NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 no przypomniałaś mi :) Moli też prosi i kręci się na tylnych łapach ;) na tyłku z przednimi nie umie siedzieć bo ma kanciastą dupę :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 smallpati napisał(a):no przypomniałaś mi :) Moli też prosi i kręci się na tylnych łapach ;) na tyłku z przednimi nie umie siedzieć bo ma kanciastą dupę :evil_lol: jak ma kanciastą to jej łatwiej powinno być :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 smallpati napisał(a):no właśnie nie bo ją na boki bierze jak siedzi :evil_lol: ale twój szczurek ma fajnego ryjka ;) jakie ona ma problemy :evil_lol::evil_lol: wytniesz jej co nieco to i dupa może zmaleje:cool1::evil_lol::evil_lol: bo mój :loveu::loveu: :diabloti: spójrz na ten relaks w jego oczach :loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Tinka:) napisał(a):jak ma kanciastą to jej łatwiej powinno być :evil_lol: no właśnie nie bo ją na boki bierze jak siedzi :evil_lol: ale twój szczurek ma fajnego ryjka ;) Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 No i ten, przesunięty post i fotki w górze som. Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Tinka:) napisał(a):jakie ona ma problemy :evil_lol::evil_lol: wytniesz jej co nieco to i dupa może zmaleje:cool1::evil_lol::evil_lol: bo mój :loveu::loveu: :diabloti: spójrz na ten relaks w jego oczach :loveu::loveu: ty zrób coś z tym komputerem albo nie odpisuj tak szybko bo nikomu nie przestawia postów tylko tobie :diabloti::eviltong: No może może :evil_lol: idziemy w poniedziałek (czyli jutro już) rezerwować termin sterylki :roll: mam stracha niezłego :oops: taki ten relaks przerwany, Gram chciał się opalić a ktoś mu lampą błyskał ciągle :mad::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 smallpati napisał(a):ty zrób coś z tym komputerem albo nie odpisuj tak szybko bo nikomu nie przestawia postów tylko tobie :diabloti::eviltong: No może może :evil_lol: idziemy w poniedziałek (czyli jutro już) rezerwować termin sterylki :roll: mam stracha niezłego :oops: taki ten relaks przerwany, Gram chciał się opalić a ktoś mu lampą błyskał ciągle :mad::evil_lol: nie tylko mi się tak robi :razz: to srel się bać powinien a nie ty : P Gramiego sama położyłam i zdjęcia bez flesza robiłam. Później polazł w cień się walnął :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 ja się boje że może coś nie tak pójść :placz: ale to zabieg wykonywany często więc nie ma prawa się coś stać, a mimo to się boję :roll: ja też moje suczydło relaksowałam na trawie dziś, z tym że jak się pierdulła to tak została na tej trawie, sama musiałam ją na siłę ciągnąc bo tak jaj wygodnie było :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='smallpati']ja się boje że może coś nie tak pójść :placz: ale to zabieg wykonywany często więc nie ma prawa się coś stać, a mimo to się boję :roll: ja też moje suczydło relaksowałam na trawie dziś, z tym że jak się pierdulła to tak została na tej trawie, sama musiałam ją na siłę ciągnąc bo tak jaj wygodnie było :evil_lol: to tylko mały zabieg:evil_lol: tak w ogóle to kiedyś widziałam jak się sterylkę robi, brrr... a mój zazwyczaj biegał, o tak: Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 smallpati napisał(a):jaki wariat :evil_lol: ale masz ludzi na ogródku :evil_lol: to w różowym to chyba nie ty :eviltong: nie mów mi o sterylce już nic lepiej wariat? tu tego nie widać :evil_lol: to w różowym jest dwie, poza tym jak miałam być w jednym miejscu każąc skakać psu i jednocześnie w drugim, rozdwojona, pozować do zdjęcia :roll::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 jaki wariat :evil_lol: ale masz ludzi na ogródku :evil_lol: to w różowym to chyba nie ty :eviltong: nie mów mi o sterylce już nic lepiej Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Tinka:) napisał(a):wariat? tu tego nie widać :evil_lol: to w różowym jest dwie, poza tym jak miałam być w jednym miejscu każąc skakać psu i jednocześnie w drugim, rozdwojona, pozować do zdjęcia :roll::evil_lol::evil_lol: po takiej to nigdy nic nie wiadomo :evil_lol::evil_lol: to co to za malinki? siostry. bracia może babcia? :diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 smallpati napisał(a):po takiej to nigdy nic nie wiadomo :evil_lol::evil_lol: to co to za malinki? siostry. bracia może babcia? :diabloti::evil_lol: malinki to ja latem mam, przy czarnym płocie :cool1: a babcia przed chwilą przyszła i powiedziała żebym poszła do liceum katolickiego. A ja na to że niestety już podanie złożyłam :-( :evil_lol::evil_lol: siostry. zwei Schwester. All in pink : P Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 smallpati napisał(a):słuchaj babci, babcia dobrze radzi :roflt::biggrina::shiny: masz 2 siostry młodsze? ja mam jedną, 4 lata starszą która wychodzi za mąż w październiku ;) ale nie moge bo już złożyłam podaniiieeee :placz::placz::placz: (co z tego, że nie złożyłam : P) mam 3 siostry młodsze :evil_lol: i mam ich dość :angryy: 5,8 i 12 lat... Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 słuchaj babci, babcia dobrze radzi :roflt::biggrina::shiny: masz 2 siostry młodsze? ja mam jedną, 4 lata starszą która wychodzi za mąż w październiku ;) Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Tinka:) napisał(a):ale nie moge bo już złożyłam podaniiieeee :placz::placz::placz: (co z tego, że nie złożyłam : P) mam 3 siostry młodsze :evil_lol: i mam ich dość :angryy: 5,8 i 12 lat... no wiesz, tak kłamać babcię :mad::diabloti: no to faktycznie masz odrobinę przechlapane :evil_lol: ja bym nie chciała być najstarsza :roll: Quote
Unbelievable Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 smallpati napisał(a):no wiesz, tak kłamać babcię :mad::diabloti: no to faktycznie masz odrobinę przechlapane :evil_lol: ja bym nie chciała być najstarsza :roll: a jak inaczej? :evil_lol::evil_lol: ja też bym nie chciała! Justa napisał(a):Wesoło macie :p nic mi o tym nie mów :roll: nie ma ich już godzinę, nie wyobrażacie sobie co to za ulga- ja sama w domu:cool3::loveu: wrócili :placz: pewnie mnie wygonią:cool1: Quote
Justa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Tinka:) napisał(a): mam 3 siostry młodsze :evil_lol: i mam ich dość :angryy: 5,8 i 12 lat... Wesoło macie :p Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 młode opanowały dom :evil_lol::evil_lol: Tinka nie ma prawa głosu :eviltong: a tak w ogóle to jak ty masz na imię? Tina? :oops: Quote
Recommended Posts