Unbelievable Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 teraz też jest śliczna, szczególnie jak na szczeniaczka który zaczyna fazę wzrostu :diabloti: a przynajmniej mi się podoba, zwłaszcza że to border i do tego jeszcze czarno-biały :diabloti: kupiłam 500g josery junior (podobno, wygląda jak ta bo gramowi dawałam kiedyś) za 6zł, znośnie ;) starczy dla młodej na dwa dni, szczur dostanie jakiegoś barfowego ochłapa, bo mam w zamrażarce na czarną godzinę ;) Quote
Aleksa. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/406527_298175643569174_100001302231612_719727_282197445_n.jpg cudna :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 No Miotełka już nie taka kluska jak była. ;) Quote
Doginka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Jest naprawdę śliczna:loveu: Tylko mi nie wyklikaj, że znowu tiu titam:lol: Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 motyleqq napisał(a):ja tam nie wiem, jak oni sobie ustalają trasę, ale powtórzę-skoro są tacy, którzy dzwonią, tzn że nie jest to problem i można to zrobić. jasne, że można zostawić u sąsiada, ale wypadałoby najpierw zapytać adresata, czy sobie życzy. Kiedys kurier RAZ zostawił paczkę u sąsiada, któego nie lubię. I przy oddawaniu paczki uslyszałam, jak to kurier się do mnie dobijał do domu, mnei nie bylo, to potem zaczął się dobijać do niego... blebleble.... Więc uprzejmie poprosilam, żeby na porzyszłośc nie brał nie swoich paczek, a szczególnie dla mnie. Pomogło! Pan sasiad krzywym ryjkiem patrzyl sie na mnei ponad 2 tygodnie... Pana kuriera tez poprosilam o oddawanie paczek TYLKO do moich rak. Wymienilismy sobie t4elefony i teraz mam taka sytuacje, że jak jest dla mnie paczka, to pan kurier dzwoni i pyta sie, kiedy będe w domu. I ustalamy, czy dojedzie czy ja mam jutro na pocztę dymać. Sprawa jasna:) Vectra napisał(a): Kleik kochana KLEIK , ew rozgotowany ryż na papkę ... szczeniakowi głodówkę ? aaaaaaaaaaa , nie wolno tego robić !!!! nie dość że nie pomoże na biegunkę , to ją wzmocni i będzie rzygać jeszcze bardziej. Kleik/ryż , podawaj dosłownie po łyżce z ręki .. tak by nie połknęła .... nawet co 15-20 minut. By żołądek zaczął pracę. Dokładnie!!!! pzdr. Quote
evel Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Brumiczka rozczulająca :loveu: A uszy są w fazie przejściowej czy tak już zostaną? :lol: Quote
dog193 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Uszy ma wzorcowe teraz... jak dla foksa :diabloti: Lepsze, niż mój Jupi :evil_lol: Quote
Justa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Takie niewiniątko na tych zdjęciach :loveu: Quote
Amber Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 U bordera to mi się takie uszy podobają: Stojące radary, niet... To chyba można podklejać, żeby takie były? Albo i nie... bo to boli pieska, uszka się odparzają :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Amber napisał(a):To chyba można podklejać, żeby takie były? Albo i nie... bo to boli pieska, uszka się odparzają :diabloti: ja swojemu szczylowi podklejałam, zeby mu stanęły :diabloti: Quote
Justa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 http://img.webme.com/pic/h/hodowla-rewolucja/nasze_psy_1.jpg Jakiś taki ozikowy w wyrazie ten border :p Mnie się kiedyś podobały tylko takie różyczkowe uszy, a teraz jakoś radary stały się bardziej znośne - za sprawą jeden suczki :razz: Quote
Amber Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 http://hodowla-rewolucja.pl.tl/ Pies z rodowodem więc chyba border, ja się tam nie znam, dla mnie one wszystkie podobne :eviltong: Quote
Justa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Amber']http://hodowla-rewolucja.pl.tl/ Pies z rodowodem więc chyba border, ja się tam nie znam, dla mnie one wszystkie podobne :eviltong: Tak, widziałam, podglądałam :p Ale jakiś taki.. szeroki, dziwny :p Quote
Unbelievable Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Nie wiem czy wiecie ale to siostra miotowa Weny :diabloti: Uszy będzie miała jakie będzie miała, nie kleję, nie mam wymagań co do nich ;) ważne że nie ma wielkich kłapciaków :evil_lol: dzisiaj młoda siedziała sama przez 6 godzin, i później jeszcze 4 i trzymała pęcherz dzielnie i nic nie zrobiła :loveu: chociaż dalej nie wiem czy przypadkiem nie wyje :roll: Quote
LadyS Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Unbelievable napisał(a):Nie wiem czy wiecie ale to siostra miotowa Weny :diabloti: Uszy będzie miała jakie będzie miała, nie kleję, nie mam wymagań co do nich ;) ważne że nie ma wielkich kłapciaków :evil_lol: dzisiaj młoda siedziała sama przez 6 godzin, i później jeszcze 4 i trzymała pęcherz dzielnie i nic nie zrobiła :loveu: chociaż dalej nie wiem czy przypadkiem nie wyje :roll: My Jaxa nagrywamy :lol: A potem oglądamy wyrywkowo :lol: Za to znaleźliśmy złoty sposób na naszego psa i od kilku dni zostaje bez wycia :) Quote
Unbelievable Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 ladySwallow napisał(a):My Jaxa nagrywamy :lol: A potem oglądamy wyrywkowo :lol: Za to znaleźliśmy złoty sposób na naszego psa i od kilku dni zostaje bez wycia :) a ja nie mam czym nagrać, jedyne moje nagrywadło to telefon ;) ooo, co zrobiliście? Quote
LadyS Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Unbelievable napisał(a):a ja nie mam czym nagrać, jedyne moje nagrywadło to telefon ;) ooo, co zrobiliście? My nagrywamy laptopem i aparatem :lol: I jeszcze ciotka piranha zostawała na skype'ie i obserwowała Jaxa ;) Przestawiliśmy klatkę tak, że Jax widzi okno - godzinę je konga, a potem wygląda sobie przez okno, obserwuje ulice i idzie spać :lol: Quote
Unbelievable Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 ladySwallow napisał(a):My nagrywamy laptopem i aparatem :lol: I jeszcze ciotka piranha zostawała na skype'ie i obserwowała Jaxa ;) Przestawiliśmy klatkę tak, że Jax widzi okno - godzinę je konga, a potem wygląda sobie przez okno, obserwuje ulice i idzie spać :lol: laptopem? :hmmmm: chyba muszę coś pomyśleć :evil_lol: młoda jest zasłonięta, więc odpada, a szczura takie rzeczy nie intere :diabloti: chociaż on zostaje bez klatki i śpi cały czas Quote
Justa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Unbelievable napisał(a):Nie wiem czy wiecie ale to siostra miotowa Weny :diabloti: No błagam Cię :mdleje: A radarowe uszy uwielbiam u Hondy :loveu: Quote
Unbelievable Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Justa napisał(a):No błagam Cię :mdleje: A radarowe uszy uwielbiam u Hondy :loveu: no Wena ma rodowód showowy jakby nie patrzeć ;) Hondzia ma śliczne uszy :loveu: mi się bardzo podobają takie jak ma Simi :loveu: Quote
Justa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Unbelievable napisał(a):no Wena ma rodowód showowy jakby nie patrzeć ;) Hondzia ma śliczne uszy :loveu: mi się bardzo podobają takie jak ma Simi :loveu: Wena jest fajniutka ! Ale tatuś Miotły jest dla mnie ideałem :diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Justa napisał(a):Wena jest fajniutka ! Ale tatuś Miotły jest dla mnie ideałem :diabloti: no jest jest :) tylko głowę ma brzydką, jak kundel :diabloti: Swoją drogą, więcej Miotle klikam, takich spokojnych rzeczy, kształtowaniem, i na prawdę luzuje. Gram jest tylko jedną ze składowych nakręcających ją. Muszę jej jeszcze więcej klikać, tylko mi się pomysły kończą :( Quote
Unbelievable Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Justa napisał(a):A więcej fot ni mo? :( so, ładne nawet, tylko mi się nie chce ich zmniejszać :evil_lol: zaraz się zmuszę, tylko farmę ogarnę :diabloti: Quote
Recommended Posts