Illusion Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Strasznie fajne są modliszki, mają sympatyczny wyraz eee twarzy :lol:. Quote
Doginka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 A bleee, modlicha jak jakiś potfffór z kosmosu:crazyeye: Quote
Vectra Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Rozmnażanie modliszek , zawsze mnie fascynowało :diabloti: Quote
Guest papillonek Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Witam po raz pierwszy w szczurkowatej galerii :evil_lol: Fajnie wyszły modliszkowe zdjęcia,chociaż ona jest ,,straszna'' :biggrina: Jeśli chcesz to mam dwa patyczaki do kolekcji to modliszka miałaby n czym siedzieć :diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='Illusion']Strasznie fajne są modliszki, mają sympatyczny wyraz eee twarzy :lol:. ja się zdziwiłam że ona jest taka hmm, kontaktowa :evil_lol: patrzy się, odwraca mordkę w stronę twarzy, łapie za pensetę jak jej żreć daję, przysuwa sobie i wybiera jakieś resztki robali :evil_lol: przesłodkie zwierzę :loveu: [quote name='Doginka']A bleee, modlicha jak jakiś potfffór z kosmosu:crazyeye: e tam, modlichy są świetne :diabloti: [quote name='Vectra']Rozmnażanie modliszek , zawsze mnie fascynowało :diabloti: najprawdopodobniej jutro będzie w drodze jej wybranek... ciekawe czy skończy bez głowy :evil_lol: [quote name='papillonek']Witam po raz pierwszy w szczurkowatej galerii :evil_lol: Fajnie wyszły modliszkowe zdjęcia,chociaż ona jest ,,straszna'' :biggrina: Jeśli chcesz to mam dwa patyczaki do kolekcji to modliszka miałaby n czym siedzieć :diabloti: za patyczaki to ja jednak podziękuję, zbyt szybko się mnożą :evil_lol: za chwilkę będę obrabiać psie zdjęcia więc niedługo coś wrzucę ;) A na razie moje fisie :diabloti: Quote
Doginka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Unbelievable proszę zdradź mi technikę robienia takich cudnych fot:modla: Chodzi mi o foto modliszki na czarnym tle. Czy to tło to jakaś specjalna technika robienia zdjęcia?:hmmmm: Quote
Unbelievable Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='Doginka']Unbelievable proszę zdradź mi technikę robienia takich cudnych fot:modla: Chodzi mi o foto modliszki na czarnym tle. Czy to tło to jakaś specjalna technika robienia zdjęcia?:hmmmm: akurat modliszka była na szybce pod którą była czarna kartka, poza tym odpowiednio dobrane oświetlenie, jakieś soczewki/konwertery makro i tyle, żadnego wymyślania ;) Dżimi :loveu: Quote
Doginka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Qrna zazdroszczę talentu fotograficznego:loveu: Ja pod tym względem chyba się cofam w rozwoju:roflt: Quote
Unbelievable Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 evel napisał(a):A cóż to za nowy potworek? ;) zależy który :diabloti: te gady nie są moje tylko mojego TZta- pierwszy to c.radiatus, drugi to waran stepowy Doginka napisał(a):Qrna zazdroszczę talentu fotograficznego:loveu: Ja pod tym względem chyba się cofam w rozwoju:roflt: dzięki, tylko mi już sprzęt nie wyrabia :roll: mam straszny problem z iso powyżej 400 i chyba czas pomyśleć o zmianie puszki... Quote
evel Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 No, warana miałam na myśli ;) Wygląda na spoko gościa :D Quote
Unbelievable Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 evel napisał(a):No, warana miałam na myśli ;) Wygląda na spoko gościa :D waran jest bardzo przyjemny, normalnie jak się go wyciąga drapie całe ręce do krwi ale mi zostawił tylko jedną taką szramkę :loveu: i spał mi na kolanach jakieś 2 sekundy :evil_lol: to jest zwierz z odłowu niestety, więc jest dziki, i na ten moment już dosyć oswojony ;) Quote
Doginka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Unbelievable napisał(a):...dzięki, tylko mi już sprzęt nie wyrabia :roll: mam straszny problem z iso powyżej 400 i chyba czas pomyśleć o zmianie puszki... D90 spokojnie polecam, a D7000 chyba nie:shake: Chyba się zraziłam do tego niby wyższego modelu:roll: Quote
Unbelievable Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [quote name='Doginka']D90 spokojnie polecam, a D7000 chyba nie:shake: Chyba się zraziłam do tego niby wyższego modelu:roll: Ja będę raczej celować w wyższą półkę ;) ale aparat to jest plan podejrzewam że na "za rok" co najmniej, bo wcześniej czeka mnie jeszcze jeden ogromny wydatek [quote name='papillonek']No pytanie,wrzucaj ;D Już się ogarnęłam i mogę coś wrzucić. Wczoraj byłam u znajomego i fociłam skorpiony, jak ktoś jest chętny mogę coś tu wrzucić :diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Wybaczcie ale fotki są tragiczne, coś mi nie poszło robienie zdjęć :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Szczur nie byłby sobą gdyby nie pogwiazdorzył :roll: Quote
Unbelievable Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Cudo :loveu: jedyne ozdóbki które lubię bo mają przynajmniej jakikolwiek charakter :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 A no i photobucket oczywiście znowu musiał zabrać kolory :roll: Quote
evel Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/papilon/DSC_3698.jpg :loveu: Ależ urokliwe to maleństwo jest... Chyba już wiem, co kupię mojej mamie na starość, bo sobie zażyczyła psa, którego można czeeeeesać i przytulaaaaać (tak, wiem, lol), a jakiegokolwiek terriera (nawet yorka) ona rozpuści jak dziadowskiego bicza... Papillon wydaje się być jakimś wyjściem :evil_lol: Quote
gops Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 wkoncu jakies psy ! na dodatek oba piekne! :loveu::lol: nie lubie tych gadow :evil_lol: ladne sa ale nie dla mnie takie cos Gram nie chcial zjesc papillonka? :razz: Quote
Unbelievable Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [quote name='evel']http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/papilon/DSC_3698.jpg :loveu: Ależ urokliwe to maleństwo jest... Chyba już wiem, co kupię mojej mamie na starość, bo sobie zażyczyła psa, którego można czeeeeesać i przytulaaaaać (tak, wiem, lol), a jakiegokolwiek terriera (nawet yorka) ona rozpuści jak dziadowskiego bicza... Papillon wydaje się być jakimś wyjściem :evil_lol: sympatyczny psiak, nadaje się :evil_lol: [quote name='gops']wkoncu jakies psy ! na dodatek oba piekne! :loveu::lol: nie lubie tych gadow :evil_lol: ladne sa ale nie dla mnie takie cos Gram nie chcial zjesc papillonka? :razz: jak już mowilam, każdy ma jakiegoś bzika :diabloti: nie, szczurzy kocha wszystkie pieski które nie są pieskami z jajkami :evil_lol: Quote
Recommended Posts