powie czy to normalne że jej wypadła już większość zębów z tyłu, pierwsze 4 ma zupełnie wymienione, a kły dalej się trzymają?

Posted

to normalne, bo stale kly u psowatych wyrastaja na bazie lizy klow mlecznych i dlatego powinny wypadac jako ostatnie zeby-to jest prawidlowa kolejnosc.

ale czesto zdarza sie, ze mleczne kly zostaja w dziaslach zbyt dlugo, wiec jej czesto zagladaj w morde, zeby w razie czego nie przegapic momentu na dlutowanko.