Illusion Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Bardzo fajny pomysł na imię :). (Bumblebee też jest super, bardzo lubię Transformersy :evil_lol:) Gramowe oko jakieś takie zbyt blade, dodałabym więcej kontrastu, za to wąż genialny i ma uroczą "minę" :loveu:. Quote
bazylowa Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='BBeta']Tylko jedno zdjęcie? :obrazic:[/QUOTE] No toś powiedziała! Ta co daje u siebie po 20 na raz :P Quote
Unbelievable Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Ania :)']Nie mam w zwyczaju komentować filmików, lub zdjęć i co chwile pisać 'ojej jakie słitaśne' ; 'ojej jak ślicznie skacze'. Musi mnie naprawdę zachwycić pies, żebym skomentowała. Nie rozumiem o jaki raban Ci chodzi i o jakie wykłócanie... Ostatnio nie można w ogóle wyrazić własnego zdania na forum, które jest inne niż wszystkich, bo zaraz jest uważany za osobę kłótliwą.[/QUOTE] ależ ja nie zmuszam do titania :) chodzi mi o wyrażanie własnego zdania BARDZO wybiórczo ;) [quote name='gops']imię świetne , wąż brzydki :eviltong:[/QUOTE] phi :diabloti: [quote name='Illusion']Bardzo fajny pomysł na imię :). (Bumblebee też jest super, bardzo lubię Transformersy :evil_lol:) Gramowe oko jakieś takie zbyt blade, dodałabym więcej kontrastu, za to wąż genialny i ma uroczą "minę" :loveu:.[/QUOTE] dzięki :loveu: niestety photobucket strasznie zjada kolory, i jak w fotoszopie jest fajnie kontrastowe, tak po wrzuceniu robi się bez wyrazu :roll: [quote name='bazylowa']No toś powiedziała! Ta co daje u siebie po 20 na raz :P[/QUOTE] :evil_lol: Quote
Amber Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Ale piękny wąż :loveu: Co on jada? :cool3: Quote
evel Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Broom? Spodziewałam się co najmniej 'Bazinga!' :evil_lol: Ale brum brum tyż ładnie :grins: Quote
gops Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Amber']Ale piękny wąż :loveu: Co on jada? :cool3:[/QUOTE] pewnie myszy :mad::scared: Quote
Unbelievable Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Amber']Ale piękny wąż :loveu: Co on jada? :cool3:[/QUOTE] myszorki ;) [quote name='evel']Broom? Spodziewałam się co najmniej 'Bazinga!' :evil_lol: Ale brum brum tyż ładnie :grins:[/QUOTE] cholera! ależ genialne imię! że też na to nie wpadłam :evil_lol: do rodowodu byłoby idealne! kocham TBBT :loveu: Quote
evel Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Unbelievable'] cholera! ależ genialne imię! że też na to nie wpadłam :evil_lol: do rodowodu byłoby idealne! kocham TBBT :loveu:[/QUOTE] A widzisz :evil_lol: Ja tam może nie kocham, ale czasem sobie łypnę jak siostra ogląda :eviltong: Sheldon ryje beret :D Quote
Amber Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Hehe dlatego mimo, że podobają mi się węże nigdy sobie go nie kupię... Zdecydowanie bardziej wolę myszy ;) Quote
NightQueen Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Amber']Hehe dlatego mimo, że podobają mi się węże nigdy sobie go nie kupię... Zdecydowanie bardziej wolę myszy ;)[/QUOTE] mam tak samo :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='evel']A widzisz :evil_lol: Ja tam może nie kocham, ale czasem sobie łypnę jak siostra ogląda :eviltong: Sheldon ryje beret :D[/QUOTE] oj tak :diabloti: nie wiem czy widziałaś odcinek jak sheldon hasał w basenie z piłkami :evil_lol: mega :evil_lol: [quote name='Amber']Hehe dlatego mimo, że podobają mi się węże nigdy sobie go nie kupię... Zdecydowanie bardziej wolę myszy ;)[/QUOTE] [quote name='NightQueen']mam tak samo :evil_lol:[/QUOTE] no a ja jestem zua i uwielbiam wunsze :loveu: Quote
Vectra Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 a taką skórkę tudzież torebkę , jeszcze żywą , można luzem po mieszkaniu ? wyżerkę by miał jak w naturze :diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Vectra']a taką skórkę tudzież torebkę , jeszcze żywą , można luzem po mieszkaniu ? wyżerkę by miał jak w naturze :diabloti:[/QUOTE] Zakładając że by nie uciekł? :diabloti: za zimno im u nas, poza tym myszy noszą dużo chorób i bałabym się że wąż czymś się zarazi Quote
Vectra Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Unbelievable']Zakładając że by nie uciekł? :diabloti: za zimno im u nas, poza tym myszy noszą dużo chorób i bałabym się że wąż czymś się zarazi[/QUOTE] to nie chce darmozjada :evilbat: Quote
Unbelievable Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Vectra']to nie chce darmozjada :evilbat:[/QUOTE] masz takich... kilka :diabloti: już, co za różnica jeden w ta czy w tamtą :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Unbelievable']masz takich... kilka :diabloti: już, co za różnica jeden w ta czy w tamtą :evil_lol:[/QUOTE] taki wąż , to trochę za droga , jednorazowa , zabawka dla Klementyny :diabloti: ma leśne zaskrońce , na które poluje z uwielbieniem ... przynajmniej darmowe dla darmozjada :cooldevi: Quote
Unbelievable Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Vectra']taki wąż , to trochę za droga , jednorazowa , zabawka dla Klementyny :diabloti: ma leśne zaskrońce , na które poluje z uwielbieniem ... przynajmniej darmowe dla darmozjada :cooldevi:[/QUOTE] droga? dwumetrowego węża można kupić za 150zł :roll: Quote
Ania :) Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Unbelievable']ależ ja nie zmuszam do titania :) chodzi mi o wyrażanie własnego zdania BARDZO wybiórczo ;)[/QUOTE] Spoko, rozumiem. ;) Ile Ty masz tych węży, jaszczurek ? :P Quote
Vectra Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Unbelievable']droga? dwumetrowego węża można kupić za 150zł :roll:[/QUOTE] chcesz mnie z torbami puścić ? boomer ball , kosztuje tyle samo , starcza na kilka miesięcy :diabloti: wąż działa , kilka minut .. a potem co ? buty mam zacząć produkować ? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Ania :)']Spoko, rozumiem. ;) Ile Ty masz tych węży, jaszczurek ? :P[/QUOTE]\ dużo :diabloti: wszystkiego będzie razem jakieś 50 sztuk. Węży mam 7, jaszczurek 6, dwie rybki, 6 szczurów, myszy ze 20 [quote name='Vectra']chcesz mnie z torbami puścić ? boomer ball , kosztuje tyle samo , starcza na kilka miesięcy :diabloti: wąż działa , kilka minut .. a potem co ? buty mam zacząć produkować ? :evil_lol:[/QUOTE] w ilościach hurtowych będzie taniej :grins: Quote
Ania :) Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Unbelievable']\ dużo :diabloti: wszystkiego będzie razem jakieś 50 sztuk. Węży mam 7, jaszczurek 6, dwie rybki, 6 szczurów, myszy ze 20[/QUOTE] Mówisz poważnie, czy sobie jaja robisz ? :D Węże i jaszczurki bym jakoś przeżyła, ale szczurów i myszy nigdy w życiu. :diabloti: Quote
Illusion Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Unbelievable']\ dużo :diabloti: wszystkiego będzie razem jakieś 50 sztuk. Węży mam 7, jaszczurek 6, dwie rybki, [B]6 szczurów[/B], myszy ze 20 [/QUOTE] A Grama policzyłaś? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Ania :)']Mówisz poważnie, czy sobie jaja robisz ? :D Węże i jaszczurki bym jakoś przeżyła, ale szczurów i myszy nigdy w życiu. :diabloti:[/QUOTE] całkiem poważnie :evil_lol: dodam że wszystkie mają czysto, nie są głodne i mają cały czas wodę :diabloti: no dobra, myszy nie mają wody bo pożarły dzisiaj poidełko :angryy: Gram to oddzielna historia :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Już tyle? zatrzymałam się w rozwoju na 2 węzach, 5 gekonach i 3 osobowym stadku masto :evil_lol: szczury to też po to ....? :diabloti: Quote
Recommended Posts