Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No proszę Cię... nie powiesz mi, że taki pudel nie ma charakteru... :eviltong: Najfajniejsze z ozdóbek są właśnie pudle :cool1: :evil_lol:.
Papillon fajny, pasuje do Grama :cool3:.

Posted

Illusion napisał(a):
No proszę Cię... nie powiesz mi, że taki pudel nie ma charakteru... :eviltong: Najfajniejsze z ozdóbek są właśnie pudle :cool1: :evil_lol:.
Papillon fajny, pasuje do Grama :cool3:.

to pudle są w ozdóbkach? :evil_lol: nigdy tak o nich nie myślałam, dla mnie to bardziej psy myśliwskie :razz:

Posted

Unbelievable napisał(a):
to pudle są w ozdóbkach? :evil_lol: nigdy tak o nich nie myślałam, dla mnie to bardziej psy myśliwskie :razz:

Myślałam, że mówisz o całej grupie IX, ale skoro tak, to zwracam honor :cool3:.

Guest papillonek
Posted

O rany jak fajnie wyszły :loveu:
Sonia w błocie była najlepsza :cool3:
Wezmę sobie trochę do siebie,ok?:evil_lol:

Guest papillonek
Posted

[quote name='evel']http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/papilon/DSC_3698.jpg :loveu:

Ależ urokliwe to maleństwo jest... Chyba już wiem, co kupię mojej mamie na starość, bo sobie zażyczyła psa, którego można czeeeeesać i przytulaaaaać (tak, wiem, lol), a jakiegokolwiek terriera (nawet yorka) ona rozpuści jak dziadowskiego bicza... Papillon wydaje się być jakimś wyjściem :evil_lol:

Pod warunkiem,że Twoja mama ma dużo energii i może robić za wyrzutnię piłek :)

Guest papillonek
Posted

no nie bardzo uparciuchy ,wręcz przeciwnie :)

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Świetne zdjęcia :) Super, że możecie się spotykać z ludźmi z dogo. Ja niestety na zadupiu mieszkam...:D

Wow! Jak Gram wysoko skacze :D :
http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/papilon/DSC_3707.jpg
http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/papilon/DSC_3686.jpg
ja też, i tych "ludzi z dogo" to u mnie niewiele ;)

[quote name='Illusion']Myślałam, że mówisz o całej grupie IX, ale skoro tak, to zwracam honor :cool3:.
e gdzie tam, ja pudle kocham i są na mojej liście "kiedyś chciałabym mieć ale pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie" :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Widzę, że i papillonek sobie nieźle radził ze sztuczkami:) Może by jakis taki tandemik?
A gdzie te foteczki skorpionów?
Pzdr.
a foteczki skorpionów zaraz wrzucę skoro tak ;)
[quote name='Mudik']Ale fotek, widzę że dobrze trafiłam, gady piękne a sesja z modliszką gites!! no papilonki fajne ,ale podobno uparciuchy.
oo kto tu zawitał :) dzięki wielkie :loveu:

Guest papillonek
Posted

Ale on jest obrzydliwie piękny :loveu:
Co jedzą skorpiony??

Posted

Ten czarny skorpion zdecydowanie ładniejszy :diabloti:
A mogę się dowiedzieć jakim szkłem robiłaś te ostatnie zdjęcia i czy używałaś do nich lampy :)?

Posted

Kashdog napisał(a):
Ten czarny skorpion zdecydowanie ładniejszy :diabloti:
A mogę się dowiedzieć jakim szkłem robiłaś te ostatnie zdjęcia i czy używałaś do nich lampy :)?

a mi się najbardziej podobają te żółte- oczywiście :diabloti: musiały mi się spodobać najbardziej jadowite bezkręgowce świata :evil_lol:

były robione nikkorem 35mm 1.8, z lampą i raynoxem m-250

Posted

Uwielbiam Twoje gadzie fotki ! Lepsze niż psie ;) i traktuj to jako komplement hihihi
Z ozdóbek to ja mogłabym mieć grzywkę powder puff :)
A jeśli chodzi o listę "kiedyś chciałabym mieć " to jest już u mnie mocno okrojona - mama mi ostatnio obliczyła,że mam jeszcze w życiu czas na 3 psy :DTylko se w łeb strzelić.

Posted

eria napisał(a):
Uwielbiam Twoje gadzie fotki ! Lepsze niż psie ;) i traktuj to jako komplement hihihi
Z ozdóbek to ja mogłabym mieć grzywkę powder puff :)
A jeśli chodzi o listę "kiedyś chciałabym mieć " to jest już u mnie mocno okrojona - mama mi ostatnio obliczyła,że mam jeszcze w życiu czas na 3 psy :DTylko se w łeb strzelić.

hyhy dzięki wielkie :loveu: ale jak się ma taaakich modeli to nie jest trudno zrobić dobre zdjęcie :loveu:
mi grzywki obrzydły, gdzie nie spojrzę tam grzywek, bueh :evil_lol:
e tam, na pewno kiedyś będziesz miała więcej niż jednego psa na raz, dwa psy to minimum ;)

Posted

A ja sobie też wpadnę do Martyny co takie ładne foty robi i co ma takiego sympatycznego skocznego Gramka:)
i zapraszamy do nas:D

a dlaczego Szczurzy?:evil_lol:?

Posted

Wszyscy wpadają a ja wole zajrzeć niż wpaść:roflt:
Skorpiony super, gady też, ale nie będę chwalić, bo już kiedyś usłyszałam, że tylko wychwalam foty i idę sobie:obrazic::lol:

Piękne foty:loveu::eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']a ja chcem bulgotka francuskiego :(

robale obrzydliwe , ale foty urocze !!!
a ja... łojesu, czego ja bym nie chciała :evil_lol: psy to tam mały pikuś, bo w tym temacie opanowanie jakieś mam, bo trzeba wychować na porządnego obywatela a to trochę czasu zajmuje, ale inne gadziny to omatkoboska :evil_lol: ale ja mam plany :evil_lol: powstrzymuje mnie tylko widmo rychłej przeprowadzki i brak pieniędzy na to wszystko :evil_lol:
a jedno psie "chcem" mam nadzieję że za niedługi czas mi się spełni ;)

[quote name='westie_justa']A ja sobie też wpadnę do Martyny co takie ładne foty robi i co ma takiego sympatycznego skocznego Gramka:)
i zapraszamy do nas:D

a dlaczego Szczurzy?:evil_lol:?
a bo to taki szczur jest, nie wiem czemu, pasuje to do niego ;)
[quote name='Doginka']Wszyscy wpadają a ja wole zajrzeć niż wpaść:roflt:
Skorpiony super, gady też, ale nie będę chwalić, bo już kiedyś usłyszałam, że tylko wychwalam foty i idę sobie:obrazic::lol:

Piękne foty:loveu::eviltong:
ależ proszę bardzo, ja nie mam nic przeciwko chwaleniu :diabloti:

dobra, wygrzebałam wam jeszcze jakieś słabe foty, jedna szczurza

i dwie brzydkie modliszkowe ;)

Posted

[quote name='Doginka']O qrna przecież te foty modlichy to istny artyzm:crazyeye::loveu:

[quote name='Feigned']pierwsza modliszka jak dla mnie mega :cool3:
dzięki :loveu:
[quote name='evel']Skorpiony łobrzydlifce :evil_lol: Ale sznurówka super! :)

No i to: http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_3764_1.jpg wygląda jakby tańczyła :lol:
no sznurówki jednak wymiatają :evil_lol:

a to akurat pozycja w gotowości do ataku :diabloti:

[quote name='Vectra']a gdzie Ty się znowu wyprowadzasz ? dopiero się wprowadziłaś :D
no ta ale niedługo stuka 19, szkoła skończona, matura zdana, no to na studia by wypadało iść :evil_lol: a nawet jak nie to ja jestem zosia samosia i wolę wszystko sama więc czas zacząć na siebie zarabiać a nie tylko z rodziców korzystać ;) jestem na etapie szukania pracy na wakacje chociaż, ale powiem wam że jest cholernie ciężko :roll: wszystko co możliwe dla maturzystów pozajmowane, a ja nie mogę iść na zbieranie owoców czy przebieranie grzybów bo mi na to kręgosłup nie pozwala :roll: także dłuuugie lato przede mną ;)