Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obama napisał(a):
My też mieliśmy długo TOTW (rybny) i byłam zadowolona.Teraz mieliśmy w ramach ciekawosktki Lukullus i również muszę dodać ,że całkiem niezła.

lukullus ma fajną cenę na zooplusie, i całkiem kusi, tylko mi coś w nim nie pasowało(za mało białka chyba)
Marta_Ares napisał(a):
fajnie Wam to wychodzi :)

skąd najlepiej podstawy wziąć?

podstawy czego? klikera? czy jak :diabloti:

Posted

Unbelievable napisał(a):
lukullus ma fajną cenę na zooplusie, i całkiem kusi, tylko mi coś w nim nie pasowało(za mało białka chyba)

podstawy czego? klikera? czy jak :diabloti:

taa podstawy klikera. dziękuje ze uważasz mnie za tak mało zorientowaną :mad: :mad: :mad:

chodziło mi o świadomość zadu :eviltong:

Posted

Obama napisał(a):
My też mieliśmy długo TOTW (rybny) i byłam zadowolona.Teraz mieliśmy w ramach ciekawosktki Lukullus i również muszę dodać ,że całkiem niezła.

My na razie nie rezygnujemy, bo Jax okazał się być alergikiem, więc niech ciągnie tą karmę póki co ;)
Gram przesłodki, ale widzę, że wszystkie JRT tak samo wykonują komendę siad :lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
taa podstawy klikera. dziękuje ze uważasz mnie za tak mało zorientowaną :mad: :mad: :mad:

chodziło mi o świadomość zadu :eviltong:

no się zdziwiłam właśnie :evil_lol:

nie wiem w sumie gdzie można znaleźć, ja robiłam z Gramem to co wyczytałam na forach różnych, czyli najpierw targetowanie tylnymi łapami książki, później coraz wyżej i wyżej aż się nauczył targetować ścianę, później klikałam mu moment podnoszenia tyłka i nauczył się podnosić dupcię bez ściany, a jeżeli chodzi o te kręcenie to podobnie jak z kręceniem na czymś na przednich łapach, czyli najpierw klikałam samo stanie na wiaderku, później kroczek po kroczku. Ważne było żeby on zczaił żeby te łapy były cały czas na pudle, i wymagałam od niego dodatkowo żeby zarzucał tyłek na wiaderko, a nie wchodził na niego i schodził przednimi łapkami ;)
jak masz jakieś pytania to pisz bo chyba dosyć chaotycznie napisałam :diabloti:

Posted

Unbelievable napisał(a):
oczywiście, że jest :diabloti: na wysokości jakichś 20-30m od poziomu plaży, skarpa była praktycznie pionowa :evil_lol:

Hahaha, wiem:)

Spokojnej końcówki Świąt:)

Pzdr.