Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Nadal nie rozumiem takiego postępowania.
Na pw/gg/fejsie - podajesz informacje temu, kto napisze, tak?
A na DGM, jak pytamy, to co? Jacys gorsi jesteśmy...?

To nie dla mnie takie zabawy, za stara jestem, se idę...

pzdr.[/QUOTE]

wtedy wiem komu mówię, co innego niż chwalenie się na forum publicznym. Mam takie prawo, od tego jest PW żeby móc omawiać takie sprawy. Nie widzę powodu żebym się tłumaczyć musiała ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']wtedy wiem komu mówię, co innego niż chwalenie się na forum publicznym. Mam takie prawo, od tego jest PW żeby móc omawiać takie sprawy. Nie widzę powodu żebym się tłumaczyć musiała ;)[/QUOTE]
Nie chcesz się "chwalić" jakiej rasy będzie pies, ale "chwalić" się, że w ogóle będzie już możesz ? Moim zdaniem jeżeli to juz taka tajemnica, to lepiej w ogóle trzeba było nie pisać o nowym psie, a pochwalić się nim dopiero jak będzie u Ciebie.
Zgadzam się z Asiaczkiem...

Posted

[quote name='motyleqq']ja w ogóle nie rozumiem w czym problem:niewiem: to już nie można pisać czego się chce i nie pisać czego się nie chce? :niedowia:[/QUOTE]
Oczywiście, że można, ale nie rozumiem po co robić wielką tajemnicę z tego jakiej rasy jest pies, skoro i tak za jakiś czas wszyscy się dowiedzą...
No, ale jak tak Martyna chce to już jej sprawa, ja tylko wyrażam swoje zdanie.

Posted

Ja niedobra :roll: widzę że tutaj nic nie można powiedzieć, bo i tak będzie źle :) ja wiem że ciekawość zżera ale żeby od razu tak atakować? nie chcę mówić, moja sprawa, a że na mam silnej woli to już inna kwestia. Miałam się chwalić niedługo ale widzę że nie ma sensu i rzeczywiście wiele tutaj życzliwych osóbek :)

Przypominam też, że mam jeszcze jednego psa (nazywa się Gram, jakby ktoś zapomniał), i nie zamierzam tłumaczyć się ze swojego postępowania takiego a nie innego.

Posted

[quote name='Unbelievable']Ja niedobra :roll: widzę że tutaj nic nie można powiedzieć, bo i tak będzie źle :) ja wiem że ciekawość zżera ale żeby od razu tak atakować? nie chcę mówić, moja sprawa, a że na mam silnej woli to już inna kwestia. Miałam się chwalić niedługo ale widzę że nie ma sensu i rzeczywiście wiele tutaj życzliwych osóbek :)

Przypominam też, że mam jeszcze jednego psa (nazywa się Gram, jakby ktoś zapomniał), i nie zamierzam tłumaczyć się ze swojego postępowania takiego a nie innego.
Ja już zapomniałam - dawaj foty dla przypomnienia :diabloti:

Mnie nie zżera ciekawość :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Unbelievable']
a szczura zdjęcia w liściach dawałam tutaj? :hmmmm:[/QUOTE]

ale to jest forum o psach , my tu szczurów nie chcemy :diabloti: jest inne forum dla gryzoni ....

Posted

Mnie też ani trochę to nie ciekawi :evil_lol:. W każdym razie nie na tyle, żeby nie móc spać po nocach, bo jak tylko szczyl do Ciebie trafi, to mu porobisz zdjęcia i go zobaczę :).

Serio masz psa o imieniu Gram? :siara: :diabloti:
O jacie, jaki facepalm, przecież to szczur :shake: :lol:.

Posted

[quote name='Unbelievable']Ja niedobra :roll: widzę że tutaj nic nie można powiedzieć, bo i tak będzie źle :) ja wiem że ciekawość zżera ale żeby od razu tak atakować? nie chcę mówić, moja sprawa, a że na mam silnej woli to już inna kwestia. Miałam się chwalić niedługo ale widzę że nie ma sensu i rzeczywiście wiele tutaj życzliwych osóbek :)

Przypominam też, że mam jeszcze jednego psa (nazywa się Gram, jakby ktoś zapomniał), i nie zamierzam tłumaczyć się ze swojego postępowania takiego a nie innego.[/QUOTE]
Dlaczego mówisz, że Cię atakuje ? Ja tylko wyraziłam swoje zdanie na ten temat.
Ty masz prawo tak postępować, a ja mam prawo wyrazić zdanie na ten temat, które Ty możesz mieć głęboko w poważaniu:diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']Rozważałam nawet wyniesienie się stąd, ale nie dam tej satysfakcji życzliwym :loveu:

a szczura zdjęcia w liściach dawałam tutaj? :hmmmm:[/QUOTE]
Nie dawałaś :p

(ja)szczura tyż dać jakiegoś możesz, nie obrazimy się :cool3:

Posted

ale niektórzy przesadzają ;) jestem ciekawa ale nie aż tak żeby pisać pw czy pytać na gg , dowiemy się w odpowiednim czasie i tyle ;)
dobrze rozumiem decyzję Martyny .

a imię już jakieś masz dla szczeniaka?

Posted

Ja nie bardzo rozumiem takie podchody, bo lubię walić prosto z mostu, ale rozumiem też, że istnieją na świecie inni ludzie, inaczej myślący, więc rozumiem rozumujących inaczej niż ja rozumuje :evil_lol:

No i to w końcu nie mój pies, więc nie moja sprawa, żebym się przejmowała :eviltong:

Trzymam kciuki za malca, jakiejkolwiek rasy nie jest ;) :thumbs:

Posted

[quote name='Unbelievable']ja wiem że ciekawość zżera ale żeby od razu tak atakować?[/QUOTE]
Martyna z całym szacunkiem, ale zaczynasz trochę przesadzać. Chyba nie myślisz, że pół dogo zżera ciekawość jakiej rasy będzie Twój przyszły pies :diabloti: Mnie to osobiście interesuje tyle co zeszłoroczny śnieg ;) :diabloti: Zaglądam, bo podoba mi się Gram i lubię oglądać Twoje zdjęcia, dlatego chętnie obejrzałabym jakieś nowe fotki ;)

Posted

[quote name='Ania :)']Dlaczego mówisz, że Cię atakuje ? Ja tylko wyraziłam swoje zdanie na ten temat.
Ty masz prawo tak postępować, a ja mam prawo wyrazić zdanie na ten temat, które Ty możesz mieć głęboko w poważaniu:diabloti:[/QUOTE]
Jestem ciekawa czemu akurat na ten temat wszyscy zaczęli wyrażać swoje zdanie, a jak np. wrzucę jakiś filmik agilitowy to wszyscy milczą jak zaklęci i nie potrafią nic ciekawego powiedzieć :diabloti:
[quote name='gops']ale niektórzy przesadzają ;) jestem ciekawa ale nie aż tak żeby pisać pw czy pytać na gg , dowiemy się w odpowiednim czasie i tyle ;)
dobrze rozumiem decyzję Martyny .

a imię już jakieś masz dla szczeniaka?[/QUOTE]
Tak, Broom :)
[quote name='Amber']Ja nie bardzo rozumiem takie podchody, bo lubię walić prosto z mostu, ale rozumiem też, że istnieją na świecie inni ludzie, inaczej myślący, więc rozumiem rozumujących inaczej niż ja rozumuje :evil_lol:

No i to w końcu nie mój pies, więc nie moja sprawa, żebym się przejmowała :eviltong:

Trzymam kciuki za malca, jakiejkolwiek rasy nie jest ;) :thumbs:[/QUOTE]

dzięki :loveu:

[quote name='BBeta']Martyna z całym szacunkiem, ale zaczynasz trochę przesadzać. Chyba nie myślisz, że pół dogo zżera ciekawość jakiej rasy będzie Twój przyszły pies :diabloti: Mnie to osobiście interesuje tyle co zeszłoroczny śnieg ;) :diabloti: Zaglądam, bo podoba mi się Gram i lubię oglądać Twoje zdjęcia, dlatego chętnie obejrzałabym jakieś nowe fotki ;)[/QUOTE]

ale ty nie wykłócasz się o to czemu robię cyrk :diabloti: fakt, robię, ale żeby od razu taki raban podnosić :hmmmm: ja innych motywów niż ciekawość do takiego postępowania nie widzę

Żelkosław
[IMG]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_6151.jpg[/IMG]

potrzebuję nowego body :(

Posted

[QUOTE]Jestem ciekawa czemu akurat na ten temat wszyscy zaczęli wyrażać swoje zdanie, a jak np. wrzucę jakiś filmik agilitowy to wszyscy milczą jak zaklęci i nie potrafią nic ciekawego powiedzieć :diabloti: [/QUOTE]

bo Gram jest stary i się znudził :diabloti::evil_lol:

[QUOTE]Tak, Broom :smile: [/QUOTE]

takie Brum, Brum jak robi samochodzik? :evil_lol:

co to za szkło?
dodaj lepiej zdjęcie oka Grama bo jest genialne :loveu:

Posted

[quote name='NightQueen']bo Gram jest stary i się znudził :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
no, na śmieci go! :evil_lol:

[quote name='NightQueen']
takie Brum, Brum jak robi samochodzik? :evil_lol:[/QUOTE]
tak, tak jak samochodzik :evil_lol: dodam, że Broom to miotła(jak te na których czarownice latają :diabloti:), a znaczenie rodowodowego, poza tym że jest zarąbiste fonetycznie, to trzmiel, a wzięło się od samochodu w transformersach :evil_lol:
mam nadzieję że będzie zapierdzielać tak jak mam nadzieję że będzie :evil_lol: na razie jest grubą kluchą :mdleje:

co to za szkło?
dodaj lepiej zdjęcie oka Grama bo jest genialne :loveu:[/QUOTE]
nikkor 35mm 1.8, plus ze 3 czy 2 soczewki
już daję, już :diabloti:

[quote name='BBeta']To zupełnie tak jak ja :diabloti:

Tylko jedno zdjęcie? :obrazic:[/QUOTE]
to może wymiana? :evil_lol:

[IMG]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_6150.jpg[/IMG]

Posted

[QUOTE]no, na śmieci go! :evil_lol:
[/QUOTE]

no ba..
będzie nowy to starego w kosz :diabloti:

Ja tylko czekam na te wszystkie posty oskarżające "gdzie Gram? masz nowego to grama nie pokażesz, odstawiłaś go na półkę".. etc :evil_lol: które na bank się pojawią, jak w większości przypadków na dogo :eviltong:

[QUOTE]tak, tak jak samochodzik :evil_lol: dodam, że Broom to miotła(jak te na których czarownice latają :diabloti:), a znaczenie rodowodowego, poza tym że jest zarąbiste fonetycznie, to trzmiel, a wzięło się od samochodu w transformersach :evil_lol:
mam nadzieję że będzie zapierdzielać tak jak mam nadzieję że będzie :evil_lol: na razie jest grubą kluchą :mdleje:[/QUOTE]

a no faktycznie miotła :evil_lol: nie pomyślałam o tym, mi to z samochodzikiem się kojarzy

Bumblebee ?:diabloti::cool3: dobre :evil_lol:

kurcze, stwierdzam że potrzebuje krótkie szkło albo chociaż soczewki do mojego :diabloti::evil_lol:

[URL]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_6150.jpg[/URL]
lubie to! :loveu:

Posted

[quote name='NightQueen']no ba..
będzie nowy to starego w kosz :diabloti:

Ja tylko czekam na te wszystkie posty oskarżające "gdzie Gram? masz nowego to grama nie pokażesz, odstawiłaś go na półkę".. etc :evil_lol: które na bank się pojawią, jak w większości przypadków na dogo :eviltong:
[/QUOTE]
ja też czekam :loveu: albo wstawiając zdjęcia grama " a gdzie nowe fotki szczeniakaaa" :diabloti:

a no faktycznie miotła :evil_lol: nie pomyślałam o tym, mi to z samochodzikiem się kojarzy

Bumblebee ?:diabloti::cool3: dobre :evil_lol:
[/QUOTE]
też mi się podoba :loveu: jestem z siebie dumna :evil_lol: ale dłuuuuugo się nad imionami zastanawiałam :diabloti:
kurcze, stwierdzam że potrzebuje krótkie szkło albo chociaż soczewki do mojego :diabloti::evil_lol:

[URL]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_6150.jpg[/URL]
lubie to! :loveu:[/QUOTE]

potrzebujesz nikkora 35mm :diabloti: genialne szkło!

Posted

[quote name='Unbelievable']Jestem ciekawa czemu akurat na ten temat wszyscy zaczęli wyrażać swoje zdanie, a jak np. wrzucę jakiś filmik agilitowy to wszyscy milczą jak zaklęci i nie potrafią nic ciekawego powiedzieć :diabloti:[/QUOTE]
Nie mam w zwyczaju komentować filmików, lub zdjęć i co chwile pisać 'ojej jakie słitaśne' ; 'ojej jak ślicznie skacze'. Musi mnie naprawdę zachwycić pies, żebym skomentowała.
Nie rozumiem o jaki raban Ci chodzi i o jakie wykłócanie...
Ostatnio nie można w ogóle wyrazić własnego zdania na forum, które jest inne niż wszystkich, bo zaraz jest uważany za osobę kłótliwą.