Unbelievable Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 gops napisał(a):pół siostra prześwietna! takie bordery mi sie bardzo podobają. noo Miotła też niczego sobie :lol: widać że jej uszy chyba stają . mi też :loveu: no właśnie chyba jej staną, ale to się okaże Quote
Justa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Taaa.. pamiętam jak w noc przed odbiorem Galiny spać nie mogłam, i w głowie przewalało mi się pytanie CZY SOBIE PORADZĘ *_* Ale ona była tak megagrzecznym szczeniakiem, że jakoś to wszystko poszło w kąt ;) Zaganianie piesków/ludzi w borderach jest straszne :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Unbelievable napisał(a):(jak minie mu faza ŁAAAAAAAA JESTEM BEZ SMYCZY OMG LOL WTF LATAM JAK POPIERDZIELONYYYYYYY) to na prawdę nic już mi nie jest straszne w tej kwestii :evil_lol: Hahaha, padłam. :lol: Quote
Maalwi Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Hahaha, padłam. :lol: hahahhahaha ja też padłam i gratuluje nowego domownika :) Quote
Doginka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 A ja się bałam, że nie dam rady pokochać trzeciego psa i wiecie co, kocham Lotosa prawie tak mocno jak Gorona, ale już bardziej niż Rapera:lol: I każdy z mojej trójeczki jest inny, chociaż z wyglądu Lotos najbardziej przypomina Gordona:lol: A teraz się boję, że nie podołam ... że nie umiem wyeliminować stanów lękowych u Lotosa:sad: Chyba będę zmuszona iść z nim na PT:roll: Quote
Vectra Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ale strach , obawy , to są normalne cechy ludzkie :) tylko psychopaci nie odczuwają takich emocji. Ja też się wielu rzeczy obawiam. Quote
Unbelievable Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Justa napisał(a):Taaa.. pamiętam jak w noc przed odbiorem Galiny spać nie mogłam, i w głowie przewalało mi się pytanie CZY SOBIE PORADZĘ *_* Ale ona była tak megagrzecznym szczeniakiem, że jakoś to wszystko poszło w kąt ;) Zaganianie piesków/ludzi w borderach jest straszne :diabloti: ja o dziwo jakoś sobie radzę z mega niegrzecznym szczeniakiem, jestem z siebie dumna :evil_lol: jest straszne, ale jak na razie udalo "mi" się tego uniknąć FredziaFredzia napisał(a):Hahaha, padłam. :lol: Maalwi napisał(a):hahahhahaha ja też padłam i gratuluje nowego domownika :) padajcie sobie do woli, ale to wcale nie jest śmieszne :diabloti: z resztą może zrobię kiedyś filmik jak on pięknie zwiewa, o ile zdążę telefon wyciągnąć :evil_lol: Doginka napisał(a):A ja się bałam, że nie dam rady pokochać trzeciego psa i wiecie co, kocham Lotosa prawie tak mocno jak Gorona, ale już bardziej niż Rapera:lol: I każdy z mojej trójeczki jest inny, chociaż z wyglądu Lotos najbardziej przypomina Gordona:lol: A teraz się boję, że nie podołam ... że nie umiem wyeliminować stanów lękowych u Lotosa:sad: Chyba będę zmuszona iść z nim na PT:roll: jakie stany lękowe? :evil_lol: jakby lotos miał na prawdę "stany lękowe" to by się z domu bał wychodzić no i nie wiem co PT miałoby w tym pomóc? :hmmmm: Vectra napisał(a):ale strach , obawy , to są normalne cechy ludzkie :) tylko psychopaci nie odczuwają takich emocji. Ja też się wielu rzeczy obawiam. ano właśnie, dlatego napisałam że to zupełnie normalne ;) i ja w przeciwieństwie do niektórych potrafię o tym normalnie napisać, tak samo jak o problemach które mam z jednym i drugim ;) Quote
Vectra Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ja Ci powiem tak , tam gdzie nie ma problemów , tylko jest bosko , bezproblemowo i idealnie - to jest to jedna wielka bujda. Wszędzie są problemy , też o nich piszę - tylko szkoda że niektórzy sobie to nad interpretują , ale niech im tam. Dla niektórych świat wyobraźni jest zamknięty , mogą żyć tylko na marnych domysłach Quote
Unbelievable Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Vectra napisał(a):Ja Ci powiem tak , tam gdzie nie ma problemów , tylko jest bosko , bezproblemowo i idealnie - to jest to jedna wielka bujda. Wszędzie są problemy , też o nich piszę - tylko szkoda że niektórzy sobie to nad interpretują , ale niech im tam. Dla niektórych świat wyobraźni jest zamknięty , mogą żyć tylko na marnych domysłach tak apropo to ja, o dziwo, jeszcze nie słyszałam dziwnych plot na swój temat, i temat moich psów :hmmmm: chociaż podejrzewam że jakieś krążą :evil_lol: wszystkich zainteresowanych zapraszam do siebie, zobaczyć jak u mnie jest strasznie :diabloti: jak to biedne pieski cierpią i całe dnie siedzą w klatkach, wyciągane tylko na zdjęcia :grins: Quote
Vectra Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 wiesz co , tu nie idzie o gadanie za plecami , tylko o niedowiarków :) Jest taka grupa osobnicza , nie mam w tej chwili nikogo na myśli , która tak ma , że nawet jak widzi , to i tak nie wierzy , bo musi swoje pięć groszy wsadzić i ubarwić na swoją modlę. Tu się kłania powiedzenie - nie oceniaj innych swoją miarą :diabloti: skąd przeciętny zjadacz chleba, mógł by ci zarzucić trzymanie np psów w klatkach i wyciągania ich do zdjęć ? jak by na to wpadł ? w 99% przypadków , z własnego doświadczenia - no inaczej tego nie widzę. Ja ostatnio nie mam weny , do karmienia trolli .. ale kilka historyjek mi się zebrało ... ja chwilowo nie mogę szczeniaczka uczyć siusiu na dworze , bo szczeniaczek po wyjściu na podwórko , zniknął pod śniegiem. Quote
evel Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Unbelievable napisał(a):padajcie sobie do woli, ale to wcale nie jest śmieszne :diabloti: z resztą może zrobię kiedyś filmik jak on pięknie zwiewa, o ile zdążę telefon wyciągnąć :evil_lol: A on też tak startuje jakby mu kto wetknął rakietę we d...? :evil_lol: Bo jeśli tak to sobie z Zuzem mogą łapkę podać, plus szukanie Idealnego Miejsca Na Kupcię... :diabloti: Unbelievable napisał(a):ano właśnie, dlatego napisałam że to zupełnie normalne ;) i ja w przeciwieństwie do niektórych potrafię o tym normalnie napisać, tak samo jak o problemach które mam z jednym i drugim ;) Jak ja piszę o naszych problemach to zaraz jest, że nie kocham pieska i sobie z nim nie radzę :roflt: Także ostrożnie :evil_lol: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/401540_298845230168882_100001302231612_720793_984426226_n.jpg sprawia wrażenie pociesznej krówki, to Twoje niedobre dziecko :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 kurier był!!!! a jaki miły, taki uśmiechnięty od ucha do ucha, jak tylko psy zobaczył to mówi : to dla was kochane! a więc mamy klatke;-) a co do opini innych dogomaniaków, to ludzie potrafią być tak zryci, że mi momentami szczęki brakuje tak nisko chce opaść;-) Quote
LadyS Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Unbelievable napisał(a):tak apropo to ja, o dziwo, jeszcze nie słyszałam dziwnych plot na swój temat, i temat moich psów :hmmmm: chociaż podejrzewam że jakieś krążą :evil_lol: wszystkich zainteresowanych zapraszam do siebie, zobaczyć jak u mnie jest strasznie :diabloti: jak to biedne pieski cierpią i całe dnie siedzą w klatkach, wyciągane tylko na zdjęcia :grins: Ja to słyszałam najpierw, że TAKIE pw o mnie krążą :evil_lol: A potem, że jestem snobką i egoistką, bo mam psa z rodowodem :diabloti: Quote
motyleqq Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ladySwallow napisał(a):Ja to słyszałam najpierw, że TAKIE pw o mnie krążą :evil_lol: A potem, że jestem snobką i egoistką, bo mam psa z rodowodem :diabloti: no bo jak to, kupić psa, zamiast adoptować a zaoszczędzone pieniądze wpłacić na rzecz bezdomniaków? czysty snobizm... ;) Quote
necianeta89 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Lubię sobie was poczytać, bo mam wrażenie, że czytam NORMALNYCH ludzi:diabloti: Quote
Doginka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Vectra napisał(a):... ja chwilowo nie mogę szczeniaczka uczyć siusiu na dworze , bo szczeniaczek po wyjściu na podwórko , zniknął pod śniegiem. Hahahahahahaha:roflt::roflt::roflt: Unbelievable, PT może dodałoby trochę pewności siebie mojemu goopkowi:lol: Tak usłyszałam w moim oddziale ZK od osoby mądrzejszej w tej kwestii ode mnie;-) Quote
Vectra Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Doginka napisał(a):Hahahahahahaha:roflt::roflt::roflt: Unbelievable, PT może dodałoby trochę pewności siebie mojemu goopkowi:lol: Tak usłyszałam w moim oddziale ZK od osoby mądrzejszej w tej kwestii ode mnie;-) obyło by go z ringiem i tłumem :) dlatego to Ci poradzono. Ja mam w planie taki mały kurs z Terrierem zrobić , bo ona pewno nie będzie zachwycona wystawami :diabloti: a że kocha się uczyć , to sobie pośmigamy ... Tylko moja rada :diabloti: nie ucz go klejenia się no nogi :diabloti: bo potem będziesz miała zestaw pytań od sędziów jak ja , czy Franio jest przypięty do mojej nogawki w ruchu .... a on to taki sumienny uczeń i to klejenie do nogi załapał w 5 minut Quote
Doginka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Hahahaha, Vectra, może razem się wybierzemy na to PT:lol:? Właśnie chodzi o obycie z ringiem i tłumem:lol: Chociaż nie wiem jaka byłaby różnica, bo przecież tłumu Lotos się nie boi i na ringu już po ocenie śmiga jak zły:lol: Quote
Unbelievable Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Vectra napisał(a):wiesz co , tu nie idzie o gadanie za plecami , tylko o niedowiarków :) Jest taka grupa osobnicza , nie mam w tej chwili nikogo na myśli , która tak ma , że nawet jak widzi , to i tak nie wierzy , bo musi swoje pięć groszy wsadzić i ubarwić na swoją modlę. Tu się kłania powiedzenie - nie oceniaj innych swoją miarą :diabloti: skąd przeciętny zjadacz chleba, mógł by ci zarzucić trzymanie np psów w klatkach i wyciągania ich do zdjęć ? jak by na to wpadł ? w 99% przypadków , z własnego doświadczenia - no inaczej tego nie widzę. Ja ostatnio nie mam weny , do karmienia trolli .. ale kilka historyjek mi się zebrało ... ja chwilowo nie mogę szczeniaczka uczyć siusiu na dworze , bo szczeniaczek po wyjściu na podwórko , zniknął pod śniegiem. a niedowiarki to też inna sprawa :cool3: równie ciekawa :diabloti: to w sumie też ci co wiedzą lepiej ;) bo psy zmuszam do robienia sztuczek- to już słyszałam, bo męczę, bo biedne, skrzywdzone i niekochane i do cyrku :evil_lol: z własnego doświadczenia, ale może też ono wychodzić z tego co się widziało u znajomych/rodziny biedny szczeniaczek, taki niekochany :shake: evel napisał(a):A on też tak startuje jakby mu kto wetknął rakietę we d...? :evil_lol: Bo jeśli tak to sobie z Zuzem mogą łapkę podać, plus szukanie Idealnego Miejsca Na Kupcię... :diabloti: Jak ja piszę o naszych problemach to zaraz jest, że nie kocham pieska i sobie z nim nie radzę :roflt: Także ostrożnie :evil_lol: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/401540_298845230168882_100001302231612_720793_984426226_n.jpg sprawia wrażenie pociesznej krówki, to Twoje niedobre dziecko :diabloti: taaaa dokładnie, jeszcze mu robię "redi stedi GOOOOOOŁ" i jest jedno wielkie siuuuuuu :evil_lol: no tak, faktycznie :diabloti: wszyscy moi znajomi mówią że wygląda jak niedźwiedź :( sacred PIRANHA napisał(a):kurier był!!!! a jaki miły, taki uśmiechnięty od ucha do ucha, jak tylko psy zobaczył to mówi : to dla was kochane! a więc mamy klatke;-) a co do opini innych dogomaniaków, to ludzie potrafią być tak zryci, że mi momentami szczęki brakuje tak nisko chce opaść;-) a u mnie jeszcze nie był, bo po co :grins: oj tak ;) Quote
Unbelievable Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 ladySwallow napisał(a):Ja to słyszałam najpierw, że TAKIE pw o mnie krążą :evil_lol: A potem, że jestem snobką i egoistką, bo mam psa z rodowodem :diabloti: no bo ty "związana" jesteś z PWP, ja tam nawet nie wchodzę bo nie wiem czy mam płakać czy się śmiać, i zwykle sie tylko powstrzymywać muszę od komentarzy... :roll: motyleqq napisał(a):no bo jak to, kupić psa, zamiast adoptować a zaoszczędzone pieniądze wpłacić na rzecz bezdomniaków? czysty snobizm... ;) no, i karmić TAKĄ drogą karmą, zamiast pedigri i resztę dać schronisku :grins: necianeta89 napisał(a):Lubię sobie was poczytać, bo mam wrażenie, że czytam NORMALNYCH ludzi:diabloti: to tylko wrażenie :evil_lol: Doginka napisał(a):Hahahahahahaha:roflt::roflt::roflt: Unbelievable, PT może dodałoby trochę pewności siebie mojemu goopkowi:lol: Tak usłyszałam w moim oddziale ZK od osoby mądrzejszej w tej kwestii ode mnie;-) a tak ZK się słuchaj w kwestii szkolenia.... PT jest banalne i nic nie sprawdza tak na prawdę, szczur by to zdał z ręką w tyłku teraz zaraz, może chociaż obedience? w jakimś porządnym klubie ;) więcej daje bankowo Vectra napisał(a):obyło by go z ringiem i tłumem :) dlatego to Ci poradzono. Ja mam w planie taki mały kurs z Terrierem zrobić , bo ona pewno nie będzie zachwycona wystawami :diabloti: a że kocha się uczyć , to sobie pośmigamy ... Tylko moja rada :diabloti: nie ucz go klejenia się no nogi :diabloti: bo potem będziesz miała zestaw pytań od sędziów jak ja , czy Franio jest przypięty do mojej nogawki w ruchu .... a on to taki sumienny uczeń i to klejenie do nogi załapał w 5 minut jak wyżej, co do PT Doginka napisał(a):Hahahaha, Vectra, może razem się wybierzemy na to PT:lol:? Właśnie chodzi o obycie z ringiem i tłumem:lol: Chociaż nie wiem jaka byłaby różnica, bo przecież tłumu Lotos się nie boi i na ringu już po ocenie śmiga jak zły:lol: obycie z ringiem? na PT? w co ty wierzysz? :evil_lol: większą "robotę" zrobisz jak poćwiczysz z nim w miejscach uczęszczanych przez dużo psów, dużo ludzi, gdzie jest duży hałas, zgiełk i zamieszanie. Na placu szkoleniowym to i szczur był asem, na wystawie zwrot o 180stopni :) Quote
FredziaFredzia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Miotełka już wyższa od Szczura? ;) Też lubię takie NORMALNE galerie... Quote
Unbelievable Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Miotełka już wyższa od Szczura? ;) Też lubię takie NORMALNE galerie... chyba trochę tak :hmmmm: ale dosłownie z centymetr-dwa, może nawet i nie Quote
Vectra Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 no biedny ten mój mały szczeniaczek :( sam , jeden , biedny i nikt go nie lubi ....i w kojczyku śpi Quote
Doginka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Jejciu jaka słodycz - dwie słodkości:loveu: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/429492_298845296835542_100001302231612_720794_942413210_n.jpg Przesłodziłam trochę, czy może być?:hmmmm: Quote
Vectra Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Doginka napisał(a):Jejciu jaka słodycz - dwie słodkości:loveu: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/429492_298845296835542_100001302231612_720794_942413210_n.jpg Przesłodziłam trochę, czy może być?:hmmmm: dobrze że jem pikantne orzeszki i zapikam piwem , bo by mnie zemdliło :diabloti: Quote
Recommended Posts