Unbelievable Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 smallpati napisał(a):u mnie nie miał by czasu na zwrot pożywienia ;) Mola je zawsze w biegu bo ciągle coś robimy i musi szybko wcinać :evil_lol: Co znów zrobił że miał spadochroniarzem bez spadochronu :diabloti: więc by nic nie zjadł bo to niejadek : P musi się mocno skupić żeby zjeść : P brata się pytaj : P Quote
NightQueen Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ee tam wpierniczał by wszystko bo byłby głodny po 2h pływania, za raz po tym jakby się nauczył pływać :evil_lol: Może by wszedł za Molą do wody, ciekawe jakby się zachował ;) Bracie co ci biedny mały piesek zrobił?:diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 smallpati napisał(a):ee tam wpierniczał by wszystko bo byłby głodny po 2h pływania, za raz po tym jakby się nauczył pływać :evil_lol: Może by wszedł za Molą do wody, ciekawe jakby się zachował ;) Bracie co ci biedny mały piesek zrobił?:diabloti: za leną nie wlazł, zależy jak by się w Moli zakochał : P mogę wstawić fotę z jego dzisiejszego włażenia do wody : P może jutro na spacerze, o ile pójdziemy, też się uda? zaraz pewnie odpisze : P Quote
NightQueen Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 hmm może Lena nie jest aż tak bardzo zachęcająca ;) w końcu to dzieciak jeszcze :) nie to co Mola już kobitka (już i jeszcze bo zaraz będzie bez jajnikowa :P) To ty jeszcze tego zdjęcia nie wstawiłaś? :mad: nie myśl tylko rób :eviltong: bracie a dlaczego kupiłeś psa bez papierów? czyżby siostra cię wcześniej nie przeszkoliła o pseudohodowlach? Quote
Unbelievable Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 smallpati napisał(a):hmm może Lena nie jest aż tak bardzo zachęcająca ;) w końcu to dzieciak jeszcze :) nie to co Mola już kobitka (już i jeszcze bo zaraz będzie bez jajnikowa :P) To ty jeszcze tego zdjęcia nie wstawiłaś? :mad: nie myśl tylko rób :eviltong: bracie a dlaczego kupiłeś psa bez papierów? czyżby siostra cię wcześniej nie przeszkoliła o pseudohodowlach? dzieciak i to jaki : P zabierasz jej skarby.. : ( : P ano, bo zanim ten komp pomyśli o tym, że imageshack działa to ja zdążę go wyłączyć : P nie mówiąc już o fotosiku, bo tam wogle nie działa. rodzice braciszka uznali że bez papierów to taki sam jak z papierami tylko że tańszy. i mogłam się wypowiedzieć tylko w kwestii wyboru szczeniaka. Quote
Russellka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Witamy Grama! :cool3: Pozdrowionka od Kodzi :D Prosimy o więcej fot tego "foksa", ale jakby miał przycięty ogon to by był idealny.. :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 zabieram klejnoty bo Mola nie papierowa jest, ba ona nawet w typie nie jest :eviltong: A to brat nie zarabia sobie sam pieniążków na pieska? On mieszka z tobą czy osobno, bo dla mnie jasne mój pies i ja wybieram jaki to będzie, z papierami czy bez Quote
Unbelievable Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Russellka napisał(a):Witamy Grama! :cool3: Pozdrowionka od Kodzi :D Prosimy o więcej fot tego "foksa", ale jakby miał przycięty ogon to by był idealny.. :evil_lol: niestety ma wrodzoną wadę ogona i nie można go obciąć : ( xDDD dzieńdybry ; ) a raczej dobry wieczór : P smallpati napisał(a):zabieram klejnoty bo Mola nie papierowa jest, ba ona nawet w typie nie jest :eviltong: A to brat nie zarabia sobie sam pieniążków na pieska? On mieszka z tobą czy osobno, bo dla mnie jasne mój pies i ja wybieram jaki to będzie, z papierami czy bez brat jest hmm... młody : > nie chce żebym pisała ile ma lat, glupi : P mieszka 2 godz drogi ode mne, to taki kuzyn, u nas brat cioteczny : P Quote
Russellka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 smallpati - też mam pieseczka nowo przygarniętego co się wabi Moli ;) Tinka:) napisał(a):wyglądać to se może a latać i tak będzie :evil_lol: Ehh.. skąd ja to znam? :diabloti: Koda jak sięzmęczy to słania się na nogach a spać za żadne skarby nie pójdzie :evil_lol: To taki cytacik z tym ogonkiem z "komentów o waszych psach" xD Quote
Unbelievable Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Russellka napisał(a): Ehh.. skąd ja to znam? :diabloti: Koda jak sięzmęczy to słania się na nogach a spać za żadne skarby nie pójdzie :evil_lol: To taki cytacik z tym ogonkiem z "komentów o waszych psach" xD diabelstwo : P no domyśliłam się : P kolejnego posta tam napisałam, o inteligencji poani znawczyni z zoologa. Quote
NightQueen Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 TO brat (głupi co się wstydzi wieku :P) jest osiołek bo mógł kupić papierowego za cenę kundlekowatego laba :P Russellka to chyba Molinda to popularne imię apropo imienia to wzięło jej się z bajki(wymyślał 7 latek) nie wiesz czasem z jakiej Tinka bo ty jesteś bajkoamniakiem :evil_lol: No co wy :mad: kopiowanie psów nie pracujących (którym np. długie uszy przeszkadzają w pracy) jest bestialstwem zbędnym, psiak cierpi tylko po to żeby właściciel był zadowolony :angryy: Quote
Asia & Ginger Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 http://img141.imageshack.us/img141/3994/mmbx3.jpg Hmmm, co by tu począć? :hmmmm: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 smallpati napisał(a):TO brat (głupi co się wstydzi wieku :P) jest osiołek bo mógł kupić papierowego za cenę kundlekowatego laba :P Russellka to chyba Molinda to popularne imię apropo imienia to wzięło jej się z bajki(wymyślał 7 latek) nie wiesz czasem z jakiej Tinka bo ty jesteś bajkoamniakiem :evil_lol: No co wy :mad: kopiowanie psów nie pracujących (którym np. długie uszy przeszkadzają w pracy) jest bestialstwem zbędnym, psiak cierpi tylko po to żeby właściciel był zadowolony :angryy: ja im to mówiłam, ale po co szukać? nie wiem : P nie znam wszystkich bajek! z ty, ogonem to mi jakiś facet powiedział, że jakbym mu obcięła ogon to byłby idealnym foksem bo jego to wszystkie mają obcięte : P znawca. Asia & Ginger napisał(a):http://img141.imageshack.us/img141/3994/mmbx3.jpg Hmmm, co by tu począć? :hmmmm: najlepiej coś złobuzować :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 spójrzcie jak Gram był molestowany : P :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 a teraz ja:evil_lol::evil_lol: i napiszę coś. psy nie łobuzują! co prawda Lena jest przywiązana do kaloryfera(bo ciocia robi coś tam w kuchni i ona tym swoim ogonem zamiata wszystko co jest po drodze, momentami prawie podpalając ogon a na dworze pada), na długiej smyczy, więc jakby chciała to by mogła, Grami puszczony i dzielą się kością lub śpią. I tak od 10... nie wyobrażacie sobie jaka to ulga :evil_lol: jeso, spokój, jak ja to lubię:cool3: Quote
Russellka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 śliczne : P A jaki z niego skoczek :cool3: Może spróbujcie w dogfrisbee? :diabloti: Quote
infers Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Tinka:) napisał(a):niestety ma wrodzoną wadę ogona i nie można go obciąć : ( xDDD dzieńdybry ; ) a raczej dobry wieczór : P brat jest hmm... młody : > nie chce żebym pisała ile ma lat, glupi : P mieszka 2 godz drogi ode mne, to taki kuzyn, u nas brat cioteczny : P Nie jestem młody! Jestem w podobnym wieku co Martyna:eviltong: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Acctiually napisał(a):ale razem się bawią:) a co innego mają robić? :evil_lol: Russellka napisał(a):śliczne : P A jaki z niego skoczek :cool3: Może spróbujcie w dogfrisbee? :diabloti: najpierw to my spróbujemy nauczyć sie wracania na zawołanie : P infers1995 napisał(a):Nie jestem młody! Jestem w podobnym wieku co Martyna:eviltong: hm, tylko 3 lata różnicy:diabloti: :evil_lol: rozwaliłam sobie rękę :placz: trzymałam linkę, na której był przypięty Gram. Pies się rozpędził a mi sie skóra spaliła :cool1: boli jak jasna cholera :placz: Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Tinka:) napisał(a):ja im to mówiłam, ale po co szukać? nie wiem : P nie znam wszystkich bajek! z ty, ogonem to mi jakiś facet powiedział, że jakbym mu obcięła ogon to byłby idealnym foksem bo jego to wszystkie mają obcięte : P znawca. najlepiej coś złobuzować :evil_lol: aaa no super :) właśnie mi się tak wydawało że Gram to coś od foksa ma, teraz się upewniłam :evil_lol: infers1995 napisał(a):Nie jestem młody! Jestem w podobnym wieku co Martyna:eviltong: podobnym czyli np. 5 lat młodszy :diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 pati napisałam już posta xDD na poprzedniej stronie jest. Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Tinka:) napisał(a):pati napisałam już posta xDD na poprzedniej stronie jest. widzem :diabloti: a ty ile masz, 16? dobrze pamiętam Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 smallpati napisał(a):widzem :diabloti: a ty ile masz, 16? dobrze pamiętam coś takiego chyba:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Tinka:) napisał(a):coś takiego chyba:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam sobie wybrać sama wiek? :evil_lol: No to już wiemy ile ma interfejs (czy jak tam leci jego nick) :diabloti: Quote
Recommended Posts