Oscar Patric Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Witam :) Jaki wysportowany i wspaniały piesek :) Quote
Illusion Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Latający Szczur wymiata! :multi: :loveu: I fajny kolor kurtki :cool3:. Quote
Russellka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Fajne fotki frisbowe :loveu: Ja też nie wytrzymałam, od jakiegoś czasu pędzam na nasze boisko ćwiczyć, bo w maju mam plan (tak, tak znowu :diabloti:) pojechać do Wawy na zawody. I widzę, że macie sonic'i gummy? Ja ostatnio też kupiłam i jestem w nich zakochana po uszy, tylko my mamy fioletowe. Może jakiś filmik? Pozdrowionka Aga Quote
Unbelievable Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='Kashdog']A to tak właśnie myślałam, że on mniejszy od Fifki. A to wszystko przez to zdjęcie na Twych plecach :diabloti:[/QUOTE] no on jest kurdupelek, a wszystkim się wydaje że większy ;) [quote name='evel']Zdjęcia cudowne :) Może za jakieś 10 lat przy pomyślnych wiatrach osiągniemy taki poziom z Zu :evil_lol:[/QUOTE] e tam, szczurzy dopiero 4,5 roku ma :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Czarna_Owieczka'][url]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/30stycznia2011/DSC_1650.jpg[/url] super ! :multi:[/QUOTE] :loveu: [quote name='unikatowydiament']Witam :) Jaki wysportowany i wspaniały piesek :)[/QUOTE] ;) [quote name='Illusion']Latający Szczur wymiata! :multi: :loveu: I fajny kolor kurtki :cool3:.[/QUOTE] bo on w ogóle wymiata, tylko się wstydzi :evil_lol: dzięki :loveu: [quote name='Russellka']Fajne fotki frisbowe :loveu: Ja też nie wytrzymałam, od jakiegoś czasu pędzam na nasze boisko ćwiczyć, bo w maju mam plan (tak, tak znowu :diabloti:) pojechać do Wawy na zawody. I widzę, że macie sonic'i gummy? Ja ostatnio też kupiłam i jestem w nich zakochana po uszy, tylko my mamy fioletowe. Może jakiś filmik? Pozdrowionka Aga[/QUOTE] no kogo tutaj moje oczy widzą! witamy :loveu: a no i z tego miejsa wielkie podziękowania dla naszego prywatnego fotografa :loveu::loveu::loveu: ja też bym się z chęcią na te zawody wybrała ale niestety, matur czas... :roll: tak, uwielbiam te dyski, szczurzy też je uwielbia:loveu: sa idealnej wielkości, lekkie, a przy tym mają na tyle dużą średnicę że wygodnie się nimi rzuca. No i mają fajny kolor :diabloti: filmik jakiś jest z jesieni na kanale na youtubie ;) Quote
Russellka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Unbelievable']no kogo tutaj moje oczy widzą! witamy :loveu: a no i z tego miejsa wielkie podziękowania dla naszego prywatnego fotografa :loveu::loveu::loveu: ja też bym się z chęcią na te zawody wybrała ale niestety, matur czas... :roll: tak, uwielbiam te dyski, szczurzy też je uwielbia:loveu: sa idealnej wielkości, lekkie, a przy tym mają na tyle dużą średnicę że wygodnie się nimi rzuca. No i mają fajny kolor :diabloti: filmik jakiś jest z jesieni na kanale na youtubie ;)[/QUOTE] Dziękuje, dziękuje za oklaski :lol: Ee, ten filmik widziałam, jest już stary. W lublinie są plany na seminarium agility. Macie chęci? To pewnie by tak wiosną było, dla początkujących, zbieram na razie chętny lud. Średnica frisbee genialna, stare nasze frosty niunia rozciągnęła do 24cm, nie wiem jak to zrobiła, może to przez obracanie w powietrzu? :hmmmm: A w gummy podoba mi się ich lekkość i elastyczność. Miodzio są po prostu :loveu: Z czego chcesz pisać mature? Quote
Unbelievable Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='Russellka']Dziękuje, dziękuje za oklaski :lol: Ee, ten filmik widziałam, jest już stary. W lublinie są plany na seminarium agility. Macie chęci? To pewnie by tak wiosną było, dla początkujących, zbieram na razie chętny lud. Średnica frisbee genialna, stare nasze frosty niunia rozciągnęła do 24cm, nie wiem jak to zrobiła, może to przez obracanie w powietrzu? :hmmmm: A w gummy podoba mi się ich lekkość i elastyczność. Miodzio są po prostu :loveu: Z czego chcesz pisać mature?[/QUOTE] :diabloti: no to nowszego nie mamy ;) szczurzy na obcym terenie może albo się super zachowywać albo w ogóle nie zwracać na mnie uwagi więc nie ryzykuję z seminarium tak daleko, poza tym- matura matrua matura ;) matma rozszerzona, angielski rozszerzony :diabloti: zwariowaaałam :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Nie wiem, jak z matematyka, ale z angielskim to sobie poradzisz bez dwóch zdań:) Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Unbelievable'] tak, uwielbiam te dyski, szczurzy też je uwielbia[/QUOTE] odnaleźliście swoje powołanie :razz: [quote name='Unbelievable']matma rozszerzona, angielski rozszerzony :diabloti: zwariowaaałam :diabloti:[/QUOTE] a ja biologia rozszerzona i chemia rozszerzona...Alleluja ! :loveu: Quote
Unbelievable Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='Asiaczek']Nie wiem, jak z matematyka, ale z angielskim to sobie poradzisz bez dwóch zdań:) Pzdr.[/QUOTE] tyle, że angielski sobie tak na prawdę olałam i to mocno, nie skupiam się na nim, nie robię nic ponad program. Ale ponad 80% na pewno będzie ;) [quote name='Czarna_Owieczka'] a ja biologia rozszerzona i chemia rozszerzona...Alleluja ! :loveu:[/QUOTE] na matematykę zdecydowałam się w październiku :diabloti: ciemno to widzę, no ale jak nie w tym roku, to w następnym :loveu: Quote
Doginka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Dawno tu nie zaglądałam. A dziś jak już zajrzałam, to mnie zatkały te super foty:loveu: To jest czadowe:loveu: [url]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/30stycznia2011/DSC_1650.jpg[/url] Quote
Bzikowa Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Jezu jak on lata! :loveu: mój mały czołg też by tak chciał :evil_lol: [url]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/30stycznia2011/DSC_1650.jpg[/url] haha chyba mu się łapeczki pomieszały nieco :P Quote
brjagata Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 aaa ja też bym sobie chętnie jakiś filmik obejrzała :diabloti: nakręć nam coś! :loveu: fajnie by było zobaczyć Grama w frisbowej akcji :loveu: Quote
Izabela124. Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/201727-%C5%81om%C5%BCa-i-okolice?p=16263461#post16263461 :) Quote
rev Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Super fotki :loveu: Te dyski to Hero Sonic 215? Quote
Asiaczek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ja o tych Waszych dyskach czytam jak jakąś baśń o żelaznym wilku...;) Pzdr. Quote
Agnieszkaa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jaki on przystojny! Piękny:cool3: Jestem nowa, dopiero teraz przeczytałam pierwszą stronę, ale nigdy za późno, by pogratulować sukcesów na wystawach! Brawo ;) Quote
Asiaczek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Pańcia Grama znowu gdzieś zaginęła w akcji... Pzdr. Quote
Illusion Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Asiaczek napisał(a):Pańcia Grama znowu gdzieś zaginęła w akcji... Pzdr. Pewnie siedzi jeszcze w Warszawie, wczoraj się minęłyśmy :evil_lol:. Quote
Unbelievable Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='Doginka']Dawno tu nie zaglądałam. A dziś jak już zajrzałam, to mnie zatkały te super foty:loveu: To jest czadowe:loveu: http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/30stycznia2011/DSC_1650.jpg jeszcze raz wielkie podziękowania dla naszego ulubionego prywatnego fotografa :loveu: [quote name='Bzikowa']Jezu jak on lata! :loveu: mój mały czołg też by tak chciał :evil_lol: http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/30stycznia2011/DSC_1650.jpg haha chyba mu się łapeczki pomieszały nieco :P nie marudź, Bzu jest świetny :loveu: on w ogóle jest pomieszany :stupid: [quote name='Agathee']aaa ja też bym sobie chętnie jakiś filmik obejrzała :diabloti: nakręć nam coś! :loveu: fajnie by było zobaczyć Grama w frisbowej akcji :loveu: z frisbee będzie ciężko, prędzej coś sztuczkowego ;) zobaczymy [quote name='Endher']Super fotki, Grama w wersji latającej lubię najbardziej :loveu: Te dyski to Hero Sonic 215 ? Mamy je od dłuższego czasu ( w tym samym kolorku :P) i są z genialnego materiału :loveu: tak, i jak już pisałam uwielbiam je :loveu: [quote name='Asiaczek']Ja o tych Waszych dyskach czytam jak jakąś baśń o żelaznym wilku...;) Pzdr. to tak jak ja o wystawach:diabloti: [quote name='Agnieszkaa']Jaki on przystojny! Piękny:cool3: Jestem nowa, dopiero teraz przeczytałam pierwszą stronę, ale nigdy za późno, by pogratulować sukcesów na wystawach! Brawo ;) e tam takie sukcesy ;) niestety szczurzy jest "zabrzydki" żeby się pokazywać na wystawach [quote name='Illusion']Pewnie siedzi jeszcze w Warszawie, wczoraj się minęłyśmy :evil_lol:. wróciłam już :diabloti: fajnie było spotkać Ciebie i pomacać Ginny :loveu: szkoda tylko, że zdążyłyście na pociąg :diabloti: [quote name='Asiaczek']Ale zajrzy tu do nas, co? Pzdr. ano zajrzy, nawet przyniesie fotki i niespodziankę... :cool3: Quote
Illusion Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Unbelievable napisał(a): wróciłam już :diabloti: fajnie było spotkać Ciebie i pomacać Ginny :loveu: szkoda tylko, że zdążyłyście na pociąg :diabloti: Nawet nie wiesz, jak bardzo byłam zaskoczona, myślałam, że jakaś baba przyczepiła się do mnie, że nie używam swojego biletu :lol::lol:. A potem jeszcze to pytanie "Czy to jest Ginny?" :lol:. Macałaś ją? :crazyeye: To wszystko działo się tak szybko, że ja nawet nie zauważyłam. A jak częściej wpadasz do Wawy, to zabierz kiedyś ze sobą Grama, to się na jakiś spacerek umówimy :). Na metro :evil_lol:. Unbelievable napisał(a): ano zajrzy, nawet przyniesie fotki i niespodziankę... :cool3: No i gdzie te fotki z niespodzianką? :eviltong: Quote
Unbelievable Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='Illusion']Nawet nie wiesz, jak bardzo byłam zaskoczona, myślałam, że jakaś baba przyczepiła się do mnie, że nie używam swojego biletu :lol::lol:. A potem jeszcze to pytanie "Czy to jest Ginny?" :lol:. Macałaś ją? :crazyeye: To wszystko działo się tak szybko, że ja nawet nie zauważyłam. A jak częściej wpadasz do Wawy, to zabierz kiedyś ze sobą Grama, to się na jakiś spacerek umówimy :). Na metro :evil_lol:. tak, wyglądałaś na bardzo zdziwioną :evil_lol: ano pomacałam, ja jestem sprytne dziecko :diabloti: no na spacerek na pewno kiedyś wpadnę, w końcu muszę :roll: :evil_lol: na pociąg metra :diabloti: Szczurzy Quote
Unbelievable Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 I... no cóż. Zupełnie nieplanowany mały stwór. Thamnophis spp., hybryda sirtalis i butleri. Po polskiemu wąż pończosznik :loveu: Quote
C&B Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Gram jak zawsze cudny :loveu: A mały stwór...no cóż... Nie przepadam za takimi stworkami :diabloti: Quote
Recommended Posts