Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kashdog']Ja bym Fifki na dogoterapie wysłać nie mogła, bo ona boi się małych dzieci i czuje się przy nich nieswojo. Dopiero potem jak mają piłę czy jakieś żarcie to może wykonać jakąś sztuczkę lub ewentualnie da się pomiziać, ale bardzo często na spacerze zdarza jej się wydrzeć japę na któreś...[/QUOTE]

O patrz, to całkiem jak Zu :siara: Ogólnie to udaje, że dzieci nie istnieją, owszem, bywają interesujące jak mają żarcie/piłkę, ale jak próbują ją dotknąć to zazwyczaj jest darcie japy ;)

Posted

[quote name='evel']O patrz, to całkiem jak Zu :siara: Ogólnie to udaje, że dzieci nie istnieją, owszem, bywają interesujące jak mają żarcie/piłkę, ale jak próbują ją dotknąć to zazwyczaj jest darcie japy ;)[/QUOTE]

Charakterki mają podobne :diabloti: Ciekawa jestem jakby na siebie zareagowały na spacerze :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']bo jest rąbnięta bardziej niż wszystkie inne rasy razem wzięte :evil_lol: bo są hiperaktywne, a zarazem mają dosyć miękką psychikę ;)[/QUOTE]
Ciekawe, o jakiej rasie myślisz...
Może chociaż grupę wg FCI podaj, co?;)

Pzdr.

Posted

Jesteśmy z ciebie dumni :diabloti::loveu:

Ja też podejrzewam, że chodzi o pyra, bo coś tam na spacerku o nim wspominałaś, ale dobra, cii... :lol:

Posted

Dzięki ;) teraz się tylko na studia dostać :evil_lol:

Szczurzy wczoraj został zaczipowany, i jest w bazie indexel- mam go gdzieś jeszcze indziej wpisywać czy jak to działa? Bo z tego co czytałam kiedyś to bazy ze sobą nie współpracują, a kilka ich jest...

Swoją drogą, ci którzy mają tylko wytatuowane psy przypominam że tatuaże już nie są ważne, czyli tak jakby ich nie było ;)

Posted

Gratuluję zdanej matury !
A jakie kierunki studiów wchodzą w grę ? :)

I pokaż fotkę tego dziwactwa co to wyszło nie takie jak miało a pisałaś o tym u Vectry

Posted

[quote name='eria']Gratuluję zdanej matury !
A jakie kierunki studiów wchodzą w grę ? :)

I pokaż fotkę tego dziwactwa co to wyszło nie takie jak miało a pisałaś o tym u Vectry[/QUOTE]
różne :diabloti: głównie budownictwo, a poza tym mechanika i budowa maszyn, oceanotechnika, inżynietia materiałowa, inżynieria bezpieczeństwa i takie tam ;)

a dziwactwo dziwne jest jak na razie dla mnie tylko, bo dopiero zaczyna się wybarwiać i niewprawione oko różnic nie widzi :razz: obiecuję że jak się bardziej wyklaruje to pokażę ;) ale wybarwia się dziwnie, baaardzo dziwnie... bo generalnie mack snowy powinny rodzić się białe w czarne pasy, z czasem trochę żółknąć. Umywalka urodziła się brudnożółta w czarne pasy, później zrobiła się biała w czarne pasy, teraz znowu zaczyna robić się żółta, a do tego robią jej się plamki/paski symetrycznie rozmieszczone wzdłuż ciała(rodzą się z paskami w poprzek), gdzie według genetyki w ogóle tych plamek mieć nie powinna :evil_lol: niestety na zdjęciu tego widać nie będzie na razie....

Posted

Umywalka :roflt:

głównie budownictwo, a poza tym mechanika i budowa maszyn, oceanotechnika, inżynietia materiałowa, inżynieria bezpieczeństwa

:mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='Unbelievable']różne :diabloti: głównie budownictwo, a poza tym mechanika i budowa maszyn, oceanotechnika, inżynietia materiałowa, inżynieria bezpieczeństwa i takie tam ;)[/QUOTE]

hoho, miałam pisać, że byśmy się dogadały, bo mamy równy stopnień zakręcenia na zwierzęta, ale te kierunki są mi odległe :D
aczkolwiek... przeciwieństwa się przyciągają :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']Nic nie mówię!
Bądźcie ze mnie dumni, zdałam maturę :loveu:
Wierzyłyśmy w to do końca:) Brawo!!!

[quote name='Unbelievable']Dzięki ;) teraz się tylko na studia dostać :evil_lol:
Szczurzy wczoraj został zaczipowany, i jest w bazie indexel- mam go gdzieś jeszcze indziej wpisywać czy jak to działa? Bo z tego co czytałam kiedyś to bazy ze sobą nie współpracują, a kilka ich jest...
Swoją drogą, ci którzy mają tylko wytatuowane psy przypominam że tatuaże już nie są ważne, czyli tak jakby ich nie było ;)
Moje baski są zachipowane i zarejestrowane w bazie:
www.safe-animal.eu
Te chipy znajdują się w bazie danych Safe-animal i Europetnet w Brukseli.

I rzeczywiście, ja tez słyszałam, że bazy między soba nie współpracują.

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='motyleqq']hoho, miałam pisać, że byśmy się dogadały, bo mamy równy stopnień zakręcenia na zwierzęta, ale te kierunki są mi odległe :D
aczkolwiek... przeciwieństwa się przyciągają :evil_lol:
oj tam, fotografią to ja też się interesuję. Czasem jak mnie najdzie :evil_lol:
[quote name='Asiaczek']Wierzyłyśmy w to do końca:) Brawo!!!

Moje baski są zachipowane i zarejestrowane w bazie:
www.safe-animal.eu
Te chipy znajdują się w bazie danych Safe-animal i Europetnet w Brukseli.

I rzeczywiście, ja tez słyszałam, że bazy między soba nie współpracują.

Pzdr.

indexel podobno jest też europejską bazą, i chyba zostawię to tak jak jest ;)

Uwaga uwaga, ogłaszam wszem i wobec iż szukam pokoju/stancji w Gdańsku, najchętniej Wrzeszczu ale inne dzielnice też wchodzą w grę. Najważniejszym warunkiem jest możliwość trzymania zwierząt- psa i gadów w dwóch-trzech terrariach. Jakby jakiś znajomy znajomego znajomego miał coś takiego do wynajęcia dla studenciaka to ładnie proszę o jakiś kontakt. Pies spokojny, zwierza nie śmierdzą, nie hałasują i nie są jadowite.

Posted

[quote name='Justa']Martyno, na co się dostałaś do trójmiasta? :>

Jak rozumiem widzimy się jutro? Ja będę się kręcić gdzieś w pobliżu Ewy od Gassiry :p
oceanotechnika :loveu: dostałam się też na inżynierię materiałową do wawy ale zdecydowałam się na gdańsk ze względu na to, że kierunek bardzo mi się podoba i nie ma na nim chemii :diabloti:

nie będzie mnie niestety, rodzice wyjechali i muszę w domu siedzieć ;) innym razem ;)

Posted

Unbelievable napisał(a):
oceanotechnika :loveu: dostałam się też na inżynierię materiałową do wawy ale zdecydowałam się na gdańsk ze względu na to, że kierunek bardzo mi się podoba i nie ma na nim chemii :diabloti:

nie będzie mnie niestety, rodzice wyjechali i muszę w domu siedzieć ;) innym razem ;)

Taaa.. i daleko od domu :diabloti:

Ooooj... Depresyjny Twarożek jest tobą rozczarowany..

Posted

Justa napisał(a):
Taaa.. i daleko od domu :diabloti:

Ooooj... Depresyjny Twarożek jest tobą rozczarowany..

ooo to też :evil_lol:

chyba wolę nie pytać co to depresyjny twarożek :mdleje: spoko, jeszcze trochę wakacji zostało :razz:

Posted

[quote name='Unbelievable']ooo to też :evil_lol:

chyba wolę nie pytać co to depresyjny twarożek :mdleje: spoko, jeszcze trochę wakacji zostało :razz:

No ja myślę.. :diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
http://img.hopaj.pl/images/8/f/8f447c3ca13c64cf3a9b1b1771c07204.jpg

No ja myślę.. :diabloti:

oboże :mdleje: przepraszam twarożku, z całego serca przepraszam, nie smuć się już, proszę :(

:diabloti: