Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Unbelievable']z Justyną tak, ale whippeta jeszcze nie spotkaliśmy ;) to pewnie nie my tylko szczurza siostra, bo ja mam tylko jednego jacka- faceta :diabloti: a to Jaga chyba była na spacerze z whippetem[/QUOTE]
Aaaha ;) Dla mnie każdy JRT wygląda podobnie :eviltong:

Posted

[quote name='Doginka']Fajnie Ci w tym kolorku;-)

a dziękuję, dziękuję ;)

[quote name='Marta_Ares']przyszłam pozazdrościć morza.....:evil_lol:
ja też chce :placz:

pół siostra Grama fajna, ale Grami jakoś bardziej mi się podoba:loveu: :loveu:

a o jakiej piłeczce piszecie??
zazdrość! :evil_lol:

no pewnie że Gram fajniejszy :diabloti: tyle że on wzorcowo jest parsonem, a Jaga jackiem :evil_lol:
[quote name='unikatowydiament']rewelacyjnie Ci pasuje kolorek włosów :)
a fotki jak zwykle extra
zasługa naszej dzielnej fotoreporterki :diabloti:
[quote name='Squ']Aaaha ;) Dla mnie każdy JRT wygląda podobnie :eviltong:
tak jak dla mnie inne rasy :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Ujecie niesamowite.Można je zatytułowac "Gumowy pies" i puścić na jakis konkurs...
http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/semipasterskie2011/DSC_4709.jpg

pzdr.

e tam, on tak zawsze :evil_lol:

macie jeszcze jakiegoś niedobitka

Posted

[quote name='ladySwallow']Hihi, ja ostatnio się zachwycałam sunią z hodowli Jaxa, no cudo ogromne... Ale Jax ładniejszy :lol: A tutaj widzę, że jeden dość podobny do szczura[/QUOTE]

E nie, szczur w tym wieku miał cały czarny łepek :evil_lol: ale fajne są, łaciatki i po normalnie zbudowanych rodzicach, coraz rzadziej się takie spotyka :roll:

Posted

[quote name='Unbelievable']E nie, szczur w tym wieku miał cały czarny łepek :evil_lol: ale fajne są, łaciatki i po normalnie zbudowanych rodzicach, coraz rzadziej się takie spotyka :roll:[/QUOTE]

Co do budowy - będąc na wystawie, widziałam różne jacki i szczerze mówiąc podobało mi się może 4-5... Niektóre to według mnie były wręcz grube, inne po prostu strasznie krępe... A mój biały JRT :diabloti: przestał być już biały, nawet mu się plamy całkiem sporawe i czarne na łbie pokazują :lol:

Posted

[quote name='ladySwallow']Co do budowy - będąc na wystawie, widziałam różne jacki i szczerze mówiąc podobało mi się może 4-5... Niektóre to według mnie były wręcz grube, inne po prostu strasznie krępe... A mój biały JRT :diabloti: przestał być już biały, nawet mu się plamy całkiem sporawe i czarne na łbie pokazują :lol:[/QUOTE]
ano właśnie, i zero instynktu... ostatnio nawet spotkaliśmy się z suczką która nie lubi biegać i woli w miejscy leżeć :mdleje:
ja ostatnio widziałam boską suczkę parsona, taka malutka, drobniutka, idealna :loveu: szczur w wersji suczej :evil_lol:

Posted

to nie są albinosy :diabloti: albinosy nie mają łat, są czysto białe z czerwonymi oczami, a łaciate to inna odmiana (nie wiem jak ona się w przypadku mm. nazywa). Czerwone oczy często występują u jasno-barwnych ogonów, ale nie są one albinosami

cudo :loveu: