Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

teraz też jest śliczna, szczególnie jak na szczeniaczka który zaczyna fazę wzrostu :diabloti: a przynajmniej mi się podoba, zwłaszcza że to border i do tego jeszcze czarno-biały :diabloti:

kupiłam 500g josery junior (podobno, wygląda jak ta bo gramowi dawałam kiedyś) za 6zł, znośnie ;) starczy dla młodej na dwa dni, szczur dostanie jakiegoś barfowego ochłapa, bo mam w zamrażarce na czarną godzinę ;)

Posted

motyleqq napisał(a):
ja tam nie wiem, jak oni sobie ustalają trasę, ale powtórzę-skoro są tacy, którzy dzwonią, tzn że nie jest to problem i można to zrobić. jasne, że można zostawić u sąsiada, ale wypadałoby najpierw zapytać adresata, czy sobie życzy.

Kiedys kurier RAZ zostawił paczkę u sąsiada, któego nie lubię. I przy oddawaniu paczki uslyszałam, jak to kurier się do mnie dobijał do domu, mnei nie bylo, to potem zaczął się dobijać do niego... blebleble....
Więc uprzejmie poprosilam, żeby na porzyszłośc nie brał nie swoich paczek, a szczególnie dla mnie. Pomogło! Pan sasiad krzywym ryjkiem patrzyl sie na mnei ponad 2 tygodnie...
Pana kuriera tez poprosilam o oddawanie paczek TYLKO do moich rak. Wymienilismy sobie t4elefony i teraz mam taka sytuacje, że jak jest dla mnie paczka, to pan kurier dzwoni i pyta sie, kiedy będe w domu. I ustalamy, czy dojedzie czy ja mam jutro na pocztę dymać. Sprawa jasna:)

Vectra napisał(a):

Kleik kochana KLEIK , ew rozgotowany ryż na papkę ... szczeniakowi głodówkę ? aaaaaaaaaaa , nie wolno tego robić !!!!
nie dość że nie pomoże na biegunkę , to ją wzmocni i będzie rzygać jeszcze bardziej.
Kleik/ryż , podawaj dosłownie po łyżce z ręki .. tak by nie połknęła .... nawet co 15-20 minut. By żołądek zaczął pracę.

Dokładnie!!!!

pzdr.

Posted

U bordera to mi się takie uszy podobają:

Stojące radary, niet... To chyba można podklejać, żeby takie były? Albo i nie... bo to boli pieska, uszka się odparzają :diabloti:

Posted

Nie wiem czy wiecie ale to siostra miotowa Weny :diabloti:

Uszy będzie miała jakie będzie miała, nie kleję, nie mam wymagań co do nich ;) ważne że nie ma wielkich kłapciaków :evil_lol:

dzisiaj młoda siedziała sama przez 6 godzin, i później jeszcze 4 i trzymała pęcherz dzielnie i nic nie zrobiła :loveu: chociaż dalej nie wiem czy przypadkiem nie wyje :roll:

Posted

Unbelievable napisał(a):
Nie wiem czy wiecie ale to siostra miotowa Weny :diabloti:

Uszy będzie miała jakie będzie miała, nie kleję, nie mam wymagań co do nich ;) ważne że nie ma wielkich kłapciaków :evil_lol:

dzisiaj młoda siedziała sama przez 6 godzin, i później jeszcze 4 i trzymała pęcherz dzielnie i nic nie zrobiła :loveu: chociaż dalej nie wiem czy przypadkiem nie wyje :roll:

My Jaxa nagrywamy :lol: A potem oglądamy wyrywkowo :lol: Za to znaleźliśmy złoty sposób na naszego psa i od kilku dni zostaje bez wycia :)

Posted

ladySwallow napisał(a):
My Jaxa nagrywamy :lol: A potem oglądamy wyrywkowo :lol: Za to znaleźliśmy złoty sposób na naszego psa i od kilku dni zostaje bez wycia :)

a ja nie mam czym nagrać, jedyne moje nagrywadło to telefon ;)
ooo, co zrobiliście?

Posted

Unbelievable napisał(a):
a ja nie mam czym nagrać, jedyne moje nagrywadło to telefon ;)
ooo, co zrobiliście?

My nagrywamy laptopem i aparatem :lol: I jeszcze ciotka piranha zostawała na skype'ie i obserwowała Jaxa ;)
Przestawiliśmy klatkę tak, że Jax widzi okno - godzinę je konga, a potem wygląda sobie przez okno, obserwuje ulice i idzie spać :lol:

Posted

ladySwallow napisał(a):
My nagrywamy laptopem i aparatem :lol: I jeszcze ciotka piranha zostawała na skype'ie i obserwowała Jaxa ;)
Przestawiliśmy klatkę tak, że Jax widzi okno - godzinę je konga, a potem wygląda sobie przez okno, obserwuje ulice i idzie spać :lol:

laptopem? :hmmmm: chyba muszę coś pomyśleć :evil_lol:

młoda jest zasłonięta, więc odpada, a szczura takie rzeczy nie intere :diabloti: chociaż on zostaje bez klatki i śpi cały czas

Posted

Justa napisał(a):
No błagam Cię :mdleje:

A radarowe uszy uwielbiam u Hondy :loveu:

no Wena ma rodowód showowy jakby nie patrzeć ;)
Hondzia ma śliczne uszy :loveu: mi się bardzo podobają takie jak ma Simi :loveu:

Posted

Unbelievable napisał(a):
no Wena ma rodowód showowy jakby nie patrzeć ;)
Hondzia ma śliczne uszy :loveu: mi się bardzo podobają takie jak ma Simi :loveu:

Wena jest fajniutka !

Ale tatuś Miotły jest dla mnie ideałem :diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
Wena jest fajniutka !

Ale tatuś Miotły jest dla mnie ideałem :diabloti:

no jest jest :)

tylko głowę ma brzydką, jak kundel :diabloti:

Swoją drogą, więcej Miotle klikam, takich spokojnych rzeczy, kształtowaniem, i na prawdę luzuje. Gram jest tylko jedną ze składowych nakręcających ją. Muszę jej jeszcze więcej klikać, tylko mi się pomysły kończą :(