Unbelievable Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='Doginka']Ja to mam szczęście, ile razy do Was zaglądam to trafiam na fajne foty:lol: Czym robiłaś włosy, bo mają zaje.bisty kolorek:loveu:[/QUOTE] tonerem do włosów ;) Quote
Doginka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Unbelievable']tonerem do włosów ;)[/QUOTE] Fajnie Ci w tym kolorku;-) Quote
Marta_Ares Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 przyszłam pozazdrościć morza.....:evil_lol: ja też chce :placz: pół siostra Grama fajna, ale Grami jakoś bardziej mi się podoba:loveu: :loveu: a o jakiej piłeczce piszecie?? Quote
Oscar Patric Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 rewelacyjnie Ci pasuje kolorek włosów :) a fotki jak zwykle extra Quote
Squ Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Unbelievable']z Justyną tak, ale whippeta jeszcze nie spotkaliśmy ;) to pewnie nie my tylko szczurza siostra, bo ja mam tylko jednego jacka- faceta :diabloti: a to Jaga chyba była na spacerze z whippetem[/QUOTE] Aaaha ;) Dla mnie każdy JRT wygląda podobnie :eviltong: Quote
Asiaczek Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ujecie niesamowite.Można je zatytułowac "Gumowy pies" i puścić na jakis konkurs... http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/semipasterskie2011/DSC_4709.jpg pzdr. Quote
Unbelievable Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Doginka']Fajnie Ci w tym kolorku;-) a dziękuję, dziękuję ;) [quote name='Marta_Ares']przyszłam pozazdrościć morza.....:evil_lol: ja też chce :placz: pół siostra Grama fajna, ale Grami jakoś bardziej mi się podoba:loveu: :loveu: a o jakiej piłeczce piszecie?? zazdrość! :evil_lol: no pewnie że Gram fajniejszy :diabloti: tyle że on wzorcowo jest parsonem, a Jaga jackiem :evil_lol: [quote name='unikatowydiament']rewelacyjnie Ci pasuje kolorek włosów :) a fotki jak zwykle extra zasługa naszej dzielnej fotoreporterki :diabloti: [quote name='Squ']Aaaha ;) Dla mnie każdy JRT wygląda podobnie :eviltong: tak jak dla mnie inne rasy :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Ujecie niesamowite.Można je zatytułowac "Gumowy pies" i puścić na jakis konkurs... http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/semipasterskie2011/DSC_4709.jpg pzdr. e tam, on tak zawsze :evil_lol: macie jeszcze jakiegoś niedobitka Quote
betty_labrador Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 czesc. fajna ta fotka z 3 psami :) Quote
Unbelievable Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.229650730421666.67250.100001302231612&type=1 Mam nadzieję że widać, kolejne półrodzeństwo szczura ;) 2 suczki i piesek jeszcze wolne Quote
LadyS Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Unbelievable']http://www.facebook.com/media/set/?set=a.229650730421666.67250.100001302231612&type=1 Mam nadzieję że widać, kolejne półrodzeństwo szczura ;) 2 suczki i piesek jeszcze wolne Hihi, ja ostatnio się zachwycałam sunią z hodowli Jaxa, no cudo ogromne... Ale Jax ładniejszy :lol: A tutaj widzę, że jeden dość podobny do szczura Quote
Unbelievable Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='ladySwallow']Hihi, ja ostatnio się zachwycałam sunią z hodowli Jaxa, no cudo ogromne... Ale Jax ładniejszy :lol: A tutaj widzę, że jeden dość podobny do szczura[/QUOTE] E nie, szczur w tym wieku miał cały czarny łepek :evil_lol: ale fajne są, łaciatki i po normalnie zbudowanych rodzicach, coraz rzadziej się takie spotyka :roll: Quote
LadyS Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Unbelievable']E nie, szczur w tym wieku miał cały czarny łepek :evil_lol: ale fajne są, łaciatki i po normalnie zbudowanych rodzicach, coraz rzadziej się takie spotyka :roll:[/QUOTE] Co do budowy - będąc na wystawie, widziałam różne jacki i szczerze mówiąc podobało mi się może 4-5... Niektóre to według mnie były wręcz grube, inne po prostu strasznie krępe... A mój biały JRT :diabloti: przestał być już biały, nawet mu się plamy całkiem sporawe i czarne na łbie pokazują :lol: Quote
Unbelievable Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='ladySwallow']Co do budowy - będąc na wystawie, widziałam różne jacki i szczerze mówiąc podobało mi się może 4-5... Niektóre to według mnie były wręcz grube, inne po prostu strasznie krępe... A mój biały JRT :diabloti: przestał być już biały, nawet mu się plamy całkiem sporawe i czarne na łbie pokazują :lol:[/QUOTE] ano właśnie, i zero instynktu... ostatnio nawet spotkaliśmy się z suczką która nie lubi biegać i woli w miejscy leżeć :mdleje: ja ostatnio widziałam boską suczkę parsona, taka malutka, drobniutka, idealna :loveu: szczur w wersji suczej :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Marta_Ares']pytałam o piłkę :P[/QUOTE] o sory, nie zauważyłam ;) o piłeczkach z eko-psa, nie pamiętam jak się nazywają Quote
Marta_Ares Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Unbelievable']o sory, nie zauważyłam ;) o piłeczkach z eko-psa, nie pamiętam jak się nazywają oki :) też się nad nią zastanawiam, nawet pytanie zadałam na zabawkach, ale nikt nie odp :( http://www.dogomania.pl/threads/215586-eko-zabawki-pi%C5%82ka-Orbee-Tuff Quote
Unbelievable Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Żadna z odpowiedzi nie jest poprawna :grins: Quote
Unbelievable Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Niestety tak :roll: ale najbardziej humanitarnie jak się da, wychuchane i wydmuchane ;) Quote
NightQueen Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 a ja wiem co to :diabloti: ale ułatwiać nie będę wam :evil_lol: fajne ogony :loveu: masz zdjęcie tej z czerwonymi oczami? :cool3: Quote
Unbelievable Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 albinosków mam trzy, dwie białe w kremowe łaty i biszkoptowy samiec :loveu: nie-albinosek ma umaszczenie takie "dzikie" łaciate Quote
NightQueen Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 to nie są albinosy :diabloti: albinosy nie mają łat, są czysto białe z czerwonymi oczami, a łaciate to inna odmiana (nie wiem jak ona się w przypadku mm. nazywa). Czerwone oczy często występują u jasno-barwnych ogonów, ale nie są one albinosami cudo :loveu: Quote
Recommended Posts