*Monia* Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Fajna Bożenka :lol: Jak tam Szczurze postępy w życiu psa miejskiego? Quote
Unbelievable Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 *Monia* napisał(a):Fajna Bożenka :lol: Jak tam Szczurze postępy w życiu psa miejskiego? na dużych skrzyżowaniach biorę go na ręce, mniej się boi. Podróżowanie tramwajem bez problemu, zostaje w domu też bez problemu. Kupiłam taśmę 10m i na taśmie go wybieguję, raz byliśmy na plaży, parę razy na spacerze borderzo-russellowym, widzieliśmy się z siostrą Szczura ;) na razie było sympatycznie, zobaczymy jak się zajęcia zaczną. Aha, i zaczyna mocniej reagować na ruch na klatce, stopuję go ale mi się to nie podoba.... Quote
*Monia* Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 No to się rozkręca chłopak :lol:. Hexa pierwsze wielkomiejskie chwile tramwajowe spędziła na próbie ucieczki jakąkolwiek drogą :roll:. Jak zajęcia nie będą się ciągnęły cały dzień bez dłuższej przerwy to dacie radę ;). Każdy szanujący się miejski pies powinien informować o intruzie na klatce, najlepiej jak 10 na raz informuje o jednym intruzie :diabloti: Quote
Illusion Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/293362_218376894882383_100001302231612_516966_613175319_n.jpg Lubię to! :loveu: Bożenka bardzo urocza i fajne imię :lol:. Quote
gops Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Gram mi się stanowczo bardziej podoba niż Bożenka :eviltong: zazdroszczę plaży ;) i życzę powodzenia w miejskiej dżungli :lol: Quote
Justa Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 *Monia* napisał(a):Każdy szanujący się miejski pies powinien informować o intruzie na klatce, najlepiej jak 10 na raz informuje o jednym intruzie :diabloti: otototo :diabloti: szczególnie w wypadku czegoś co waży poniżej 10kg :diabloti: Ale cudownie.. Morze w zasięgu ręki :mdleje: Quote
NightQueen Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 *Monia* napisał(a): Każdy szanujący się miejski pies powinien informować o intruzie na klatce, najlepiej jak 10 na raz informuje o jednym intruzie :diabloti: oddałabym całe złoto za psa który się nie szanuje, bo szanującego się to już mam :diabloti: i żadna frajda słuchać burczenia bądź jazgotu pod drzwiami kilkadziesiąt razy dziennie :razz: Quote
*Monia* Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Mi się udało tylko Shinucha nauczyć nie reagowania na domofon, nawet głowy nie podnosi. Ale w bloku hałasujących za drzwiami trzeba wypędzić, bo jeszcze komuś przyjdzie do głowy wejść bez pukania i trzeba będzie go zębami przegonić :p. Hexa za to mieszkając w bloku nauczyła się odróżniać sąsiadów (na nich nie szczekała) od obcych i kiedyś intruzów w nocy z klatki wypędziła (do piwnicy im się chciało wejść, ale widocznie wypłoszyło ich ujadanie bo się ewakuowali). Quote
Unbelievable Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Nad morze mam jakieś 10min tramwajem+ spacerkiem :loveu: Co do domofonu... nam niedawno zamontowali, już się boję reakcji :roll: mam jeszcze jakieś zdjęcia z plaży ale czekają na obrobienie Quote
Guest papillonek Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 U Nas reakcja jest taka<ze otwieram i nie pytam kto ,bo i tak nie słychać :lol: Quote
Vectra Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 NightQueen napisał(a):oddałabym całe złoto za psa który się nie szanuje, bo szanującego się to już mam :diabloti: i żadna frajda słuchać burczenia bądź jazgotu pod drzwiami kilkadziesiąt razy dziennie :razz: dawaj złoto , dam Ci Egona :diabloti: Quote
Doginka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Nie boisz się, że Ci Bożenka pożre Szczurzego:hmmmm::lol: Quote
Unbelievable Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 papillonek napisał(a):U Nas reakcja jest taka<ze otwieram i nie pytam kto ,bo i tak nie słychać :lol: ja szczura biorę na ręce najczęściej to tylko się wyrywa Vectra napisał(a):dawaj złoto , dam Ci Egona :diabloti: buehehehe :diabloti: Doginka napisał(a):Nie boisz się, że Ci Bożenka pożre Szczurzego:hmmmm::lol: taka większa bożenka, koło 2 metrów, już chciała pożreć szczurzego, ale bożenka ma dopiero 50cm więc nie da rady :diabloti: Quote
Vectra Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 ale kiedy Egon serio nie szczeka , bo ona nie pilnuje ... staffiki nadrabiają :diabloti: tylko one pilnują , jak zjawiska paranormalne się kręcą :hmmmm: jedyna nadzieja w Lalce mi została ... ona jak szczeka , wiadomo że faktycznie intruz nadciąga ale nienawidzę , jak psy ryja drą .... moje terroryzuje za to .... bo ja lubię ciszę , a jak będę się bać , to kupię sobie kałasza .... jeden wystrzał i cisza znowu :) to Bożence zostało niewiele do 2 metrów :diabloti: Quote
Doginka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Unbelievable napisał(a):...taka większa bożenka, koło 2 metrów, już chciała pożreć szczurzego, ale bożenka ma dopiero 50cm więc nie da rady :diabloti: Ooooooooo na fotach Bożenka wygląda na wielgachną żmijkę:lol::loveu: Quote
Unbelievable Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Doginka napisał(a):Ooooooooo na fotach Bożenka wygląda na wielgachną żmijkę:lol::loveu: e tam żmijki są małe, a bożenka to boa dusiciel :evil_lol: Quote
Doginka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Unbelievable napisał(a):e tam żmijki są małe, a bożenka to boa dusiciel :evil_lol: Napisałam żmijka, tak pieszczotliwie;-) Quote
Unbelievable Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Doginka napisał(a):Napisałam żmijka, tak pieszczotliwie;-) akurat żmijka to mało pieszczotliwe określenie zważając na stworzonka do których się odnosi :diabloti: Umywalka Żelka A szczuruś ma zapalenie spojówek ;) nagle zachciało mu się pływać, szkoda tylko że w zarastającym stawie pokrytym rzęsą wodną :roll: Quote
Guest papillonek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 A podobno szczurzy nie lubił pływać ;-) zdrówka życzę ;) Quote
LadyS Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 O matko, Żelka jest cudna :loveu: Jak szczurzego oczy? Quote
Doginka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ale Ty fajne imiona wymyślasz tym swoim stworom:lol: Umywalka jest boosssssssssssska:loveu: A za Szczurzego trzymam pazury, coby mu szybko to zapalenie spojówek przeszło:thumbs: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Szczurzego oczka już lepiej, nie ropieją tak i nie są zaczerwienione. Tylko zapominam o kropelkach :roll: jestem złym właścicielem ;) Umywalka zachowuje się IDENTYCZNIE jak matka, łazi za nią krok w krok i robi to samo co ona. To się chyba nazywa zgodność charakterów :evil_lol: no bo raczej matki w niej nie rozpoznaje ;) dodam też że umywalka jest od Stefanii mniejsza jakieś 3 razy a i tak panuje zgoda i pełna harmonia między nimi, chociaż teoretycznie Stefan Umywalkę powinna już dawno zjeść :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Unbelievable napisał(a): chociaż teoretycznie Stefan Umywalkę powinna już dawno zjeść :evil_lol: nic straconego , może czeka aż nieco przybierze jeszcze :diabloti: Quote
Obama Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Przefajowe gady!!!Uwielbiałam swoje gekony gdy je miałam. Quote
Czarna_Owieczka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/Stefania/DSC_5389.jpg brrrrr :mdleje: Od gadzich kumpli, wolę potulnego szczurzego Grama :lol: Quote
Recommended Posts