necianeta89 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Vectra napisał(a):dobrze że jem pikantne orzeszki i zapikam piwem , bo by mnie zemdliło :diabloti: a to piwo do wątku Sako? :diabloti: Quote
Vectra Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 necianeta89 napisał(a):a to piwo do wątku Sako? :diabloti: już nic mi nie mów , bo mi ręce opadają .. skończył mi się popcorn i cola .. więc przerzuciłam się na piwo i orzeszki .... jak tak dalej pójdzie , to trzeba będzie flaszkę wódki otworzyć i słoik ogórków :diabloti: Quote
necianeta89 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Vectra napisał(a):już nic mi nie mów , bo mi ręce opadają .. skończył mi się popcorn i cola .. więc przerzuciłam się na piwo i orzeszki .... jak tak dalej pójdzie , to trzeba będzie flaszkę wódki otworzyć i słoik ogórków :diabloti: hm, myślę, że jednak flaszka będzie Ci potrzebna...:shake: Quote
Vectra Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 necianeta89 napisał(a):hm, myślę, że jednak flaszka będzie Ci potrzebna...:shake: no to mam śliwowice , własnej roboty - dostałam od sąsiada na gwiazdkę :evil_lol: Quote
necianeta89 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Vectra napisał(a):no to mam śliwowice , własnej roboty - dostałam od sąsiada na gwiazdkę :evil_lol: daleko do tego twojego lasu? chyba się wproszę :diabloti: Quote
Vectra Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 necianeta89 napisał(a):daleko do tego twojego lasu? chyba się wproszę :diabloti: pod Warszawą :cool3: Quote
necianeta89 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Vectra napisał(a):pod Warszawą :cool3: Kurczaki, daleko, ja na podbeskidziu. Trudno, nie załapię się na imprezę, innym razem jak zawołasz wcześniej, że zamierzasz zrobić taką posiadówkę. Nawet na tą cole z popcorem wpadne :diabloti: Edit: jakbyś przeczytała FB, to nawet ta śliwowica od cudownego pana sąsiada Ci nie wystarczy ;) Quote
sacred PIRANHA Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Tak mi sie przypomniało, to sobie pomarudze;): jedna dogomaniaczka na jednym z moich ulubionych wątków "zapalnych" (PwP rzecz jasna)tłumaczyła, że ona daje swoim psom (ma kilka sztuk) specjalnie, świadomie, z wyboru tańszą karme (chappi, biedronkowe itp), bo dzięki temu zostaje jej kasa na pomoc psiakom schroniskowym. Cóż za poświęcenie! :cool3: Quote
eria Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Taaa jeśli chodzi o kupowanie psa z rodowodem to ja już się też nasłuchałam jakim jestem snobem i egoistą ,że mam takie plany zamiast adoptować...Nie wrażne ,że do tej pory miałam dwa psy ze schroniska w tym jednego zabranego jako 10latka.... Na pwp nie zaglądam. Trafia mnie ciężka cholera jak widzę kolejne zaproszenie do wątku na moim profilu mimo dwóch moich próśb ,że sobie nie życzę... Quote
sacred PIRANHA Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 eria napisał(a):Nie wrażne ,że do tej pory miałam dwa psy ze schroniska w tym jednego zabranego jako 10latka.... bo to jest nieważne co robisz/robiłaś dla psów, liczy się dla nich to że masz/będziesz mieć psa rasowego - a to dowód na to, że jesteś snobem i egoistką i już :-) a Kreona wzięłaś, bo był rasowy o! a Foksie, to tak przypadkiem Ci sie udało dobry uczynek zrobić hihihi pomyliłaś się :-) Ja mieszkam w Zamościu, to mała mieścina, dużo dogomaniaczek tutaj jest działających na PwP. Ja jestem spalona, znienawidzona, wróg publiczny numer jeden:-). Bo nie dość, że mam dwa rasowe psy (zamiast adoptować z zamojskiego schroniska jakies najwieksze bidy mające najmniejsze szanse na adopcje!), to jeszcze jestem wolontariuszką w schronisku i śmiem się dogadywać ze znienawidzonym przez wszystkich kierownikiem schronu. Po prostu hańba :-) Quote
jonQuilla Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Mi się coś obiło o uszy na mój temat tylko po tym jak na swoim albo czyimś wątku napisałam że kolejny pies tylko z papierami, chyba że na prawdę oszaleję na punkcie jakiegoś konkretnego psa w potrzebie. No i moje podejście do schronisk i psów tam trzymanych też się nie spodobało ale co ciekawe o tym się dowiedziałam na zupełnie innym forum...w ogóle nie związanym z tematyką psią :evil_lol: Quote
motyleqq Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 necianeta89 napisał(a):a to piwo do wątku Sako? :diabloti: podzielcie się tymże wątkiem:cool3: Quote
Guest papillonek Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/421399_298844976835574_100001302231612_720788_1574357828_n.jpg fajne zdjęcie na baner :) Quote
Unbelievable Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 generalnie jest ZAJEBIŚCIE, paczka wraca do sklepu, a ja mogę złożyć ponownie zamówienie lub dostać zwrot pieniędzy, z tym że tej karmy aktualnie nie mają na stanie :loveu: dodam że minęły dwa tygodnie od pierwszej próby dostarczenia paczki :) Quote
gops Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Unbelievable napisał(a):generalnie jest ZAJEBIŚCIE, paczka wraca do sklepu, a ja mogę złożyć ponownie zamówienie lub dostać zwrot pieniędzy, z tym że tej karmy aktualnie nie mają na stanie :loveu: dodam że minęły dwa tygodnie od pierwszej próby dostarczenia paczki :) jeśli totw to tylko katani lub e karma oni są normalni ;) Quote
motyleqq Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 a ja totw zawsze zamawiałam w modernpet i jest to super sklep ;) Quote
Unbelievable Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 gops napisał(a):jeśli totw to tylko katani lub e karma oni są normalni ;) jak w katani z przesyłką? na e-karmie nie ma tego TOTWa. Jest jeszcze w krakvecie i pewnie tam zamówię Quote
Vectra Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Unbelievable napisał(a):generalnie jest ZAJEBIŚCIE, paczka wraca do sklepu, a ja mogę złożyć ponownie zamówienie lub dostać zwrot pieniędzy, z tym że tej karmy aktualnie nie mają na stanie :loveu: dodam że minęły dwa tygodnie od pierwszej próby dostarczenia paczki :) super :) a Ty w zooplus zamawiałaś ? kurcze raz zaginęła moja paczka ... to od zooplusa dostałam drugą za darmo :) Quote
Vectra Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Unbelievable napisał(a):jak w katani z przesyłką? na e-karmie nie ma tego TOTWa. Jest jeszcze w krakvecie i pewnie tam zamówię to też możesz sobie poczekać :cooldevi: Quote
gops Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Unbelievable napisał(a):jak w katani z przesyłką? na e-karmie nie ma tego TOTWa. Jest jeszcze w krakvecie i pewnie tam zamówię katani w normie, szło 2 dni więc raczej normalnie. na kraku nie wiem czy bym zaryzykowała :lol: zooplus jest dla mnie stracony za ostania paczkę idącą 7dni . Quote
Unbelievable Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Vectra napisał(a):super :) a Ty w zooplus zamawiałaś ? kurcze raz zaginęła moja paczka ... to od zooplusa dostałam drugą za darmo :) tak, tylko tak jak napisałam nie mają karmy na stanie i zanim bym ją dostała to muszę czekać aż gls odeśle dostałam przynajmniej kod rabatowy.... Quote
Unbelievable Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 gops napisał(a):katani w normie, szło 2 dni więc raczej normalnie. na kraku nie wiem czy bym zaryzykowała :lol: zooplus jest dla mnie stracony za ostania paczkę idącą 7dni . chodzi mi o cenę ;) krakvet się poprawił mimo wszystko Quote
gops Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Unbelievable napisał(a):chodzi mi o cenę ;) krakvet się poprawił mimo wszystko https://katani.pl/index.php?podkat=749&k_prod=82&sort=0 też normalna, różnica kilku zł . 2 paki się opłacają . Quote
vpassione Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Unbelievable napisał(a):chodzi mi o cenę ;) krakvet się poprawił mimo wszystko Zależy co się poprawiło... Ostatnio się skusiłam na zakupy żeby to sprawdzić. Po tygodniu - jako iż karma mi się kończyła, a na maile nie odpisywał nikt - zamawiałam na prędce w telekarmie(paczka doszła w 24h), kolejnych kilka dni czekałam na kontakt ze strony krakvetu, w końcu zadzwoniła obrzydliwie słodka pani oferująca mi złote góry, przy okazji tłumacząc opóźnienie długim weekendem (sorry, ale ten długi weekend był tydzień przed moim zamówieniem). Oczywiście nie omieszkałam im powiedzieć, co o tym myślę. Póki co krakvet się trzyma hasłem "najtańszego sklepu", ale poza cenami nic specjalnego nie oferuje :roll: A na pewno niczym specjalnym nie jest czas oczekiwania do 7 dni. Nie wspominając, jak wcześniej mnie zrazili czekaniem miesiąc na karmę, której nie dostałam. Można by książkę napisać :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 vpassione to Ty masz takie doświadczenia z krakvetem, jak ja z tutejszymi kurierami:diabloti: Quote
Recommended Posts