*Monia* Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 To ja miałam aniołki nie szczeniaczki, co nie zmienia faktu że wolę jednak podrośnięte psiska :p. Hexa jest u mnie od 6go tygodnia i od początku w domu żadnych problemów większych nie było a nie była i nie jest spokojnym zwierzem, Shina w ogóle dziwoląg i wszędzie potrafiła spać jak się nią nie zajmowałam, Shiny siostra też mi się we znaki specjalnie nie dała poza fruwaniem na nogawkach. Nie wiem co Wy za psy macie :evil_lol: Jeszcze trochę i Miotełka zacznie psa przypominać, pocieszne z niej stworzonko :loveu: Quote
NightQueen Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Cholera to ja jestem jakaś inna :evil_lol: miło wspominam szczenięcy okres M., nie było zjedzonych mebli, posikanych podług byle gdzie, marudzenia przy jedzeniu, piszczenia po nocach, niesłuchania się itd., itd., wszystko poszło gładko, mogłabym mieć nawet 15 takich szczeniaków jak M. ;) Quote
Vectra Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='NightQueen']Cholera to ja jestem jakaś inna :evil_lol: miło wspominam szczenięcy okres M., nie było zjedzonych mebli, posikanych podług byle gdzie, marudzenia przy jedzeniu, piszczenia po nocach, niesłuchania się itd., itd., wszystko poszło gładko, mogłabym mieć nawet 15 takich szczeniaków jak M. ;)[/QUOTE] cuda zdarzają się tylko raz :diabloti: wspomnisz kiedyś moje słowa :evil_lol: Quote
necianeta89 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Vectra']cuda zdarzają się tylko raz :diabloti: wspomnisz kiedyś moje słowa :evil_lol:[/QUOTE] oj nie, mój pierwszy psiak, aniołek, nr dwa, trzy, cztery, diabły wcielone, nr 5 aniołek:diabloti: Quote
NightQueen Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Vectra']cuda zdarzają się tylko raz :diabloti: wspomnisz kiedyś moje słowa :evil_lol:[/QUOTE] możliwe... oby się to jednak nie sprawdziło, bo prawdopodobnie na wiosnę będę się zmagać z gówniarzem kolejnym :diabloti: Quote
Vectra Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ja na COSIA , serio to narzekać nie mogę , bo ona jest grzeczna. Chodzi mi zupełnie o coś innego ... szczeniak jest bardziej absorbujący , bo on się uczy uczyć , jeszcze nie wszystko wie co i jak - uczenie chodzenia na smyczy , czystości , oczy dookoła głowy , czy nie wlezie gdzieś i nie zabije się ;) do tego , wkręca się do zabawy ze starszyzną - oczywiście że się z nią bawią :diabloti: tylko po dorosłemu , nie po szczenięcemu ... no i ta jej wielkość :mdleje: pomijam że to na własną odpowiedzialność i z własnej nieprzymuszonej głupoty , dopiero co wyrosły jedne lejki z gwoździkami , a zapakowałam się w kolejne ;) Najbardziej nieznośnym szczeniakiem , był mój dobek ... z całą miłością i szacunkiem dla tego psa ... ale jego okres szczenięcy , to była masakra. Był obrzydliwie absorbujący. Pomijam że trafił do mnie jak miał 4 miesiące .. nauczony chodzenia na smyczy i zachowywania czystości. Wierny był idei , że spacer ma być o 5 rano i nie było , że siekierą w łeb :diabloti: Lalka mi obrzydliwie niszczyła .... a tak ze szczeniaka na szczeniaka , jest lepiej ;) tylko to szczanie i zęby :mad: i smycz ... nienawidzę uczyć psów chodzenia na smyczy :diabloti: No chyba że takich jak Franio i Hania ... założyłam smycz i po prostu na niej szły .. ale Rekin , Terrierek , Marysia :mdleje: Quote
Vectra Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ja na COSIA , serio to narzekać nie mogę , bo ona jest grzeczna. Chodzi mi zupełnie o coś innego ... szczeniak jest bardziej absorbujący , bo on się uczy uczyć , jeszcze nie wszystko wie co i jak - uczenie chodzenia na smyczy , czystości , oczy dookoła głowy , czy nie wlezie gdzieś i nie zabije się ;) do tego , wkręca się do zabawy ze starszyzną - oczywiście że się z nią bawią :diabloti: tylko po dorosłemu , nie po szczenięcemu ... no i ta jej wielkość :mdleje: pomijam że to na własną odpowiedzialność i z własnej nieprzymuszonej głupoty , dopiero co wyrosły jedne lejki z gwoździkami , a zapakowałam się w kolejne ;) Najbardziej nieznośnym szczeniakiem , był mój dobek ... z całą miłością i szacunkiem dla tego psa ... ale jego okres szczenięcy , to była masakra. Był obrzydliwie absorbujący. Pomijam że trafił do mnie jak miał 4 miesiące .. nauczony chodzenia na smyczy i zachowywania czystości. Wierny był idei , że spacer ma być o 5 rano i nie było , że siekierą w łeb :diabloti: Lalka mi obrzydliwie niszczyła .... a tak ze szczeniaka na szczeniaka , jest lepiej ;) tylko to szczanie i zęby :mad: i smycz ... nienawidzę uczyć psów chodzenia na smyczy :diabloti: No chyba że takich jak Franio i Hania ... założyłam smycz i po prostu na niej szły .. ale Rekin , Terrierek , Marysia :mdleje: Quote
Unbelievable Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='NightQueen']możliwe... oby się to jednak nie sprawdziło, bo prawdopodobnie na wiosnę będę się zmagać z gówniarzem kolejnym :diabloti:[/QUOTE] czekam! :diabloti: na reszte odpowiem jutro, bo dzisiaj nie jestem w stanie :evil_lol: Quote
necianeta89 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 A Ty Vectra masz swoją galerię na dogo, czy nie? Bo mi wyszukiwarka na DOGO nie działa już od jakiegoś czasu. Quote
Vectra Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='necianeta89']A Ty Vectra masz swoją galerię na dogo, czy nie? Bo mi wyszukiwarka na DOGO nie działa już od jakiegoś czasu.[/QUOTE] mam :diabloti: Quote
necianeta89 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Vectra']mam :diabloti:[/QUOTE] to daj, chętnie zobaczę:diabloti: chyba że naprawisz DOGO to sobie sama poszukam:razz: Quote
Vectra Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='necianeta89']to daj, chętnie zobaczę:diabloti: chyba że naprawisz DOGO to sobie sama poszukam:razz: ZAPRASZAM :diabloti: Quote
NightQueen Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Unbelievable']czekam! :diabloti: [/QUOTE] nie czekaj bo to i tak nie w twoim stylu będzie :diabloti::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 A ja lubię tak od czasu do czasu miec cos nowego wo domu, lubię uczyc chodzenia, stania, sikania na dworzu... mam z tego wielka frajdę:) Pzdr. Quote
Unbelievable Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 generalnie to żyjemy, semestr się zaczął na całego, a ja staram się pisać niewiele Bo MOja klawiAtura się buntuje i wypowIEdZI Wyglądaja MNiej_więCEj tak :evil_lol: a żeby pisać normalnie muszę trzymać shift :evil_lol: młoda jest na prawdę fajoskim psem, a jak juz wyrośnie Z bycia szczeniakiem to chyba się z nią ożenię :evil_lol: no i zaczęła rosnąć jak na drożdżach ;) Quote
Justa Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 A kiedy foty? Nie jest już tak zimno na dworze :diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='Justa']A kiedy foty? Nie jest już tak zimno na dworze :diabloti:[/QUOTE] nie mam czasu :) jutro może coś zrobię, ale nic nie obiecuję. zrobiło się cieplej, ale za to wiaterek w porywach do 115 :loveu: Poza tym spacer z tymi szatanami i robienie zdjęć to ciężkie zajęcie :evil_lol: ostatnio poznaliśmy dużo rożnych fajnych burków, a gram... bawił się z samcem :mdleje: z innymi się wąchał i tez luz :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Klawiatura robi z Ciebie słitaśnego pOkEmOnA! :diabloti: Quote
necianeta89 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 https://plus.google.com/photos/116853634667686408208/albums/5668869554215672065?banner=pwa a ten np. BC mi się nie podoba ;) ciekawe co z małej wyrośnie ;) Quote
Anecioreczek Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Flicka Ci się nie podoba? :o <mdleje> Quote
Asiaczek Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Oj, to byl żart! Nie widzisz, Aneczioreczek, mrugającego oczka? pzdr. Quote
Unbelievable Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Klawiatura robi z Ciebie słitaśnego pOkEmOnA! :diabloti: znajomi mają mnie dość, a ja się czuję głupsza :evil_lol: [quote name='necianeta89']https://plus.google.com/photos/116853634667686408208/albums/5668869554215672065?banner=pwa a ten np. BC mi się nie podoba ;) ciekawe co z małej wyrośnie ;) też mnie to ciekawi :evil_lol: [quote name='Anecioreczek']Flicka Ci się nie podoba? :o <mdleje> mi też się nie podoba, szczególnie że mam takiego ślicznego szczeniaczka w domu :evil_lol: dzisiaj było pierwsze wyczesywanko paskudnego podszerstka z tyłka... rośnie mi pociecha, nie ma co :loveu: Quote
Anecioreczek Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 nie skapowałam żartu:evil_lol: Muszę napić :evil_lol: Swoją drogą, patrzę i patrzę i wszyscy mają BC suczki o.0 Samce są złe? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Anecioreczek']nie skapowałam żartu:evil_lol: Muszę napić :evil_lol: Swoją drogą, patrzę i patrzę i wszyscy mają BC suczki o.0 Samce są złe? :diabloti:[/QUOTE] u mnie kwestia wyboru była prosta dzięki gramowi, ale generalnie bardzo dużo ludzi woli suczki Quote
Recommended Posts