Vectra Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 dobre na pająki , to jest krem do depilacji w sprejach ... śmierdzi , ale melodia dla oka :cooldevi: Quote
NightQueen Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Vectra napisał(a):dobre na pająki , to jest krem do depilacji w sprejach ... śmierdzi , ale melodia dla oka :cooldevi: o nie... dla mnie wszystkie kremy do depilacji śmierdzą kupą :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Patentu z lakierem do włosów jeszcze nie próbowałam :diabloti: odkurzacz to tylko jak mam go w pokoju, jak nie mam to szybciej mam pod ręką mój "sprzęt" którym sobie świetnie radzę :evil_lol: A, jeszcze jedno- siatki na okna wymiatają! bez tego nie wiem jak bym sobie radziła :loveu: W zanadrzu mam jeszcze fotki makro ;) Quote
basia bonnie Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Mój ulubiony piesek w brudnej Narwi :loveu::loveu::loveu: Quote
Guest papillonek Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 No to nie byłam tam jeszcze :) Nowa obroża?? Quote
Doginka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Jaki grzeczny piesio:loveu: http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_4167.jpg [quote name='Vectra']Najlepszy na robala jest , lakier do włosów - się pięknie skleja :diabloti: [quote name='Vectra']dobre na pająki , to jest krem do depilacji w sprejach ... śmierdzi , ale melodia dla oka :cooldevi:Hihihihihihi, Ty sadystko oplułam monitor:evil_lol::evil_lol::evil_lol::roflt: Masz pitbula zamiast Szczura?:hmmmm: http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_4075.jpg Quote
NightQueen Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Byłam na tej wystawie terrarystycznej :cool3: Niestety zdjęcia z pytonem nie mam, bo byłam z Kacprem i mi jojczał za uszami :mad: ale pomacałam bydlaka :loveu: silny był strasznie, jak zawinął się chłopakowi na ręce to musieli mu pomagać go rozplątać bo tak mocno trzymał :loveu: ale świetny był Pończoch nie widziałam, może były nie wiem, w sumie było sporo takich małych węży, ale ja nie przyglądałam się wszystkim bo czas nas gonił niestety :razz: Z jaszczurów to był np. ogromny waran nilowy - kawał chłopa :evil_lol: waran stepowy jeszcze większe bydle :loveu: niestety nie wolno było go poodtykać bo był agresywny jak to waran :evil_lol: a waliło od niego nieziemsko :diabloti: były gekony oczywiście, agama brodata - też śmierdzi :diabloti: kameleony, legwan pomarańczowy, stepniarka egipska, anolis, felsuma z węży były lamopo, zbożowe, pytony, wąż mahoniowy, połoz wielkooki ,jakieś boa, wąż diony, smugowy, hieroglifowy, lancetogłów, królewski (chyba nazw nie poprzekręcałam :eviltong:) być może pończocha też była, trudno pwoeidzieć, w sumie rozglądałam się za zielonymi, a później się zorientowałam że przecież może być inny :evil_lol: Były żółwie maleńkie i jeden konkretny chyba z 6 kg wagi były różne gat. pająkow ale nazw naturalnie nie pamiętam - paskudne, były skorpiony (cesarskie, skalne i jakieś inne), karaczany i to w niezliczonych ilościach i gatunkach. Modlichy,patyczaki, straszyki, żaby - drzewołazy :loveu: i była wiewiórka sierotka :evil_lol: więcej nie pamiętam, skleroza :eviltong: Quote
motyleqq Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 felsuma, oj...:loveu: tęsknię za gadami, ale na 3 zwierzę i to, nie ukrywajmy, drogie w utrzymaniu, już mnie nie stać :placz: a ile ten Twój pies waży? zastanawiam się, czy dałabym radę takiego utrzymać na plecach... mojego chyba nie :-( Quote
Unbelievable Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [quote name='NightQueen']Byłam na tej wystawie terrarystycznej :cool3: Niestety zdjęcia z pytonem nie mam, bo byłam z Kacprem i mi jojczał za uszami :mad: ale pomacałam bydlaka :loveu: silny był strasznie, jak zawinął się chłopakowi na ręce to musieli mu pomagać go rozplątać bo tak mocno trzymał :loveu: ale świetny był Pończoch nie widziałam, może były nie wiem, w sumie było sporo takich małych węży, ale ja nie przyglądałam się wszystkim bo czas nas gonił niestety :razz: Z jaszczurów to był np. ogromny waran nilowy - kawał chłopa :evil_lol: waran stepowy jeszcze większe bydle :loveu: niestety nie wolno było go poodtykać bo był agresywny jak to waran :evil_lol: a waliło od niego nieziemsko :diabloti: były gekony oczywiście, agama brodata - też śmierdzi :diabloti: kameleony, legwan pomarańczowy, stepniarka egipska, anolis, felsuma z węży były lamopo, zbożowe, pytony, wąż mahoniowy, połoz wielkooki ,jakieś boa, wąż diony, smugowy, hieroglifowy, lancetogłów, królewski (chyba nazw nie poprzekręcałam :eviltong:) być może pończocha też była, trudno pwoeidzieć, w sumie rozglądałam się za zielonymi, a później się zorientowałam że przecież może być inny :evil_lol: Były żółwie maleńkie i jeden konkretny chyba z 6 kg wagi były różne gat. pająkow ale nazw naturalnie nie pamiętam - paskudne, były skorpiony (cesarskie, skalne i jakieś inne), karaczany i to w niezliczonych ilościach i gatunkach. Modlichy,patyczaki, straszyki, żaby - drzewołazy :loveu: i była wiewiórka sierotka :evil_lol: więcej nie pamiętam, skleroza :eviltong: to pogrubione- lampro chyba :diabloti: no warany są bardzo agresywne, Dżimi w sumie nie wiem czemu nie podrapał mnie za bardzo :evil_lol: ale za to ugryzł- to już z mojej winy ;) i fakt, śmierdzą okrutnie :evil_lol: oo, radiatus był :razz: pewnie rodzeństwo tego który u mnie na zdjęciu był :evil_lol: świetne węże ;) [quote name='motyleqq']felsuma, oj...:loveu: tęsknię za gadami, ale na 3 zwierzę i to, nie ukrywajmy, drogie w utrzymaniu, już mnie nie stać :placz: a ile ten Twój pies waży? zastanawiam się, czy dałabym radę takiego utrzymać na plecach... mojego chyba nie :-( no felsumy same w sobie dosyć drogie, a całe terrarium, elektronika to już kupa kasy szczurzy waży koło 7,5kg ;) Quote
motyleqq Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Unbelievable napisał(a): no felsumy same w sobie dosyć drogie, a całe terrarium, elektronika to już kupa kasy szczurzy waży koło 7,5kg ;) tak, a poza jednorazowym wydatkiem, potem się płaci jeszcze za prąd:diabloti: aa, to niewiele waży, fajnie :) Quote
Unbelievable Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 motyleqq napisał(a):tak, a poza jednorazowym wydatkiem, potem się płaci jeszcze za prąd:diabloti: aa, to niewiele waży, fajnie :) prąd mówisz... mam 3 terraria i 2 akwaria, wolę nie wiedzieć ile to pobiera... :evil_lol: Quote
Yuveza Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 a jakie Ty masz zwierzątka... bo ja nigdy w temacie nie jestem, a nie chce mi sie szukać po galerii;) Quote
NightQueen Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Unbelievable napisał(a):to pogrubione- lampro chyba :diabloti: no warany są bardzo agresywne, Dżimi w sumie nie wiem czemu nie podrapał mnie za bardzo :evil_lol: ale za to ugryzł- to już z mojej winy ;) i fakt, śmierdzą okrutnie :evil_lol: oo, radiatus był :razz: pewnie rodzeństwo tego który u mnie na zdjęciu był :evil_lol: świetne węże ;) a może lampro :evil_lol: w sumie to ja to z pamięci pisałam, więc mogłam jako stara baba na ucho niedosłyszeć :diabloti: Warany są fajne :loveu: takie smoki :loveu: Sporo było takich "podręcznych" małych węży :p mi się szczerze mówiąc nawet nie chciało pytać o odmianę każdego, znacznie bardziej spodobały mi się jaszczury. Quote
motyleqq Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Unbelievable napisał(a):prąd mówisz... mam 3 terraria i 2 akwaria, wolę nie wiedzieć ile to pobiera... :evil_lol: no właśnie... :D Quote
Unbelievable Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='westie_justa']a jakie Ty masz zwierzątka... bo ja nigdy w temacie nie jestem, a nie chce mi sie szukać po galerii;) wąż, 4 jaszczurki, rybki i pies [quote name='NightQueen']a może lampro :evil_lol: w sumie to ja to z pamięci pisałam, więc mogłam jako stara baba na ucho niedosłyszeć :diabloti: Warany są fajne :loveu: takie smoki :loveu: Sporo było takich "podręcznych" małych węży :p mi się szczerze mówiąc nawet nie chciało pytać o odmianę każdego, znacznie bardziej spodobały mi się jaszczury. no ale i tak dobrze zapamiętałaś :evil_lol: ja zawsze chciałam mieć węża, ale wolałam jaszczurki bo nie jedzą myszy ;) no w każdym razie nie wszystkie :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Unbelievable napisał(a): no ale i tak dobrze zapamiętałaś :evil_lol: ja zawsze chciałam mieć węża, ale wolałam jaszczurki bo nie jedzą myszy ;) no w każdym razie nie wszystkie :evil_lol: oooo tak to znaczny plus jak się ma w domu stado myszy :diabloti::evil_lol: zapamiętałam gatunki które ogólnie kojarzę, tych co pierwszy raz nazwę czytałam czy słyszałam nie zapamiętałam niestety. Ale fajnie że robią takie wystawy i pokazy, można pooglądać zwierzaki których nie masz okazji spotykać na ulicy ;) więcej bym pooglądała gdyby nie jojcząca osoba towarzysząca :mad: Quote
Illusion Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_4160.jpg Gram marzyciel :cool3:. Quote
Unbelievable Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='NightQueen']oooo tak to znaczny plus jak się ma w domu stado myszy :diabloti::evil_lol: zapamiętałam gatunki które ogólnie kojarzę, tych co pierwszy raz nazwę czytałam czy słyszałam nie zapamiętałam niestety. Ale fajnie że robią takie wystawy i pokazy, można pooglądać zwierzaki których nie masz okazji spotykać na ulicy ;) więcej bym pooglądała gdyby nie jojcząca osoba towarzysząca :mad: oj tam oj tam :evil_lol: a jeszcze fajniej z takimi gatunkami na co dzień obcować :loveu: coś czuję że się kiedyś do jakiegoś gada przekonasz :diabloti: [quote name='Illusion']http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_4160.jpg Gram marzyciel :cool3:. tiiiaaaa :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Unbelievable napisał(a):oj tam oj tam :evil_lol: a jeszcze fajniej z takimi gatunkami na co dzień obcować :loveu: coś czuję że się kiedyś do jakiegoś gada przekonasz :diabloti: gdybym ja miała miejsce na terrarium i ogólnie stabilną sytuacje życiową to zapewne miałabym już jakąś jaszczurkę :loveu: ale głównie przez to że po studiach chcę wyjechać za granicę to nie mogę sobie sprawić długo żyjącego stworzenia niestety Quote
Unbelievable Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='NightQueen']gdybym ja miała miejsce na terrarium i ogólnie stabilną sytuacje życiową to zapewne miałabym już jakąś jaszczurkę :loveu: ale głównie przez to że po studiach chcę wyjechać za granicę to nie mogę sobie sprawić długo żyjącego stworzenia niestety wiedziałam :diabloti: no to trzymam kciuki żebyś sobie mogła w końcu pozwolić ;) Quote
NightQueen Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 od dziś przestaję korzystać z internetu, bo po kolei zaczynam wpadać w fascynacje zwierzętami, a jak tak dalej pójdzie to za parę lat jak będę na swoich śmieciach będę mieć zoo :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 NightQueen napisał(a):od dziś przestaję korzystać z internetu, bo po kolei zaczynam wpadać w fascynacje zwierzętami, a jak tak dalej pójdzie to za parę lat jak będę na swoich śmieciach będę mieć zoo :evil_lol: buehehe to tak jak ja :evil_lol: w dosyć niedalekich planach mam już kilka gatunków :evil_lol: Quote
Illusion Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/wunsze%20pajunki%20i%20inne/DSC_4108.jpg Super to wyszło :loveu: Quote
NightQueen Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Unbelievable napisał(a):buehehe to tak jak ja :evil_lol: w dosyć niedalekich planach mam już kilka gatunków :evil_lol: jakie? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='Illusion']http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/wunsze%20pajunki%20i%20inne/DSC_4108.jpg Super to wyszło :loveu: dzięki :loveu: miałam duże trudności, musiałam jedną nogą stać w wodzie i siedzieć w błocie :mdleje: masakra jakaś :evil_lol: [quote name='NightQueen']jakie? :diabloti: jak już będą to się pochwalę, wolę nie zapeszać :diabloti: Quote
Recommended Posts