NightQueen Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 łooo :crazyeye::crazyeye: super :loveu::loveu: gdzie te warsztaty? W krk ostatnio był Roofi i Bosakowa z I edycji YCD, uczyli tańczyć Quote
Unbelievable Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 PositiveThought napisał(a):fajnie masz, u nas były warsztaty w majówkę, też z choreografami z YCD i nie poszłam, bo się spóźniłam ze zgłoszeniem :placz: ou maj, ile u nas jest laseczek, które tańczą dla szpanu... :roll: a ona do nas specjalnie :loveu::loveu: czwarty raz :loveu::loveu: bo tylko szpan się liczy:cool1: :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 smallpati napisał(a):łooo :crazyeye::crazyeye: super :loveu::loveu: gdzie te warsztaty? W krk ostatnio był Roofi i Bosakowa z I edycji YCD, uczyli tańczyć warsztaty w Goniądzu na naszym obozie ; ) teraz jest jakaś płyta gdzie bosakowa HH uczy... :roll: Quote
NightQueen Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Tinka:) napisał(a):warsztaty w Goniądzu na naszym obozie ; ) teraz jest jakaś płyta gdzie bosakowa HH uczy... :roll: wiem, na płycie jest Boskaowa, Roofi i Roksi z II edycji Quote
Unbelievable Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 smallpati napisał(a):wiem, na płycie jest Boskaowa, Roofi i Roksi z II edycji roofi- ok, roxi- ok, ale bosakowa? :cool1: ona się wszędzie pcha z tym swoim de:angryy: Quote
NightQueen Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 nie lubię bosakowej ale fajnie tańczy latyne, bo hh to tragedia :roll: Roksi nie lubie i nie podoba mi sie jak tanczy, a ROOFI to :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 smallpati napisał(a):nie lubię bosakowej ale fajnie tańczy latyne, bo hh to tragedia :roll: Roksi nie lubie i nie podoba mi sie jak tanczy, a ROOFI to :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: zgadzam się :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Roofi miał wygrać I edycję :angryy: U nas są co roku talenty małopolski, moje baby też brały w nich udział, popatrz jaka konkurencja :razz: http://youtube.com/watch?v=0s566HYSSP0 Quote
Unbelievable Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 smallpati napisał(a):Roofi miał wygrać I edycję :angryy: U nas są co roku talenty małopolski, moje baby też brały w nich udział, popatrz jaka konkurencja :razz: http://youtube.com/watch?v=0s566HYSSP0 ano miał:placz: ale te laski też nie tańczą perfekcyjnie, robią im się luki, za szybko/za późno wstają/siadają itp., do tego te ich układy trudne nie są. i ten ''house'' to jakaś masakra... ale nawet mi się podoba ; ) Quote
NightQueen Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 wiem że są luki itp. ale w całości fajnie wygląda nie ;) Quote
Unbelievable Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 smallpati napisał(a):wiem że są luki itp. ale w całości fajnie wygląda nie ;) poza housem, lukami, brakiem synchronizacji do końca to tak :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Tinka:) napisał(a):poza housem, lukami, brakiem synchronizacji do końca to tak :evil_lol: oj tam czepiasz się :diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 smallpati napisał(a):oj tam czepiasz się :diabloti::evil_lol: wcale nie :diabloti: są filmiki na youtube z warsztatów Justyny u nas ; ) prawdziwy house :diabloti: i wygonić mnie na YCD! Quote
NightQueen Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 ja ide ale na gotowe na wszystko bo mam cały pierwszy sezon i oglądam :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 smallpati napisał(a):ja ide ale na gotowe na wszystko bo mam cały pierwszy sezon i oglądam :evil_lol: ja zaczęłam 4sezon oglądac, jestem przy 4 odcinku :cool3: a teraz spadam na YCD :loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 a mnie od nowa wzięło wszystko od początku oglądam :evil_lol: Wade Robson :loveu::loveu::loveu::loveu: http://youtube.com/watch?v=rzNW03dLuKU http://youtube.com/watch?v=m0nRpFI4hvc&feature=related miłego YCD ;) Quote
Unbelievable Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 smallpati napisał(a):a mnie od nowa wzięło wszystko od początku oglądam :evil_lol: Wade Robson :loveu::loveu::loveu::loveu: http://youtube.com/watch?v=rzNW03dLuKU http://youtube.com/watch?v=m0nRpFI4hvc&feature=related miłego YCD ;) odpadli Greg i Justyna :loveu::loveu: ci ''piękni'' a zostali tancerze... :loveu::loveu: ahh, podobała mi sie solówka jedna straszzzznie.... Quote
aleb Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Tinka chyba nie doczytałam... :hmmmm: Jaki styl tańczysz? :) Quote
Unbelievable Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 aleb napisał(a):Tinka chyba nie doczytałam... :hmmmm: Jaki styl tańczysz? :) hip-hop/new style, locking, house itd... :evil_lol:;) Quote
aleb Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Też planuję zapisać się na coś po maturze :loveu: Myślę nad hip-hop, jazz :hmmmm: Długo już tańczysz?:) Quote
Unbelievable Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 aleb napisał(a):Też planuję zapisać się na coś po maturze :loveu: Myślę nad hip-hop, jazz :hmmmm: Długo już tańczysz?:) dość rozbieżne style : P tańczę... 9 miesięcy:roflt::roflt::evil_lol: Quote
aleb Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Tinka:) napisał(a):dość rozbieżne style : P tańczę... 9 miesięcy:roflt::roflt::evil_lol: Wiem, że rozbieżne style, ale ciężko wybrać :eviltong: I jak na hh, fajnie? :evil_lol: Quote
aleb Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 :loveu: Ja już planuję od pół roku się zapisać, ale jakoś do dziś się nie zapisałam :lol: Czas chyba zacząć :loveu: Quote
aleb Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ja już planuję od pół roku się zapisać, ale jakoś do dziś tam nie doszłam :lol: Czas chyba zacząć :loveu: Quote
Unbelievable Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 aleb napisał(a):Wiem, że rozbieżne style, ale ciężko wybrać :eviltong: I jak na hh, fajnie? :evil_lol: zależy co chcesz, w hh tańczy się mocno i zdecydowanie, w jazzie jest dużo podskoków, takiej lekkości. zajedwabiście :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts