Marta_Ares Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Unbelievable']i filmik króciutki http://youtu.be/QRBknXl1mls fajnie Wam to wychodzi :) skąd najlepiej podstawy wziąć? Quote
Unbelievable Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Obama napisał(a):My też mieliśmy długo TOTW (rybny) i byłam zadowolona.Teraz mieliśmy w ramach ciekawosktki Lukullus i również muszę dodać ,że całkiem niezła. lukullus ma fajną cenę na zooplusie, i całkiem kusi, tylko mi coś w nim nie pasowało(za mało białka chyba) Marta_Ares napisał(a):fajnie Wam to wychodzi :) skąd najlepiej podstawy wziąć? podstawy czego? klikera? czy jak :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Unbelievable napisał(a):lukullus ma fajną cenę na zooplusie, i całkiem kusi, tylko mi coś w nim nie pasowało(za mało białka chyba) podstawy czego? klikera? czy jak :diabloti: taa podstawy klikera. dziękuje ze uważasz mnie za tak mało zorientowaną :mad: :mad: :mad: chodziło mi o świadomość zadu :eviltong: Quote
LadyS Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Obama napisał(a):My też mieliśmy długo TOTW (rybny) i byłam zadowolona.Teraz mieliśmy w ramach ciekawosktki Lukullus i również muszę dodać ,że całkiem niezła. My na razie nie rezygnujemy, bo Jax okazał się być alergikiem, więc niech ciągnie tą karmę póki co ;) Gram przesłodki, ale widzę, że wszystkie JRT tak samo wykonują komendę siad :lol: Quote
Unbelievable Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Marta_Ares napisał(a):taa podstawy klikera. dziękuje ze uważasz mnie za tak mało zorientowaną :mad: :mad: :mad: chodziło mi o świadomość zadu :eviltong: no się zdziwiłam właśnie :evil_lol: nie wiem w sumie gdzie można znaleźć, ja robiłam z Gramem to co wyczytałam na forach różnych, czyli najpierw targetowanie tylnymi łapami książki, później coraz wyżej i wyżej aż się nauczył targetować ścianę, później klikałam mu moment podnoszenia tyłka i nauczył się podnosić dupcię bez ściany, a jeżeli chodzi o te kręcenie to podobnie jak z kręceniem na czymś na przednich łapach, czyli najpierw klikałam samo stanie na wiaderku, później kroczek po kroczku. Ważne było żeby on zczaił żeby te łapy były cały czas na pudle, i wymagałam od niego dodatkowo żeby zarzucał tyłek na wiaderko, a nie wchodził na niego i schodził przednimi łapkami ;) jak masz jakieś pytania to pisz bo chyba dosyć chaotycznie napisałam :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Kiedy będzie u Ciebie "ten drugi"? :diabloti: Quote
Illusion Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Kiedy będzie u Ciebie "ten drugi"? :diabloti: *"Ten którego imienia nie wolno wymawiać" :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Illusion napisał(a):*"Ten którego imienia nie wolno wymawiać" :evil_lol: :evil_lol: ma być w połowie stycznia, nie wiem jak wyjdzie z moimi egzaminami :roll: Quote
Illusion Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Będzie dobrze! Cały czas trzymam kciuk, żeby się udało :). Quote
Unbelievable Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Illusion napisał(a):Będzie dobrze! Cały czas trzymam kciuk, żeby się udało :). dzięki :loveu: kciuki bardzo się przydadzą! Quote
Atkaaaa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ohohoho jaka tu wrzawa z tymi naszymi maluszkami ]:-> :D "ten, którego imienia nie można wymawiać" to mi się wybitnie podoba :D Quote
Unbelievable Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 miotełka ma 3 tygodnie i już bawi się zabawkami! kocham ją :loveu: Quote
Unbelievable Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 motyleqq napisał(a):to będzie suczydło tak? :)tak, jedyna możliwa opcja ;) Quote
Asiaczek Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Pytanie: czy na tym zdjęciu w ogóle jest pies...?;) http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/13grudnia11/DSC_6344.jpg pzdr. Quote
Unbelievable Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [quote name='Asiaczek']Pytanie: czy na tym zdjęciu w ogóle jest pies...?;) http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/13grudnia11/DSC_6344.jpg pzdr. oczywiście, że jest :diabloti: na wysokości jakichś 20-30m od poziomu plaży, skarpa była praktycznie pionowa :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Unbelievable napisał(a):oczywiście, że jest :diabloti: na wysokości jakichś 20-30m od poziomu plaży, skarpa była praktycznie pionowa :evil_lol: Hahaha, wiem:) Spokojnej końcówki Świąt:) Pzdr. Quote
Illusion Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Widziałam, widziałam, widziałam!!! :loveu: Quote
gops Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 ja widziałam takie przepiękne czarno-białe borderki :loveu: i podejżanie aktywną Martyne tam :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 No brawo, w końcu ktoś zczaił, to chyba dlatego że mnie hodowczyni zaczęła na zdjęciach miotły zaznaczać :diabloti: :loveu: Quote
Yuveza Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Ja od początku miałam przeczucie ze to będzie kurde border :diabloti: grr prześladuje mnie i kazdego sie pojawia :eviltong: Quote
Recommended Posts