Unbelievable Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 gops napisał(a):STO LAT :) i wszystkiego nejlepszego do zobaczenia w sopocie :) dziękuję :loveu: do jutra :diabloti: Talia napisał(a):Ło matko to już dziś staruszko? Wszystkiego naj...naj naj... :calus: Czyżby Olek miał coś do pyrków? :D to już wczoraj! :diabloti: :loveu: Iza. napisał(a):Haaa już jesteś tak stara jak ja :evil_lol: Spóźnione najlepszego! Obfoć mi grzywy w sopocie :cool3: ty jesteś starsza :evil_lol: jeszcze czego : P nawet patrzeć na nie nie zamierzam :diabloti: Feigned napisał(a):a mogłabyś być jeszcze starsza, spóźniłaś się jeden dzień :diabloti: grzywy i maltanki i inne takie fajne :loveu::diabloti: a tak serio to ja na frisbowe czekaaaaam no, jedna normalna :diabloti: ja też czekam na frisbowe :evil_lol: evl napisał(a):Wszystkiego naj! ;) dzięki :loveu: Nie opuściłam was jednak :diabloti: Gram jest molestowany przez samca goldena o imieniu Marley :diabloti: ma może z 10-11 miesięcy, więc jest jeszcze szczylem i nie ma rozumku;) Gram go próbuje ustawić, ale on nie rozumie tego zupełnie :roll: sam w sobie jest grzeczny (teraz leży obok klatki z Gramem), trylko nieogarnięty i niewychowany ;) Szczurzy o dziwo nie próbuje go unicestwić, tylko kłapie zębami :cool3: Marley ma cały czas karmę w misce(frolic/ darling:roll:) i nie czuć mu żeber ;) i nie chce jeść smakołyków :mdleje: Quote
Iza. Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Unbelievable napisał(a): ty jesteś starsza :evil_lol: jeszcze czego : P nawet patrzeć na nie nie zamierzam :diabloti: Póki co w tym samym wieku jesteśmy :evil_lol: ale Ty jesteś okropna :devil: Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Wygibaski! http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2376.jpg Super! http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2346kopia.jpg Pzdr. Quote
Talia Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Ale on słodko wygląda w tej obroży ;) Najbardziej i tak podoba mi się w Hamiltonie ;) Quote
Atkaaaa Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Mój szczurzy frizbowy szczur xDDDDDD Unbebable mogłaś mi go zostawić... Quote
MM. Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2346kopia.jpg Boskie ujęcie! :loveu: Quote
Atkaaaa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Gramiś lansuje się na DCDC w Sopocie::loveu::diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='Iza.']Póki co w tym samym wieku jesteśmy :evil_lol: ale Ty jesteś okropna :devil: nie, ja jestem młodsza :diabloti: jestem :loveu::evil_lol: [quote name='Asiaczek']Wygibaski! http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2376.jpg Super! http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2346kopia.jpg Pzdr. noo wybigaski wygibaski, trzeba go powygibaskować żeby się zmęczył choć trochę ;) dzisiaj np. biegał za piłką ze 2 godziny i dalej ma siłę coś robić ;) [quote name='Talia']Ale on słodko wygląda w tej obroży ;) Najbardziej i tak podoba mi się w Hamiltonie ;) teraz ma żółtą i też wygląda super :loveu: [quote name='Atkaaaa']Mój szczurzy frizbowy szczur xDDDDDD Unbebable mogłaś mi go zostawić... nie, jak na razie go kocham :diabloti: np. dzisiaj go odwołałam jak był bliski strategicznego punktu ucieczek :loveu: i chyba w końcu zrozumiał że jak się wybiegnie odpowiednio to można złapać frisbee w powietrzu : P [quote name='Caachou_']http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2346kopia.jpg Boskie ujęcie! :loveu: :loveu: [quote name='Atkaaaa']Gramiś lansuje się na DCDC w Sopocie::loveu::diabloti: ale brzydko wyszedł :diabloti: on nie jest taki jaskrawy :placz: Quote
Atkaaaa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Unbelievable napisał(a): ale brzydko wyszedł :diabloti: on nie jest taki jaskrawy :placz: sama robiłaś to zdjecie :diabloti: Quote
*Monia* Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 http://i1036.photobucket.com/albums/a450/dzeksorini/DSC_8620.jpg - jaki aniołeczek :loveu::loveu: [quote name='Unbelievable']dzisiaj go odwołałam jak był bliski strategicznego punktu ucieczek :loveu: i chyba w końcu zrozumiał że jak się wybiegnie odpowiednio to można złapać frisbee w powietrzu : P Do tego mądry :loveu: Quote
Unbelievable Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Atkaaaa napisał(a):sama robiłaś to zdjecie :diabloti: aa no to nic dziwnego że brzydko wyszedł :evil_lol: kolorów za to nie ustawiałam :diabloti: Monia, z tym aniołeczkiem i mądrym to nie przesadzaj :evil_lol: Quote
*Monia* Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Unbelievable napisał(a):Monia, z tym aniołeczkiem i mądrym to nie przesadzaj :evil_lol: Ty się go czepiasz tak jak ja Shiny, a on przecież taki grzeczniusi piesek jest :loveu: Quote
Unbelievable Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 *Monia* napisał(a):Ty się go czepiasz tak jak ja Shiny, a on przecież taki grzeczniusi piesek jest :loveu: jeszcze go nie widziałaś w ekstremalnej sytuacji pt. "miejsce ucieczek" lub "PLAC" :evil_lol: Jak na moje, to jemu po prostu jest teraz gorąco, temu jest fajny ;) Quote
Talia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ja potwierdzę, że to nie jest aniołeczek. Tzn mam porównanie z moją sunią ;) Najlepsza była ta akcja jak chciał wklepać Ginowi (co się Gin spiął z Dolarem i spierdzielał) i zatrzymał się żeby kaganiec ściągnąć. Albo jak wleciał za Ginem do morza chociaż z pływaniem nie za bardzo mu szło :lol: Quote
*Monia* Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Unbelievable napisał(a):jeszcze go nie widziałaś w ekstremalnej sytuacji pt. "miejsce ucieczek" lub "PLAC" :evil_lol: Jak na moje, to jemu po prostu jest teraz gorąco, temu jest fajny ;-) Jak by mi pies z oczu zniknął to bym wpadła w panikę, więc jak bym zobaczyła to nie wiem na kogo byś się bardziej wkurzyła :roll:. On jest fajny cały czas tylko Ty go nie doceniasz :eviltong: Gram z Shiną niezłą parkę by stworzyli :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 on jest taki jaskrawy i się nie czepiaj! o! :D Quote
Russellka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2419.jpg Jejaaa, mamy identyko obróżkę :lol: A Gramu z frisbee super się prezentuje, Koda też o mało co się nie potknie, a pokroić by się dała za talerzyki, tak się cieszy na ich widok :evil_lol: No i tak w ogóle to ćwiczycie aktywniej agility? Bo mam cynk, że podobno w Lublinie będzie semi, ale nie jest jeszcze znany termin konkretny, wiem tylko, że na razie zbierają lud :cool3: I nie moge przeboleć tego, że kolejny rok nie będzie nas na DCDC w Wa-wie, bo nie umiem rzucać w mini distance :placz: Bo freestyle wyszedłby nawet dobrze tylko kurcze te dalekie rzuty to moje utrapienie nieszczęsne :shake: PS. Wymiziaj Gramiszona w wielki cudowny kinolek :loveu: PS2: Będziecie w Białym stoku na wystawie? Pozdr Quote
Unbelievable Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='*Monia*']Jak by mi pies z oczu zniknął to bym wpadła w panikę, więc jak bym zobaczyła to nie wiem na kogo byś się bardziej wkurzyła :roll:. On jest fajny cały czas tylko Ty go nie doceniasz :eviltong: Gram z Shiną niezłą parkę by stworzyli :evil_lol: ja zawsze muszę uspokajać wszystkich którzy widzą jak Gram ucieka :evil_lol: on jest durnym terrierem po prostu ;) [quote name='Atkaaaa']on jest taki jaskrawy i się nie czepiaj! o! :D pf :diabloti: [quote name='Talia']A wstawiałaś jego zdjęcie w RD? nie :razz: [quote name='Russellka']http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2419.jpg Jejaaa, mamy identyko obróżkę :lol: A Gramu z frisbee super się prezentuje, Koda też o mało co się nie potknie, a pokroić by się dała za talerzyki, tak się cieszy na ich widok :evil_lol: No i tak w ogóle to ćwiczycie aktywniej agility? Bo mam cynk, że podobno w Lublinie będzie semi, ale nie jest jeszcze znany termin konkretny, wiem tylko, że na razie zbierają lud :cool3: I nie moge przeboleć tego, że kolejny rok nie będzie nas na DCDC w Wa-wie, bo nie umiem rzucać w mini distance :placz: Bo freestyle wyszedłby nawet dobrze tylko kurcze te dalekie rzuty to moje utrapienie nieszczęsne :shake: PS. Wymiziaj Gramiszona w wielki cudowny kinolek :loveu: PS2: Będziecie w Białym stoku na wystawie? Pozdr szczurzego trzeba bardziej motywować, on jeszcze nie jest na tyle nakręcony, że dałby się za talerz pokroić (i chyba nigdy nie będzie...) cośtam z agi robimy, ale ciągle jesteśmy na etapie hopek i tuneli :angryy: aktualnie nie mamy placu i po prostu nie ma gdzie ćwiczyć :roll: a co do zawodów to ci na pw napiszę ;) w białym będziemy, w sobotę, bo mamy pokaz :razz: Quote
Talia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 To wstawiaj. Musze zobaczyć mojego pieszczoszka w nowym ubranku :loveu: Quote
Feigned Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 a ja to bym sobie obejrzała jakiś filmik z frisbowym Szczurkiem :diabloti: Quote
Russellka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 O ile pisałaś - pw nie doszło... ;-) A jaki pokazik macie? :cool3: Bo moją rodzinke próbuje wyciągnąć do Białego, mam nadzieję, że mi się uda... Quote
Unbelievable Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Talia napisał(a):To wstawiaj. Musze zobaczyć mojego pieszczoszka w nowym ubranku :loveu: muszę mu najpierw te zdjęcie zrobić :evil_lol: Feigned napisał(a):a ja to bym sobie obejrzała jakiś filmik z frisbowym Szczurkiem :diabloti: ja też :diabloti: i ZDJĘCIA :diabloti: Russellka napisał(a):O ile pisałaś - pw nie doszło... ;-) A jaki pokazik macie? :cool3: Bo moją rodzinke próbuje wyciągnąć do Białego, mam nadzieję, że mi się uda... zapomniałam :evil_lol: nikt jeszcze nie wie co to za pokaz :diabloti: Quote
Feigned Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Unbelievable napisał(a):ja też :diabloti: i ZDJĘCIA :diabloti: zapomniałam :evil_lol: nikt jeszcze nie wie co to za pokaz :diabloti: :siara::diabloti: to zapraszam :razz: :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts