evel Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 motyleqq napisał(a):nigdy nie pojmę, dlaczego niektórzy nie potrafią zrozumieć, że nie dokarmia się psa pod stołem:hmmmm: czy oni czują jakiś wewnętrzny przymus robienia tego? Ja wiem, czemu. BO ON TAK PATRZY! :diabloti: U mnie jest zakaz dokarmiania, bo ludzie po prostu nie wiedzą, jak to robić, żeby nie było jak u PIRANHII. A jak ktoś mimo zakazu dokarmia psa to co mnie obchodzi, że później ma oślinione skarpety i nogawki od spodni, albo że na niego pies skacze :eviltong: Na mnie nie skacze, chociaż czasem jej coś daję, ale suka wie, że jak mówię "odejdź" to znaczy, że ma sobie pójść ;) Quote
motyleqq Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 evel napisał(a):Ja wiem, czemu. BO ON TAK PATRZY! :diabloti: już chyba mówiłam, akurat jakby Zu patrzyła, to bym jej wszystko dała... :evil_lol: ps. przyszłabyś w końcu do mnie na wątek, nawet Martyna nas trochę pochwaliła :loveu::lol: Quote
Amber Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Ja wiem, czemu. BO ON TAK PATRZY! :diabloti:Są psy, które hipnotyzują spojrzeniem... Jari mnie nie bierze, Finka też nie... Na Cortinie SAMA polegam :evil_lol: Kluczem do sukcesu jest po prostu nie patrzenie na nią... Bo potem to jak u bazyliszka ;). Wielkie, czarne oczy w małej, rudej mordce, te usi, merdający ogonek, krzywe łapki... łojojoj jaki słodki jamniczek, no masz parówkę :loveu: Czar pryska jak owy słodki jamniczek prawie nie odgryza ci palców razem z parówką i wtedy już wiem, że po raz kolejny zostałam wkręcona :evil_lol: Quote
gops Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 ale ja tez dokarmniam tylko że ja to co innego niż cała rodzina dająca kanapki i inne rzeczy których nie powinna jeść . ja daję owoce i warzywa, od czasu do czasu mięsa z obiadu czy kawałek ciastka a nie codzinnie kanapki z pasztetem i ziemniaki z sosem bo to przecież pies. a suka w ogóle nie żebra a i tak jej dają .:roll: Quote
brjagata Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 ja tam wrzeszcze zawsze na moja rodzine, kiedy chce dokarmiac psy, szczegolnie Mu, ktory jest rozpieszczony i przy stole potrafi zaczac piszczec, mruczec, prosic, wszystko zeby tylko cos dostac ;) Birma za to siedzi i sie patrzy, na szczescie bez piskow i wydziwow, i tylko do mnie (ona ogolnie czuje sie lepiej przy mnie, niz przy reszcie rodziny/gosci, a jak ja z nimi zostawie to zaraz piesek szuka panci :stupid:) i dostaje tylko za cos, bo jakos ciesze sie, ze z psa, ktory przez miesiac nie potrafil/nie chcial zalapac siadania na komende, zrobil sie pies, ktory z rozesmiana mordka zrobi zawsze kazda komende na poglaskanie po lebku ;) i w tym pomoglo wlasnie robienie czegokolwiek na skorke od chleba czy np. na podanie misek dla psow. Unbelievable napisał(a):będzie we wrocławiu mieszkał :diabloti: oho to niedaleko, musze chyba zaczac planowac jakas misje kradziezy szczeniaka :hmmmm: :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Justa napisał(a):Jutro jutro jutro :loveu: to już jutro?????????????? Quote
Unbelievable Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 nom nom :diabloti: jadę o 15 oddać szczura na przechowanie i o 22:25 do wrocka :) Quote
sacred PIRANHA Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Unbelievable napisał(a):nom nom :diabloti: jadę o 15 oddać szczura na przechowanie i o 22:25 do wrocka :) a dalej co? z Wrocka ja odbierasz? jezuuu jak fajnie, ze to juz:-) Quote
Unbelievable Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 sacred PIRANHA napisał(a):a dalej co? z Wrocka ja odbierasz? jezuuu jak fajnie, ze to juz:-) później jedziemy do pragi z Komarem z dogo samochodem :) a jedziemy całą ekipą :evil_lol: w 5 osób :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Unbelievable napisał(a):później jedziemy do pragi z Komarem z dogo samochodem :) a jedziemy całą ekipą :evil_lol: w 5 osób :evil_lol: a kto bierze 3 szczyla?? Quote
Unbelievable Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Marta_Ares napisał(a):a kto bierze 3 szczyla?? my bierzemy 2(ja i atka), reszta jedzie dla towarzystwa :diabloti: 3 szczyl, czarno-biały chłopak, będzie mieszkał we wrocławiu i odbierają go za tydzień dopiero Quote
Marta_Ares Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 aa myślałam, że ktoś ze znajomych 3 bierze ;) to wesoło tam będziecie mieli :D Quote
Unbelievable Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Marta_Ares napisał(a):aa myślałam, że ktoś ze znajomych 3 bierze ;) to wesoło tam będziecie mieli :D taa, jedziemy z baśką :diabloti: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Unbelievable napisał(a):taa, jedziemy z baśką :diabloti: :evil_lol: to juz 4 osoby a 5 :P? grzecznie tam!! Quote
Unbelievable Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Marta_Ares napisał(a):to juz 4 osoby a 5 :P? grzecznie tam!! znajoma atki :) nawet nie wiesz jakiego ja mam stresa :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 a szczura na przechowanie do schroniska oddajesz ? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Marta_Ares napisał(a):a szczura na przechowanie do schroniska oddajesz ? :evil_lol: no jacha, razem z rodowodem żeby mogli drogo sprzedać :diabloti: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Unbelievable napisał(a):no jacha, razem z rodowodem żeby mogli drogo sprzedać :diabloti: :evil_lol: no ta piesek już stary pancia sobie na nowego wymienia:diabloti: szerokiej drogi :loveu: Quote
Atkaaaa Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 nananannana :D:multi::loveu::loveu::lol: A podróż będzie wesoła oj będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pam pam pam paaaraaa pam pam pam :D:diabloti: Quote
Evening Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Witam serdecznie pierwszy raz i na pewno nie ostatni :cool3: Galerię zdążyłam obejrzeć całą (bez konta, założyłam je dopiero dzisiaj) i przyznaję, że Gram jest cud miód piesek, tylko takiego pozazdrościć :lol: Border też jest boski, gratuluję wyboru :loveu: Quote
Karolina. Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ooo, to już! Biedny Gram, jeszcze nie świadomy co go czeka :evil_lol: ;) Udanej podróży, no i czekamy na wieści po powrocie :) Quote
Amber Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Unbelievable napisał(a):nawet nie wiesz jakiego ja mam stresa :evil_lol: Ja jak jechałam po Jariego to sobie musiałam walnąć wieczorem coś mocniejszego, bo spać nie mogłam :evil_lol: Dobrze rozumiem ;) Quote
FredziaFredzia Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ja też się nie mogłam doczekać podróży po Franka. ;) Czekam na relację! Quote
Recommended Posts