Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

smallpati napisał(a):
aa faktycznie Martyna, przecież to wiedziała, nie wiem czemu mi wyskoczyło z głowy :oops: stara jestem już, nic tylko do grobu czas :evil_lol:

pati ma skleroooozę :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
noooo i to bardzo :roll: aż wstyd sie przyznać, dobrze że o psie jeszcze nie zapominam, ale kto wie co będzie później :evil_lol:

pies się przypomni :evil_lol::evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
dobra robię sobie przerwę odmonitorową i idę z suczydłem :evil_lol: idziemy sie odlać, tzn ja odlać :eviltong:

i jak lanie? :evil_lol::evil_lol:

PositiveThought napisał(a):
cze :grins:

Gramiasty jak skacze :razz:

ja też jeszcze nigdzie podań nie złożyłam :p i mojej babci też się marzy liceum katolickie xD

hyhyyy wiatmy!:multi:
ja mam niby jutro złożyć, taaa...:roll::evil_lol:

idę się uczyć! historii!:roflt::evil_lol: tylko mi ściągę przyślą : P

Posted

[quote name='Iza13']Uff nadrobiłam :diabloti:
Ale Wy tu dożo gadacie :P

http://images33.fotosik.pl/249/212361eb5e173dce.jpg
łał jestem pod wrażeniem :crazyeye::loveu:
coś nie tak? :cool1::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Polna']Jaki ma zapas http://images33.fotosik.pl/249/212361eb5e173dce.jpg :-o

Pozdrawiamy.
na to ile on skacze, jakieś dwa tygodnie, w tyczkę przywalił dwa razy, w tym raz bo nie zauważył że tam jest : P

poza tym jak skacze to z miejsca:razz: a jak wzwyż to sięga mi do wyciągniętej ręki :diabloti: z resztą były zdjęcia ;)

I witamy Panią Polną;)

Posted

Na Twoim miejscu uważałabym z tymi skokami centralnie w górę, to może mieć potem straszne skutki :shake:
Co innego przeszkody, też dopasowane do psa, co innego takie skakanie (szczególnie jak spada na tyle łapy). Kręgosłup, stawy skokowe - to wszystko potem może dać o sobie znać.

Posted

Justa napisał(a):
Na Twoim miejscu uważałabym z tymi skokami centralnie w górę, to może mieć potem straszne skutki :shake:
Co innego przeszkody, też dopasowane do psa, co innego takie skakanie (szczególnie jak spada na tyle łapy). Kręgosłup, stawy skokowe - to wszystko potem może dać o sobie znać.

oby nie dało, bo ten pies bez skakania nie wyrobi :cool1: poza tym on tak nie skacze często, chyba że coś chce, no albo mu powiem żeby skakał, jednak staram sie tego nie robić. Wiem że filmik i zdjęcia co innego pokazują:cool3:

Posted

Justa napisał(a):
No to rozsądnie, że nie robicie tak zbyt często.
Bo jak potem sobie psiul coś ponaciąga, leczenie jest zbyt długie i niewarte.

boję się strasznie, żeby sobie czegoś nie zrobił, ale wiem, na co mogę mu pozwolić ; ) narazie to okaz zdrowia, tfu tfu żeby nie zapeszyć.