Illusion Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 No proszę Cię... nie powiesz mi, że taki pudel nie ma charakteru... :eviltong: Najfajniejsze z ozdóbek są właśnie pudle :cool1: :evil_lol:. Papillon fajny, pasuje do Grama :cool3:. Quote
Unbelievable Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Illusion napisał(a):No proszę Cię... nie powiesz mi, że taki pudel nie ma charakteru... :eviltong: Najfajniejsze z ozdóbek są właśnie pudle :cool1: :evil_lol:. Papillon fajny, pasuje do Grama :cool3:. to pudle są w ozdóbkach? :evil_lol: nigdy tak o nich nie myślałam, dla mnie to bardziej psy myśliwskie :razz: Quote
Misia&Ruby Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Świetne zdjęcia :) Super, że możecie się spotykać z ludźmi z dogo. Ja niestety na zadupiu mieszkam...:D Wow! Jak Gram wysoko skacze :D : http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/papilon/DSC_3707.jpg http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/papilon/DSC_3686.jpg Quote
Illusion Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Unbelievable napisał(a):to pudle są w ozdóbkach? :evil_lol: nigdy tak o nich nie myślałam, dla mnie to bardziej psy myśliwskie :razz: Myślałam, że mówisz o całej grupie IX, ale skoro tak, to zwracam honor :cool3:. Quote
Guest papillonek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 O rany jak fajnie wyszły :loveu: Sonia w błocie była najlepsza :cool3: Wezmę sobie trochę do siebie,ok?:evil_lol: Quote
Guest papillonek Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='evel']http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/papilon/DSC_3698.jpg :loveu: Ależ urokliwe to maleństwo jest... Chyba już wiem, co kupię mojej mamie na starość, bo sobie zażyczyła psa, którego można czeeeeesać i przytulaaaaać (tak, wiem, lol), a jakiegokolwiek terriera (nawet yorka) ona rozpuści jak dziadowskiego bicza... Papillon wydaje się być jakimś wyjściem :evil_lol: Pod warunkiem,że Twoja mama ma dużo energii i może robić za wyrzutnię piłek :) Quote
Asiaczek Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Widzę, że i papillonek sobie nieźle radził ze sztuczkami:) Może by jakis taki tandemik? A gdzie te foteczki skorpionów? Pzdr. Quote
Mudik Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Ale fotek, widzę że dobrze trafiłam, gady piękne a sesja z modliszką gites!! no papilonki fajne ,ale podobno uparciuchy. Quote
Guest papillonek Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 no nie bardzo uparciuchy ,wręcz przeciwnie :) Quote
Unbelievable Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 [quote name='Misia&Ruby']Świetne zdjęcia :) Super, że możecie się spotykać z ludźmi z dogo. Ja niestety na zadupiu mieszkam...:D Wow! Jak Gram wysoko skacze :D : http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/papilon/DSC_3707.jpg http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/papilon/DSC_3686.jpg ja też, i tych "ludzi z dogo" to u mnie niewiele ;) [quote name='Illusion']Myślałam, że mówisz o całej grupie IX, ale skoro tak, to zwracam honor :cool3:. e gdzie tam, ja pudle kocham i są na mojej liście "kiedyś chciałabym mieć ale pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie" :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Widzę, że i papillonek sobie nieźle radził ze sztuczkami:) Może by jakis taki tandemik? A gdzie te foteczki skorpionów? Pzdr. a foteczki skorpionów zaraz wrzucę skoro tak ;) [quote name='Mudik']Ale fotek, widzę że dobrze trafiłam, gady piękne a sesja z modliszką gites!! no papilonki fajne ,ale podobno uparciuchy. oo kto tu zawitał :) dzięki wielkie :loveu: Quote
Guest papillonek Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ale on jest obrzydliwie piękny :loveu: Co jedzą skorpiony?? Quote
Unbelievable Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 skorpiony jedzą robale jak i gekony ;) Quote
Kashdog Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ten czarny skorpion zdecydowanie ładniejszy :diabloti: A mogę się dowiedzieć jakim szkłem robiłaś te ostatnie zdjęcia i czy używałaś do nich lampy :)? Quote
Unbelievable Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Kashdog napisał(a):Ten czarny skorpion zdecydowanie ładniejszy :diabloti: A mogę się dowiedzieć jakim szkłem robiłaś te ostatnie zdjęcia i czy używałaś do nich lampy :)? a mi się najbardziej podobają te żółte- oczywiście :diabloti: musiały mi się spodobać najbardziej jadowite bezkręgowce świata :evil_lol: były robione nikkorem 35mm 1.8, z lampą i raynoxem m-250 Quote
eria Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Uwielbiam Twoje gadzie fotki ! Lepsze niż psie ;) i traktuj to jako komplement hihihi Z ozdóbek to ja mogłabym mieć grzywkę powder puff :) A jeśli chodzi o listę "kiedyś chciałabym mieć " to jest już u mnie mocno okrojona - mama mi ostatnio obliczyła,że mam jeszcze w życiu czas na 3 psy :DTylko se w łeb strzelić. Quote
Unbelievable Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 eria napisał(a):Uwielbiam Twoje gadzie fotki ! Lepsze niż psie ;) i traktuj to jako komplement hihihi Z ozdóbek to ja mogłabym mieć grzywkę powder puff :) A jeśli chodzi o listę "kiedyś chciałabym mieć " to jest już u mnie mocno okrojona - mama mi ostatnio obliczyła,że mam jeszcze w życiu czas na 3 psy :DTylko se w łeb strzelić. hyhy dzięki wielkie :loveu: ale jak się ma taaakich modeli to nie jest trudno zrobić dobre zdjęcie :loveu: mi grzywki obrzydły, gdzie nie spojrzę tam grzywek, bueh :evil_lol: e tam, na pewno kiedyś będziesz miała więcej niż jednego psa na raz, dwa psy to minimum ;) Quote
Vectra Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 a ja chcem bulgotka francuskiego :( robale obrzydliwe , ale foty urocze !!! Quote
Yuveza Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 A ja sobie też wpadnę do Martyny co takie ładne foty robi i co ma takiego sympatycznego skocznego Gramka:) i zapraszamy do nas:D a dlaczego Szczurzy?:evil_lol:? Quote
Doginka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Wszyscy wpadają a ja wole zajrzeć niż wpaść:roflt: Skorpiony super, gady też, ale nie będę chwalić, bo już kiedyś usłyszałam, że tylko wychwalam foty i idę sobie:obrazic::lol: Piękne foty:loveu::eviltong: Quote
Unbelievable Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [quote name='Vectra']a ja chcem bulgotka francuskiego :( robale obrzydliwe , ale foty urocze !!! a ja... łojesu, czego ja bym nie chciała :evil_lol: psy to tam mały pikuś, bo w tym temacie opanowanie jakieś mam, bo trzeba wychować na porządnego obywatela a to trochę czasu zajmuje, ale inne gadziny to omatkoboska :evil_lol: ale ja mam plany :evil_lol: powstrzymuje mnie tylko widmo rychłej przeprowadzki i brak pieniędzy na to wszystko :evil_lol: a jedno psie "chcem" mam nadzieję że za niedługi czas mi się spełni ;) [quote name='westie_justa']A ja sobie też wpadnę do Martyny co takie ładne foty robi i co ma takiego sympatycznego skocznego Gramka:) i zapraszamy do nas:D a dlaczego Szczurzy?:evil_lol:? a bo to taki szczur jest, nie wiem czemu, pasuje to do niego ;) [quote name='Doginka']Wszyscy wpadają a ja wole zajrzeć niż wpaść:roflt: Skorpiony super, gady też, ale nie będę chwalić, bo już kiedyś usłyszałam, że tylko wychwalam foty i idę sobie:obrazic::lol: Piękne foty:loveu::eviltong: ależ proszę bardzo, ja nie mam nic przeciwko chwaleniu :diabloti: dobra, wygrzebałam wam jeszcze jakieś słabe foty, jedna szczurza i dwie brzydkie modliszkowe ;) Quote
Doginka Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 O qrna przecież te foty modlichy to istny artyzm:crazyeye::loveu: Quote
evel Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Skorpiony łobrzydlifce :evil_lol: Ale sznurówka super! :) No i to: http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_3764_1.jpg wygląda jakby tańczyła :lol: Quote
Vectra Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 a gdzie Ty się znowu wyprowadzasz ? dopiero się wprowadziłaś :D Quote
Unbelievable Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [quote name='Doginka']O qrna przecież te foty modlichy to istny artyzm:crazyeye::loveu: [quote name='Feigned']pierwsza modliszka jak dla mnie mega :cool3: dzięki :loveu: [quote name='evel']Skorpiony łobrzydlifce :evil_lol: Ale sznurówka super! :) No i to: http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_3764_1.jpg wygląda jakby tańczyła :lol: no sznurówki jednak wymiatają :evil_lol: a to akurat pozycja w gotowości do ataku :diabloti: [quote name='Vectra']a gdzie Ty się znowu wyprowadzasz ? dopiero się wprowadziłaś :D no ta ale niedługo stuka 19, szkoła skończona, matura zdana, no to na studia by wypadało iść :evil_lol: a nawet jak nie to ja jestem zosia samosia i wolę wszystko sama więc czas zacząć na siebie zarabiać a nie tylko z rodziców korzystać ;) jestem na etapie szukania pracy na wakacje chociaż, ale powiem wam że jest cholernie ciężko :roll: wszystko co możliwe dla maturzystów pozajmowane, a ja nie mogę iść na zbieranie owoców czy przebieranie grzybów bo mi na to kręgosłup nie pozwala :roll: także dłuuugie lato przede mną ;) Quote
Recommended Posts